معرفی PSP2 توسط مجله FRONTLINE

• Thread starter Thread starter Terova
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    psp2

Terova

No Trolls
کاربر سایت
m8f89yjm6som0546ya92.jpg

یک مجله به نام FRONTLINE در شماره جدید خود عکس و اطلاعات زیادی را در خصوص کنسول دستی PSP2 منتشر کرده نکته قابل توجه شباهت این تصاویر با تصاویری است که چندی قبل سایت VG247 منتشر کرده بود و اطلاعاتی درباره PSP2 نیز بیان کرد که میتوان صحت این اطلاعات را بیشتر کند..
PSP2 کنسولی که شایعات خیلی زیادی طی این چند ماه در باره آن مخابره می شود به نظر میرسد طی ماه های اتی به طور رسمی توسط سونی معرفی بشود و تحولی را در کنسول های دستی به وجود آورد پس تا آن روز باید منتظر بود..

عکس با سایز خیلی بزرگ
1
2
3
عکس کوچک شده توسط خودم
1
2
3

عجب چیزیه!خیلی قشنگه :d کاش مسخصات سخت افزاریش هم مثل شکلش باشه.البته سونی همیشه سخت افزارش قویه و کیفیت ساختشون فضاییه !!! :d
دمش گرم.منتظر بسیاری از عناوین PS3 روی این کنسول هستیم :d :))

چقدر خوشگله خوش استیل هم هستش . این هم که دو آنالوگی هستش بیشتر به من حال داد .

سونی بیاد فقط قیمت بده .
سونی دیگه به طور کامل ds رو زد کنار و بدون شک با این مشخصات psp2 بهترین کنسول دستی میشه.
فقط قیمتش به اندازه یه ps3 باشه دیگه همه چی تموم هست :d

سونی دیگه به طور کامل ds رو زد کنار و بدون شک با این مشخصات psp2 بهترین کنسول دستی میشه.
فقط قیمتش به اندازه یه ps3 باشه دیگه همه چی تموم هست :d
از روی این عکسا فهمیدین؟!:d لطفا ببینید از روی عکسا میتونید بفهمید چقدر میفروشه؟:d

مگه اهمیتی داره؟ شده شما تا حالا بتونید همچنان که دارید با دسته ps3 x رو میزنید تو همین حال دستت یه آنالوگ راست هم باشه؟
ولی اگه آنالوگ ها پایین بودن یا مثل درسته 360 قرار میگرفتن بنظر من بهتر میشد

حرف شما درست اما منظورم سخت تر شدن کنترل کردن بازی هست ، چون اکثرا به آنالوگ پایین و بین دکمه ها عادت کردیم.

این سونی راز نگه دار...=))

واقعاً پدیده ای این سونی :d
در استانه CES شاهد اینم یه مجله همچین چیزی رو رسمی معرفی می کنه :d

دیگه باید عادت کنیم یک ماه مونده به هر همایش و نمایشگاه بزرگی سونی چند نمونه وا بده :d

البته بماند این هم از سیاست های نو ظهورشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or