معرفی و آموزش برنامه ها psp

نوشته شده توسط SUPERMHR:
دگمه + رو فشار بدید!!D:
اگر برای موزیک میخواید برنامه DJSP وجود داره که فکر کنم تنها Equalizer برای PSP هستش.واقعا هم برنامه جالبی هست.
يكم بيشتر توضيح بده اين برنامه رو چه جوري ميشه گرفت؟دانلود ميشه كرد؟

PSPAlarm

سلام
ببین محمد این برنامه (PSPAlarm)مخصوص F.W 1 هست و اینطوری نمیشه رو 1.50 اجراش کرد اول شما باید برنامه ی kxploit رو دانلود کنید (آموزش kxploit رو تو همین تایپک دادم فکر کنم صفحات اول باشه یادم نیست)بعد به وسیله این برنامه PSPAlarm که برای F.W 1 هست رو به PSPAlarm مخصوص F.W 1.50 تبدیل کنید بعد 2 تا پوشه ساخته میشه که اون 2تا پوشه رو تو مموری PSP قسمت Game کپیش کن , حالا برنامه اجرا میشه!

سلام
ديدم اينجا شلوغه گفتم اينجا بگم.
از بس اين تاپيك توپه منم تصميم گرفتم كه پي اس پي بخرم.
فقط راهنمايي م كنين لطفا.قصد دارم از استريو كنج هم بگيرم چون تو كاره پي اس پي و اي پاده خفن.
چه مدلي رو بگيرم و چه ورزني؟بهترينشو ميخوام.
حتما براي بازي بايد دانگريد كرد؟اون وقت بازي هاي كپيش از كجا گير مياد و چند؟
اگه دانگريد كنيم چه قابليتهايي ازش كم ميشه؟
تمام بازياش كپيش هم اومده؟چون شنيدم جي تي اي كپي نداره؟
فقط سريع لطفا چون ميخوام برم بخرم تا پشيمون نشدم؟
ممنون

لطفا سولات رو در تایپک مخصوص خودش مطرح کنید !

نوشته شده توسط m_unknown_r:
سلام
ديدم اينجا شلوغه گفتم اينجا بگم.
به شلوغی که نیست شما این سوال رو تو تایپک مخصوص خودش مطرح میکردی ( کمک برای خرید PSP )بعد اونجا بهت جواب میدادن !اخه چرا یه بار این تایپک ها رو مرور نمی کنید !؟ تا یه سوال رو 100 بار نپرسید ! ولی ایندفعه جوابتو همین جا میدم :
از بس اين تاپيك توپه منم تصميم گرفتم كه پي اس پي بخرم.
به سلامتی
فقط راهنمايي م كنين لطفا.قصد دارم از استريو كنج هم بگيرم چون تو كاره پي اس پي و اي پاده خفن.
کنج خوبه ولی قیمتاش زیاد مناسب نیست چند جای دیگه هم برو و قیمت بگیر
چه مدلي رو بگيرم و چه ورزني؟بهترينشو ميخوام.
ّF.W 1.50 مدلش زیاد مهم نیست ! 1002K یا ....
حتما براي بازي بايد دانگريد كرد؟اون وقت بازي هاي كپيش از كجا گير مياد و چند؟
برای اجرای بازی های کپی اگه ورزن 1.50 نباشه اره باید دانگرید کرد تا بازی ها اجرا شه ! بازی هاشم دیگه همجا هستش !
اگه دانگريد كنيم چه قابليتهايي ازش كم ميشه؟
اینش مهم نیست با برنامه ی DevHook میشه این مشکل رو برطرف کرد
تمام بازياش كپيش هم اومده؟چون شنيدم جي تي اي كپي نداره؟
بیشتر آره بازی ها جدیدشم کپی میکنن ! کی گفته GTA کپی نشده ؟ یکی از اولین بازی های کپی همین GTA بودش

ورژن 2.71 هم جالبه.دانلودش کردم(منظورم دوهوکه)
فقط یکی بیاد بگه چطور میتونم از FlashPlayer و WMA Player اون استفاده کنم؟یعنی خارج از مرورگر اینترنتی.
باتشکر....

X5 Developer v1.00

8868_X5.jpg

در مورد این برنامه تو صفحات قبلی توضیح دادم
لینک دانلود :
http://dl.qj.net/img/dl.gif
این برنامه تو ورزن های 2.00 به بالا و 1.50 با دو هوک کار میکنه !

یدونه ورژن از دوهوک درست کردن 45 مگابایت هست.اون wma و flash آماده داره.
محمدرضا جان دقیقتر توضیح بده.
اون ورژن رو دیدم.اولا اینکه من اون برنامه های اضافه رو اصلا نیاز ندارم.ثانیا پسر خوب!!45 مگه!خل نیستم که!!!
توی این ورژنی که من دارم توی توضیحاتش گفته که Flash و WMA ، Enable شده.(فعال شده)
به هر حال هر جور که هست توضیح بده چطور عمل میکنه.
باتشکر....

من خودم امتحان نکردم اما WMA رو اگر بریزی در /PSP/MUSIC باید بخوندش.فلش ها رو هم باید بریزی در روت مموری و بعد بری در اینترنت براوزر PSP و در آدرس هم بزن File:/yourflash و بعد انتر رو بزن تا اجرا بشه.

WMA هم همونطوری که محمد گفت مثل MP3 تو پوشه ی Music بریز !
فایل فلش رو هم هر جا که دلت خواست بریز بعد بهش مسیر بده فقط اینو میخواستم بگم که پسوند SWF رو فراموش نکنین بدین !

کمک

دوستان عزیز :blushing:
من چند تا بازی دارم که وقتی میریزم رو PSP فایلهای اجرایی که باید ایزو رو از تو اون اجرا کنی خرابه و با ماله بقیه که سالمه هم کار نمیکنه من اسم بازیارو میگم هرکی اون بازی رو داشته یا اجرا کرده امالاتور هاش رو به من بده ممنون

scom
gta lc
star wars
hary poter
mtal gare acid 2
:((

همه بازیهایی که گفتی به راحتی با برنامه Devhook اجرا میشه.
بازی SOCOM رو هم بنداز دور!!چون بازیش آنلاین هست و اگه آنلاین نشی نمیتونی بازی کنی.
باتشکر.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or