معما ها به Resident Evil 6 باز خواهند گشت!

• Thread starter Thread starter hmd2009
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hmd2009

کاربر سایت

15379261388713475447.jpg

درود

در طی نمایش رزیدنت اویل 6 در E3 کارگردان بازی آقای Hiroyuki Kobayash در مورد درخواست فن ها برای برگرداندن بعضی از المان هایی که در رزیدنت اویل های کلاسیک استفاده شده بود اظهار داشت:

با توجه به گله و شکایات فن های قدیمی بازی نسبت به تمرکز بیشتر روی قسمت اکشن بازی در رزیدنت اویل 4 و 5 ما سعی کردیم در رزیدنت اویل 6 بعضی از المان های کلاسیک را به بازی برگردانیم برای همین منظور شما دوباره معما ها را در بازی خواهید دید! معماهایی که در سری های اولیه رزیدنت اویل بودند را به خاطر میاورید؟!!

به علاوه ما هیولایی بنام Ustanak در بازی خواهیم داشت که نمسیس جدید خواهد بود زیرا مبارزه ی آن با جیک و شری خیلی شبیه به صحنه هایی است که ما در مبارزات جیل و نمسیس در رزیدنت اویل 3 دیده ایم.
او با سرعت بسیار زیادی تقریبا در همه جای بازی بدنبال شما خواهد بود علاوه بر اینکه این هیولای جدید فوق العاده قوی سریع و خشن است که مناسب ترین گزینه در بسیاری از موارد اجتناب از درگیری با او میباشد !
Kobayashi در مورد سوال فن هایی که در مورد بازگشت جیل و کلر پرسیده بودند سکوت کرد و نظری نداد. اخبار بیشتر در مورد رزیدنت اویل 6 در آینده!

Ustanak یک اسلحه بایولوژیکی طبیعی B.O.W هست که در کنار Carla Radames برای شکار jake Muler کار میکنه این یک کلمه به زبان صربستانی است که از کلمه uprising به معنی قیام گرفته شده!

آخرین ویرایش:
فعلا بهتره صبرکنبم تا ببینیم منظورشون از معما چیه. مثلا اینا به معمای رزیدتایول 4 هم میگفتن معما :دی
فقط توی این تریلرهایی که من دیدم چند تا اشکال بارز مشهود بود. امیدوارم اون‌ها حل بشن. وَالا بازی پرآوازه‌ای که قراره توی 2012 عرضه بشه نباید همچین مشکلاتی داشته باشه.

فعلا بهتره صبرکنبم تا ببینیم منظورشون از معما چیه. مثلا اینا به معمای رزیدتایول 4 هم میگفتن معما :دی
فقط توی این تریلرهایی که من دیدم چند تا اشکال بارز مشهود بود. امیدوارم اون‌ها حل بشن. وَالا بازی پرآوازه‌ای که قراره توی 2012 عرضه بشه نباید همچین مشکلاتی داشته باشه.
میدونم اون مشکل چیه!
ضعف هوش مصنوعی به شدت داشت زار میزد!:biggrin1:

نگفتم پستمو پاک کنین گفتم نقله قولم نکنین :d
درسته شده resident recon اما بازم ما با این سری بزرگ شدیم و هممون ازش خاطره داریم،خوب نیست اینطوری باهاش برخورد کنیم.
یه روزی به بچه هامون که دارن بازی می کنن بگیم که بازی ترسناک فقط اویل 1،2،3 که من هیچکدوم رو به شخصه قبلا جرئت نکردم برم...
پسر عمم میرفت وای نصفه شب بود اتاق ها تاریک با نور تلویزیون با زور منم با دفترچه راهنمایی کله بازی سونی 1 (یادش بخیر :x) راهنمایی رو میخوندم...
تازه رزیدنت اویل 1 رو تو هاردم نصب کردم و میخوام برم دیدم کریس میره با وسکر و جیل میرن تو یک ساختمان که سگ های زامبی اونا رو دنبال کردن و وسکر میگه متاسفم که اون پسره رو گم کردیم...بازیشم خیلی سخته وقتی میبینم 15 سال پیش چطور گیمرها میرفتن با 6 تا تیر یک زامبی میمیره!...اما الآن دیگه حوصله اینو ندارم که از اولش برم همین که یک لحظه خاطراتم با این بازی زنده شد خودش کلی بود.
اما وقتی الآن سری اویل 4 و 5 و 6 رو میبینم به خودم میگم واقعا از ترس در رفته....فامیلم دختره 10 سالش بود داشت اویل 4 بازی میکرد اونم چه جورم لیرکس با یه پفک کنارش.
هر چند اویل 4 باز کمی شبیه قدیمی هاش بود اما گیم پلی این بازی خیلی روان شده و انگار میخوایم ghost recon بازی کنیم حالا دشمنا زامبی!
کلا صنعت گیم داره به یه سمتی میره که ما انتظارشو نداریم اونطور بشه....بازی های زیادی هستن که به این مصیبت دچار شدن..خودتون بهتر میدونین چه بازی هایی بودن.
نمیدونم دلیله این اتفاقا فروش بیشتره یا ظهوره نسله بعده یا اکثر گیمرها مخصوصا غربی ها انتظار بازی دیگه ای رو از شرقی ها دارن!
به هر حال اینو میدونم که هر سخنی در مورده بازی های آینده میکردیم الآن آینده به حال اومده...
سبک گیم متحول شده.
تمام.

باز شما شروع کردید عزیز من تا عرضه بازی 5 ماه دیگه مونده تا اون موقع درست میشه
هر جور میلته فکر کن دوست من!
اگر فکر کردی من ذره ای برای گیم پلی RE6 ارزش قائلم،
Think Again
همین کریسی که الان آواتارته،یه زمانی عشق خودم بود ولی الان با یه جریان بی منطق اینجوری شده.پیشنهاد میشه تمام تریلرای گیم پلی و بخش های مربوطه رو ببینی تا متوجه وخامت اوضاع بشی.
من از RE5 خوشم اومد چون داستان عالی بازی تونست گیم پلی تحت الشعاع خودش قرار بده و عملا بتونم گیم پلی رو تحمل کنم

هر جور میلته فکر کن دوست من!
اگر فکر کردی من ذره ای برای گیم پلی RE6 ارزش قائلم،
Think Again
همین کریسی که الان آواتارته،یه زمانی عشق خودم بود ولی الان با یه جریان بی منطق اینجوری شده.پیشنهاد میشه تمام تریلرای گیم پلی و بخش های مربوطه رو ببینی تا متوجه وخامت اوضاع بشی.
من از RE5 خوشم اومد چون داستان عالی بازی تونست گیم پلی تحت الشعاع خودش قرار بده و عملا بتونم گیم پلی رو تحمل کنم

من تمام تریلرهای گیم پلی RE6 دیدم مثل re4وre5 بود کمی روانتر کجای داستان RE5 عالی بود؟؟؟؟ کریس re6 هیچ مشکلی نداره اونم بخاطر تیکه اولش که نشون میده خیالت راحت من همه re از 1تا 5 تموم کردم همه کریس re1 recv re5 re6 همشون عالین

من تمام تریلرهای گیم پلی RE6 دیدم مثل re4وre5 بود کمی روانتر کجای داستان RE5 عالی بود؟؟؟؟ کریس re6 هیچ مشکلی نداره اونم بخاطر تیکه اولش که نشون میده خیالت راحت من همه re از 1تا 5 تموم کردم همه کریس re1 recv re5 re6 همشون عالین
آها یادم نبود داستانِ ORC عالی بود و بهترین داستان در کل سری رو داشت.ببخشین اشتباه کردم.
ببین،
بذار یه تساوی بهت بگم که کل سری RE روی اون میچرخه،
RE=وسکر
والسلام
ببینم Remake بازی کردی؟ نه
Zero؟ نه
Darkside Chronicles؟ اونم نه
Umbrella Chronicles؟ مسلما نه!
من به این نتیجه رسیدم تو بیشتر به گیم پلی بازی بها میدی تا داستانش.
اونو من نمیتونم کاری بکنم چون نظر شخصیته و محترم هم هست
چه خبره اینجا دوستان دعواشون شده .
نه بابا دعوا چیه! داریم بحث میکنیم و اتفاقا خوب هم هست!:d

آها یادم نبود داستانِ ORC عالی بود و بهترین داستان در کل سری رو داشت.ببخشین اشتباه کردم.
ببین،
بذار یه تساوی بهت بگم که کل سری RE روی اون میچرخه،
RE=وسکر
والسلام
ببینم Remake بازی کردی؟ نه
Zero؟ نه
Darkside Chronicles؟ اونم نه
Umbrella Chronicles؟ مسلما نه!
من به این نتیجه رسیدم تو بیشتر به گیم پلی بازی بها میدی تا داستانش.
اونو من نمیتونم کاری بکنم چون نظر شخصیته و محترم هم هست

دوست عزیز remake که همون re1 هستش Darkside Chroniclesو Umbrella Chronicles که آشغالایی بودن که روی کنسولای نیتندو بودن که با سری های اصلی بازی قابل مقایسه نیستن در ضمن از هرکی میخوای بپرس کهre بازی داستان محور نیست RE=CHRIS:>

احد من فکر کنم چون کارگردان بازی گفنه که اون معماهای سری های اولیه رزیدنت اویل رو یادتونه قاعدتا معما ها باید شبیه همونا باشن! دیگه

دوست عزیز remake که همون re1 هستش Darkside Chroniclesو Umbrella Chronicles که آشغالایی بودن که روی کنسولای نیتندو بودن که با سری های اصلی بازی قابل مقایسه نیستن در ضمن از هرکی میخوای بپرس کهre بازی داستان محور نیست RE=CHRIS:>
نه دیگه اینجا رو اشتباه کردی!
ریمیک بازسازی نسخه اوله با این تفاوت که شماره 1 حفره هایی داشت که ریمیک پرشون کرد جوری که من و دوستام توی بخش RE ریمیک رو بازی میکنیم به جای شماره اول که از هر جهت یه شاهکاره
در مورد DC و UC هم بازم اشتباهه! چون هردوتا داستانشون به مراتب بهتر از داستان شماره 4 هست.یه سری وقایع پشت پرده توی این شماره ها روایت میشن.
در مورد آخر هم که شکی توش نیست ولی کل RE رو انگشت وسکر میچرخه و مرگش توی شماره پنجم یه جورایی هویتشو کشید زیر سوال.

نه دیگه اینجا رو اشتباه کردی!
ریمیک بازسازی نسخه اوله با این تفاوت که شماره 1 حفره هایی داشت که ریمیک پرشون کرد جوری که من و دوستام توی بخش RE ریمیک رو بازی میکنیم به جای شماره اول که از هر جهت یه شاهکاره
در مورد DC و UC هم بازم اشتباهه! چون هردوتا داستانشون به مراتب بهتر از داستان شماره 4 هست.یه سری وقایع پشت پرده توی این شماره ها روایت میشن.
در مورد آخر هم که شکی توش نیست ولی کل RE رو انگشت وسکر میچرخه و مرگش توی شماره پنجم یه جورایی هویتشو کشید زیر سوال.

به خدا بازی هایی که از gamespot نمره 6 و 7 گرفتن بازی های خیلی خوبی نیست راستی قابل توجهتresident evil chronicles hd collection داره برای پلی3 میاد که ماهم مسایل پشت پرده رو بفهمیم

از هرکی میخوای بپرس کهre بازی داستان محور نیست
رزیدنت ایول بیشتر داستان محور هست. گیم پلی دچار تغییر میشه ولی اون بنیان بازی که ساخت سلاح های بیولوژیکی هست همیشه ثابته. در ضمن اون جاهایی که گیم پلی بد بوده، داستان همیشه خوب بوده.

RE=CHRIS:>

d5c905bcd8c3.jpg

رزیدنت ایول بیشتر داستان محور هست. گیم پلی دچار تغییر میشه ولی اون بنیان بازی که ساخت سلاح های بیولوژیکی هست همیشه ثابته. در ضمن اون جاهایی که گیم پلی بد بوده، داستان همیشه خوب بوده.

d5c905bcd8c3.jpg

نقش وسکر تو re5 که غوغا میکرد دوستان شما re با MGS و HALO اشتباه گرفتید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or