معرفی و آموزش برنامه ها psp

خوب احتكالا اخير ورژن اين برنامست كه تغييراتي كرده ! مثل بهتر شدن و رفع مشكلات قبلي مثب اومدن خودبه خود يه iso به نام dump:cheesygri

این iso که روی devhook هست psp شما رو برای اجرای FW های بالا تا 9.99 اماده میکنه و اصلا خطا یا ایراد نیست چون اگر نباشه دیگه 2.71 به بالا اجرا نمیشه ;);)

بچه های پی اس پی من مموریم رو نمی خونه اشکال از چیه؟
یعنی نه کامپیوتر نه پی اس پی امگار که مموری رو وارد نکردم ؟ کمک کنید.

آخرین ویرایش:
امیدوارم اینجوری نباشه ولی مموری شما سوخته یا قسمت خواندن ونوشتن مموری دچار مشکل شده .اگر به psp ضربه نزدی متاسفانه مموری مشکل داره.;)

نه بابا اول کار می کرد بعد گذاشتن تو پی اس پی دیدم نمی خونه دوباره گذاشتم تو پی سی دیدم دیگه اونجا هم کاری نمی کنه. راهی نداره؟ درش بیارم یا کاری کنم؟

نه بابا اول کار می کرد بعد گذاشتن تو پی اس پی دیدم نمی خونه دوباره گذاشتم تو پی سی دیدم دیگه اونجا هم کاری نمی کنه. راهی نداره؟ درش بیارم یا کاری کنم؟

فکر کنم اون مموری دیگه قابل استفاده نباشه .اگر گارانتی داره برو و عوضش کن .

نمی شه بدبختی ما یه روزم با مموری 2 گیگ کار نکرده خراب شد .
یه سوال
من بازی وایس سیتی استوریز رو می خوام رو ورژن 2.71 با سرعت سی پی یو 333 اجرا کنم . همون اول که می یاد بالا هنگ می کنه کسی راهی داره؟

من بازی وایس سیتی استوریز رو می خوام رو ورژن 2.71 با سرعت سی پی یو 333 اجرا کنم . همون اول که می یاد بالا هنگ می کنه کسی راهی داره؟
منظورت از هنگ بازیه یا فلش XMB !? اگه فلشه که با 2.60 بازی کن اگرم خاصتی با 2.71 بازی کنی که دلیلیم نداره این کارو کنی با irshell یا اول 2.60 رو با 333 بیار بالا , بدون اینکه psp رو خاموش کنی 2.71 رو میتونی با همون 333 میتونی بیاری بالا . اگرم قبل اینکه بازی شروع بشه هنک میکنه همون طور که هومن گفت ممکنه ایراد از بازی بشاشه به شرطی که نخوای با host اجرا کنی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or