سلام.عيدتون مبارك:cheesygri من يه چنتا خواهش از شما دارم اگه ممكنه لطف كنين و زود جواب بدين چون كارم فوريه
1-ورژن دستگاه من 3.03 هستش بعد واسه اين دستگاه من برنامه Universal Remote براي كنترل لوازم كنترل دار مي خوام.
2-لطفا توضيحات كامل با ذكر نام و لينك برنامه هاي مورد نياز براي تبديل بازيهاي پي اس يك به پي اس پي رو بذارين چون من تو اون تاپيك مربوط به خودش اينو گفتم بهم گوش نكرده لطفا شما توضيح كاملي بدين
در ضمن من وقتي بازيي مثل كراش باش رو ميخوام با هر برنامه اي ايميج بگيرم ميگه Disc Is Multi... و از اين چرت و پرتا
و همچنين من وقتي بازي رو تبديل كردم وقتي تو پي اس پي ميرم روش كليك مي كنم اون انيميشني كه هنگامه روشن كرده دستگاه مياد ظاهر ميشه و بعد بايد باتري رو در بياري:blushing:
3-من يه برنامه براي اين ميخوام كه پي دي اف رو روي پي اس پي اجرا كنه و از همه مهمتر پي دي اف هاي فارسي رو علامت سوال نده اگه نبود نات پد هم باشه اشكالي نداره فقط نوشته هاي فارسي رو نشون بده و در ضمن من يه برنامه ميخوام كه باهاش پي دي اف بسازي.
4-يه برنامه ميخوام كه فايلهاي روي پي اس پي رو هايدن كنم يا پسورد بزارم البته با توجه به ورژن دستگاهم.
5-اقا اينم سواله مهميه من يه برنامه مي خام كه حجم بازي هاي iso و cso رو كم كنه چون ميدونين اگه بخواي يه دو گيگ بندازي و بازي تيكن رو روش بزني فقط يه بازي روي پي اس پي داري و اين خيلي بده اگه برنامه اي باشه كه بتونه حجم گيما رو بدون اينكه بعضي از قسمتاي بازي رو حذف كنه حجم بازيها رو پايين بياره خيلي خوب ميشه.
با تشكر اگه زودي به سوالام جواب بدين ممنون ميشم....منتظرم