معرفی و آموزش برنامه ها psp

شبیه ساز Neo Geo Cd

شبیساز کنسول سی دی خور NEO GEO CD , برای آشنایی بیشتر به این کنسول چندتا عکس از کنسول و بازی هاش براتون گذاشتم .

ngcd.jpg

10451116799222.jpg

xx-neo.jpg

خوب میریم سر اصل مطلب
شبیساز neo geo برای PSP با نامNeo GEOZ Emulator v0.3.1

5227_neogeo_cdz_emulator_0201.png

لینک دانلود شبیه ساز :
http://dl.qj.net/NeoGeo-CDZ-Emulator-v0.3.1-Neo-Geo-Gaming-Consoles-PSP-Emulators/pg/12/fid/5227/catid/126
(بعد از ورود به سایت روی Download کلیک کنید)
بعد از دانلود برنامه اون رو از حالت فشرده خارج کنید و بسته به نوع ورژن دستگاهتون محتویات پوشه ی مورد نظر را در مموری PSP خود در پوشه ی Games کپی کنید .
حالا شما احتیاز به بازی های این کنسول دارید که میتوانید از سایت زیر دانلودش کنید :
دانلود بازی های Neo Geo
(در بالای صفحه حروف بازی مورد نظر رامشخص کنید بعد دانلود کنید) بعد سعی کنید بازی ها رو از حالت فشرده خارج کنید .
خوب بعد از دانلود بازی اون رو از حالت فشرده خارج کنید و در مموری PSP خود در هرجا که دوست دارید کپی کنید .
حالا برنامه را اجرا کنید
و بعد اون بازی ای رو که تو مموری ریخته بودید را با دکمه ی دایره پیداش کنید و با دکمه ی مربع انتخاب کنید . و لذت ببرید .

سلام

سلام بچه ها
خوب تمبل كه تا 25 نيست
بقيه اگه ميتونن جواب بدن
يه چيزي ميخوام تو مايه هاي دفترچه يادداشت براي PSP كه اگه خواستم چيزي بنويسم بتونم
يه برنامه هم ميخوام براي ديدن عكس هايي با فرمت هاي ديگه مثل GiF

یه زحمتی بکشین هرکی دوبی آشنا داره
از اون بخواهد بره در نمایندگی سونی و بپرسه
مشکل را هم که گفتم
بپرسه کاریش میکنن هزینه اش چقدر میشه
خواهش میکنم
یه عمر دعاتون می کنم

camera of psp

سلام
لطفا اگر کسی در مورد دوربین پی اس پی اطلاعاتی دارد در اختیار بگذارد
ایا در ایران پیدا میشود؟اگر اره قیمتش دور بر چند است؟ایا دوربین های دیجیتال دیگر بهش وصل میشود؟

تو صفحات قبل

نوشته شده توسط alip30:
سلام بچه ها
خوب تمبل كه تا 25 نيست
بقيه اگه ميتونن جواب بدن
يه چيزي ميخوام تو مايه هاي دفترچه يادداشت براي PSP كه اگه خواستم چيزي بنويسم بتونم
يه برنامه هم ميخوام براي ديدن عكس هايي با فرمت هاي ديگه مثل GiF
جان alip
سلام
من در مورد هردو تا برنامه ای که خواسته بودی تو همین تایپک تو صفحات قبل توضیح دادم نمیدونم کدوم صفحه است
اما اون برنامه ای که میخواستی (دفترچه یادداشتش) ژاپنیه
حالا بگذریم اینم یه نوت پد برای پی اس پی
Notepad for PSP V3
5184_35_27072_bc060c31ca59c67.jpg

لینک دانلود برنامه
http://dl.qj.net/dl.php?fid=5184

من بدون هیچ تعریف میگم این سایت از نظر محتوایی و مخ بودن اعضا نسبت به سایتهایی مثل بازیکده یا بازی دات کام خیلی سره و واقعا مطالب آموزنده ای داره
دست تمبل جون هم درد نکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or