آقا میشه یکی لطف کنه این سوال رو از راکستار بپرسه یا لااقل اگه جوابشو میدونه بگه.ممنون
"اگر ما در حال شکار با ترور باشیم در حالی که همزمان با ما بقیه کاراکترها دارند کار خودشون رو انجام میدند امکان این نیست که ما یک دعوای خانوادگی از مایکل رو از دست بدیم در همون لحظه، یا یک دعوای گروهی در محله ی فرانکلین؟ سوال من اینه که ممکنه که اتفاقات جالبی واسه یکی از کاراکترها در حال رخ دادن باشه و ما از اون بی خبر باشیم و اونو از دستش بدیم؟!"
د ن د:dبله ممکنه خود *R تایید کرده هر کدوم از شخصیت ها کار خودشونو میکنن
تو تریلر هم دیدین که از فرانکلین رفت رو مایکل با بچش رفته بود دوچرخه سواری:d
رفت رو ترور داشت مثل چی از دست چند تا پلیس و هلیکوپتر در میرفت
البته دعوای خانوادگی فک نکنم
ولی مثلا میری رو ترور میبینی دیر رسیدی زده یکی رو کتلت کرده:d
اینم حرفیه ولی حتما نباید مثلا پلیس دنبال یکی باشه این شانسیه همیشگی نیستد ن د:d
منم میخوام که از دست ندم دیگه.مثلا یدفه مثل همون تریلر میبینی که ترور داره از دست پلیس فرار میکنه.خوب شاید من دلم بخواد بفهمم که چرا و چطور شد که اینطوری شد؟!:d شاید اصلا من دلم خواست که با ترور بجای در رفتن از دست پلیس تو همون لحظه و این همه وقت تلف کردن، میرفتم باهاش مثلا شکار!
کسی با GTA:VC خاطره نداره؟همه با SA؟
چرا اتفاقا من با همه نسخه های GTA خاطره دارم ولی بیشتر VC و SA
تو وایس سیتی یادش به خیر از اون جاده ی کنار ساحل رد میشدم و تو ساحل مردمو له و لورده میکردم بعد به اندازه SA هم رمز نداشت و خیلی حال می داد مخصوصا اون جاهایی که می خریدی و ازشون کسب درآمد می کردی
موتور که برای اولین بار در Vc بود چه تک چرخ هایی که نزدیم یا اون پارکینگ طبقاتیه که طبقه آخرش یه دونه از اون هواپیما ها بود.یادش بخیر
راستی امیدوارم راک استار برای ترک سانگ های لیسانش شده سنگ تموم بذاره.
تو IV من یادم نمیاد آهنگ لایسنس شده بود یا نه فقط تو EFLC یادمه یه آهنگ از Kanye west بود