grooss
کاربر سایت
شرمنده ميدونم نبياد تو اين تا يپيک اينو بگم
سا يتی ميخوام که را م با زيها ی سگا رو دا نلد کنم
اینم یه سایت خوب :
http://www.rom-world.com/dl.php?name=Sega_Genesis&letter=A
شرمنده ميدونم نبياد تو اين تا يپيک اينو بگم
سا يتی ميخوام که را م با زيها ی سگا رو دا نلد کنم
من دو هک 00.45 اينستا لی رو دانلود کردم 2.71 باهاش نصب کردم با لا هم اوردم ولی برنامه ها رو با لا نميآره
چی کار با ياد کنم؟؟؟؟
حالا را هی هست بدونه اينکه پی اس پی رو خا موش کنم بتونم به 1.5 برگردم
:confused: :confused:
miram to 2.71 bad roosh kelik mikonam bargarde miredakhel bad mige bayad (reboot.bin) ro az pooshe(dh\150) brizi to(dh\kd) vaghti rikhtam baz hamino mige:confused: :confused: :confused:
اینی که میگه psp رو سوزوند من رو میگه.سلام
من یه مدتی هست دوستم psp گرفت و من دیوانش شدم اما دوستم زد سوزوند
حالا میخواستم psp بخرم با این سایتم تازه آشنا شدم فقط خواهشن استرو کنج بهم معرفی نکنید چون واقعا قیمتاش نجومیه
بعدش میخواستم شرایط بر دارم آخه تازه 2 ماه هست که لب تاب گرفتم زیاد توی دستو بالم پول نیست
بعدش من 25 بهمن دارم میرم دوبی میخواستم ببینم ایران بگیرم بهتره یا دبی ... ! ؟
تفاوت قیمتاش با ایران در چه حدودی هست ... !؟
ارزش داره این مدت صبر کنم یا نه
بعدش من فعلا کرمان هستم اینجا اینجا giga pack 270 هست و valiu pack 240 هست
giga pack میخواستم ببینم خوب هست یا نه یا بیام تهران بگیرم
ممنون میشم راهنمایی کنید
خوب توضیح بده ببینیم چی هست !دوستان اگه خواستید بازی برای PSP دانلود کنید می تونید از برنامه eMule استفاده کنید که یک برنامه اشتراک گذازی فایل است که تو اون پر از بازی های PSP است.
اگه خواستید لینک دانلودش و آموزشش رو براتون بزارم
ببین بعد از اینکه سرچ کردی وفایل های مورد نظرت رو پیدا کردی اونجا روی availibity کلیک کن تا به ترتیب در تعداد در دسترس مرتب بشه. اینجوری فایل هایی که تعداد availibity بیشتری دارند بالانر قرار می گیرند این فایل ها راحت تر دانلود میشند. بعد اگه روشون دوبار کلیک کنی میرند تو قسمت transfers و برای دانلود منتظر میشینند. دانلود این طوره که کسانی که این فایل رو اشتراک گذاشتند برای تو ارسال میکنند. معمولا فایل های معروف خیلی راحت دانلود میشند. حالا اگه فایل مورد نظر کم باشه سورسش باید صبر کنی تا دانلود بشه . دیگه خدا میدونه چقدر ممکنه طول بکشه.سينا من اينو گرفتم اما نميدونم چه جوري استفاده كنم سرچ كردم پي اس پي بازي هاش اومد بعد زدم street fighter.iso بعد رفتم transfer الان هم روي هركي كه اين فايل رو زده دارم ميبينم لينكش رو اما نميدونم چه جوري دانلود كرده