معرفی کامل شخصیت های Grand Theft Auto V

از کدام کاراکتر GTA V بیشتر خوشتان می آید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    189
من خودمم از مایکل بیشتر خوشم میاد,ولی تو نظرسنجی اشتباهی به تروور رای دادم :دی

چون مایکل یه شخصیت در منگنه قرار گرفته بین چند جا است که بقیشون این طور نیستن.

ممنون.

شخصیت های واقعی اینان
2j15rt0.jpg

با توجه به این توضیحات عالی و کامل در مورد شخصیت ها فک کنم واسه چرخ زدن توی شهر ( یکی از لذت بخش ترین کار ها توی gta ) بهترین کارکتر فرانکلین باشه !!
تیپ گنگ ـه آمریکایی بزنی و باهاش توی محله ها بچرخی ... فقط بدیش اینه که اوایل مهر به دستمون میرسه :| ینی مثل همیشه درس تعطیل :d

با توجه به این توضیحات عالی و کامل در مورد شخصیت ها فک کنم واسه چرخ زدن توی شهر ( یکی از لذت بخش ترین کار ها توی gta ) بهترین کارکتر فرانکلین باشه !!
تیپ گنگ ـه آمریکایی بزنی و باهاش توی محله ها بچرخی ... فقط بدیش اینه که اوایل مهر به دستمون میرسه :| ینی مثل همیشه درس تعطیل :d

به نظرم درسته.
چون تو چرخیدن تو محیط بازی نه Bullet Time مایکل به کار آدم میاد نه قدرت تروور تو نبرد تن به تن.فقط فرانکلین می تونه تو آهسته کردن بازی تو ماشین سواری کمک کنه.

دوستان با معرفی شخصیت های جانبی چطورید؟

دلیل اینکه نذاشتم اینه که فعلا اطلاعات کمی براشون در دسترسه و حتی ممکنه خود R* ویژگی هایشونو تغییر بده.

ممنون.

من فعلا با مایکل بیشتر حال کردم به خاطر کارکشته بودنش مخصوصا که تو تریلر هم نشون داد از همه سرتره:d
حالا بازی بیاد ببینیم صداگذاریه کاراکترها چجوریه

آقا میشه یکی لطف کنه این سوال رو از راکستار بپرسه یا لااقل اگه جوابشو میدونه بگه.ممنون
"اگر ما در حال شکار با ترور باشیم در حالی که همزمان با ما بقیه کاراکترها دارند کار خودشون رو انجام میدند امکان این نیست که ما یک دعوای خانوادگی از مایکل رو از دست بدیم در همون لحظه، یا یک دعوای گروهی در محله ی فرانکلین؟ سوال من اینه که ممکنه که اتفاقات جالبی واسه یکی از کاراکترها در حال رخ دادن باشه و ما از اون بی خبر باشیم و اونو از دستش بدیم؟!"

آقا میشه یکی لطف کنه این سوال رو از راکستار بپرسه یا لااقل اگه جوابشو میدونه بگه.ممنون
"اگر ما در حال شکار با ترور باشیم در حالی که همزمان با ما بقیه کاراکترها دارند کار خودشون رو انجام میدند امکان این نیست که ما یک دعوای خانوادگی از مایکل رو از دست بدیم در همون لحظه، یا یک دعوای گروهی در محله ی فرانکلین؟ سوال من اینه که ممکنه که اتفاقات جالبی واسه یکی از کاراکترها در حال رخ دادن باشه و ما از اون بی خبر باشیم و اونو از دستش بدیم؟!"

آره دوستان این سوال منم هست؟
بعد اینکه میشه بدون سوییچ کردن با یه شخصیت بازی رو تموم کرد ودفعه های بعد با یه شخصیت دیگه بازی رو تموم کرد؟

آره دوستان این سوال منم هست؟
بعد اینکه میشه بدون سوییچ کردن با یه شخصیت بازی رو تموم کرد ودفعه های بعد با یه شخصیت دیگه بازی رو تموم کرد؟
در مورد اون سوال نظری ندارم :d
در مورد دومی نه نمیشه ، بعضی ماموریتها مجبوری از 2 یا 3 نفر با هم استفاده کنی و بعضی جاها شخصیت به اجبار عوض میشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or