معرفی PSP2 توسط مجله FRONTLINE

• Thread starter Thread starter Terova
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    psp2

Terova

No Trolls
کاربر سایت
m8f89yjm6som0546ya92.jpg

یک مجله به نام FRONTLINE در شماره جدید خود عکس و اطلاعات زیادی را در خصوص کنسول دستی PSP2 منتشر کرده نکته قابل توجه شباهت این تصاویر با تصاویری است که چندی قبل سایت VG247 منتشر کرده بود و اطلاعاتی درباره PSP2 نیز بیان کرد که میتوان صحت این اطلاعات را بیشتر کند..
PSP2 کنسولی که شایعات خیلی زیادی طی این چند ماه در باره آن مخابره می شود به نظر میرسد طی ماه های اتی به طور رسمی توسط سونی معرفی بشود و تحولی را در کنسول های دستی به وجود آورد پس تا آن روز باید منتظر بود..

عکس با سایز خیلی بزرگ
1
2
3
عکس کوچک شده توسط خودم
1
2
3

fake ـه عزیزان، دل خودتون رو زیاد خوش نکنید. البته عکسی که میبیند به صورت گرافیکی با توجه به اون تصویر لیک شده از VG247 ساخته شده... که در نهایت ممکنه واقعاً همین شکلی باشه یا در آینده تغییر کنه.

ضمناً شما فکر می کنید مجله ای در حد PSM3 میاد تو متنش VG247 رو منبع قرار میده؟ LOL

fake ـه عزیزان، دل خودتون رو زیاد خوش نکنید. البته عکسی که میبیند به صورت گرافیکی با توجه به اون تصویر لیک شده از VG247 ساخته شده... که در نهایت ممکنه واقعاً همین شکلی باشه یا در آینده تغییر کنه.

ضمناً شما فکر می کنید مجله ای در حد PSM3 میاد تو متنش VG247 رو منبع قرار میده؟ LOL
خدا کنه اینطوری باشه!
من زیاد با قیافش حال نکردم PSP خیلی خوش استیل تره!(نظر شخصی)

منم بلدم چارتا چرند که از ذهنم تراوش شده رو الکی بنویسم و بگم که آره این مشخصات PSP2 ــه، این طور اطلاعات دادن مثل جوک میمونه و تعجب میکنم که شماها هم باور میکنین!

از عکس گرفته تا مجله فیک هستن! آخه چجوری مجله عکساش اینقدر شفافن!؟ با اسکنر هم اسکن کنه این شکلی نمیشه! خود یارو (هرکی! :دی) اومده ساختش بعد با کمال پر روی میگه مال فلان مجله ـست.

تا سونی چیزی رو تایید نکنه حتی اگه خدا هم تایید کنه بازم fake هست.بعد سونی هم دیگه اینقدر تک سلولی نیست که ندونه آنالوگ رو کجا بزاره.

به قول دوستان یه جورایی تابلوئه که Fakeـه :p

البته من از این طرحش خوشم اومد فقط اگه جای آنالوگ سمت راست عوض بشه با همین طرح هم مشکلی ندارم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or