بازم ميگم بازي سازي رياضي و درس و مشق نيست.حالا چرا؟به خاطر اينكه توي كشور ما عموما بازي سازها تك وتنها شروع به ساختن بازي ميكنن و يه قسمتيش مر بو ط ميشه به كد نويسي ميشه كه خدائيش خيلي سخته اما روح بازي كه گيم پليشه چي؟
اونم رياضيه؟
بله عزيزم.درسته كه دانشگاه هاي بزرگ امريكا هم رشته بازي سازي دارن(خوبه كه خودت داري ميگي امريكا)اما مثه اينجا نيس كه بنده خدايي بره ليسانس نرم افزار بعد كارش گير نياد و بياد مغازه بزنه اموزش بازي سازي.
پ.ن.:اقايون كه رشته شون نرم افزاره ببخشن به هيچ عنوان قصد توهين ندارم.منظورم دانشجوهاي درپيت بود.من خودم برادرم دانشجوي نرم افزار بود.
پ.ن.-2:پولاتون رو دور نريزين لطفا.از نظر من بازي سازي 5 قسمته:
1-كد نويسي:كه ماشالا كلاساش فراوون ريخته توي سطح شهر
2-گرافيك:مراجعه شود به قسمت بالا
3-داستان:بايد خلاقيت داشته باشي.نداشتي برو يه چنتا الهام بگير بعد بيا يه داستان كوچيك بنويس اما منسجم و منظم و باور پذير.
4-گيم پلي:در مقابل اين يكي بقيه ارزش خيلي كمتري دارن.براي اطلاع بايد بگم اومدن گفتن بازي يه چيزي بين كتاب و فيلمه.دليشو نميدونم چرا بين اين دوتاس.اما فرقش با اينا اينه كه بازي يه چيزي داره بنامه گيم پلي.(اقاين اگه كسي دليلشو ميدونه لطفا بگه)
5-صدا:كه كمك خيلي زيادي به گيم پلي و جو داستانت ميكنه.
راستي بدنبال چهارچوب خاصي براي تعريف گيم پلي نباش.چون هركسي گيم پلي رو يه جوري براي خودش تعريف ميكنه.اما عاقلانه ترين تعريفي كه تا حالا شنيدم اينه: ((گيم پلي مجموعه اي است از حوادث به هم پيوسته كه طبق دليل خاصي در محيطي شبيه سازي شده اتفاق مي افتند))
اگه اين تعريف براتون قابل هضم نبود بگين تا وارد جزئيات بشم.
راستي نري معتاد بشياD: