معرفی و آموزش برنامه ها psp

من دو هک 00.45 اينستا لی رو دانلود کردم 2.71 باهاش نصب کردم با لا هم اوردم ولی برنامه ها رو با لا نميآره
چی کار با ياد کنم؟؟؟؟

اگر منظورت برنامه های psp هست خوب وقتی devhook در حال اجرا هست باز نمیشن چون ماله ,ورژن 1.50 هستن. ولی اگر بازی ها رو میگی باید iso و cso رو باز کنه و خودش بره تو بازی اگر اینجوری نباشه مشکل از devhook هست ولی برنامه ها رو برگردی به 1.50 درست میشه .

حالا را هی هست بدونه اينکه پی اس پی رو خا موش کنم بتونم به 1.5 برگردم
:confused: :confused:

بله شما این فایل رو باز کن و در PSP/GAME بریز هر وقت تو FW 2 به بالا اجراش کنی به FW 1.50 بر میگردی
:p:p;);)

Attachments

سلام
من یه مدتی هست دوستم psp گرفت و من دیوانش شدم اما دوستم زد سوزوند
حالا میخواستم psp بخرم با این سایتم تازه آشنا شدم فقط خواهشن استرو کنج بهم معرفی نکنید چون واقعا قیمتاش نجومیه
بعدش میخواستم شرایط بر دارم آخه تازه 2 ماه هست که لب تاب گرفتم زیاد توی دستو بالم پول نیست
بعدش من 25 بهمن دارم میرم دوبی میخواستم ببینم ایران بگیرم بهتره یا دبی ... ! ؟
تفاوت قیمتاش با ایران در چه حدودی هست ... !؟
ارزش داره این مدت صبر کنم یا نه
بعدش من فعلا کرمان هستم اینجا اینجا giga pack 270 هست و valiu pack 240 هست
giga pack میخواستم ببینم خوب هست یا نه یا بیام تهران بگیرم
ممنون میشم راهنمایی کنید
اینی که میگه psp رو سوزوند من رو میگه.
دوستان خیلی ممنون میشم اگه تو حل مشکلPSP بریک شده ام کمکم کنید . الان 7-8 ماه داره الکی خاک می خوره و نمی تونم باهاش کااری کنم. لطفا کمکم کنید
من مشکلم رو تو این موضوع نوشتم
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=1996

راستی آقا شایان نمی دونستم دوبی هم می خوای بری.

دانلود بازی های Psp

دوستان اگه خواستید بازی برای PSP دانلود کنید می تونید از برنامه eMule استفاده کنید که یک برنامه اشتراک گذازی فایل است که تو اون پر از بازی های PSP است.
اگه خواستید لینک دانلودش و آموزشش رو براتون بزارم

دوستان اگه خواستید بازی برای PSP دانلود کنید می تونید از برنامه eMule استفاده کنید که یک برنامه اشتراک گذازی فایل است که تو اون پر از بازی های PSP است.
اگه خواستید لینک دانلودش و آموزشش رو براتون بزارم
خوب توضیح بده ببینیم چی هست !

راهنمای eMule

خوب این یک برنامه اشتراک گذاری فایل است به این صورت که تمام کسانی که این برنامه رو دارند فایل هاشون رو اشتراک می گذارند تا بقیه دانلود کنند. به علت وجود تعداد زیاد کاربران همه چی توش پیدا میشه از نرم افزار هایی که نمیشه تو سایت ها دانلود کرد تا موسیقی بازی های جدید فیلم هرچی که فکرشو بکنی.
این برنامه رو می تونید از این آدرس دریافت کنید
http://www.emule-project.net
بعد از اینکه برنامه رو دانلود کردید آن را اجرا کنید و دکمه connect را بزنید. بعد از اینکه connect شد میتونید در قسمت search فایل مورد نظرتون رو جستجو کنید. مثلا با جستجوی NFS CARBON نتیج جالبی میاد. یا کافیه سرچ کنید PSP تا با سیل عظیمی از بازی مواجه بشید.
حواستون باشه فایل هایی رو همیشه دانلود کنید که سورس بیشتری دارند چون افراد بیشتری اون رو اشتراک گذاشتند به همین دلیل راحت تر دانلود میشه.
اگه بازم مشکلی داشتید بهم بگید
logo.jpg

سينا من اينو گرفتم اما نميدونم چه جوري استفاده كنم سرچ كردم پي اس پي بازي هاش اومد بعد زدم street fighter.iso بعد رفتم transfer الان هم روي هركي كه اين فايل رو زده دارم ميبينم لينكش رو اما نميدونم چه جوري دانلود كرده

سينا من اينو گرفتم اما نميدونم چه جوري استفاده كنم سرچ كردم پي اس پي بازي هاش اومد بعد زدم street fighter.iso بعد رفتم transfer الان هم روي هركي كه اين فايل رو زده دارم ميبينم لينكش رو اما نميدونم چه جوري دانلود كرده
ببین بعد از اینکه سرچ کردی وفایل های مورد نظرت رو پیدا کردی اونجا روی availibity کلیک کن تا به ترتیب در تعداد در دسترس مرتب بشه. اینجوری فایل هایی که تعداد availibity بیشتری دارند بالانر قرار می گیرند این فایل ها راحت تر دانلود میشند. بعد اگه روشون دوبار کلیک کنی میرند تو قسمت transfers و برای دانلود منتظر میشینند. دانلود این طوره که کسانی که این فایل رو اشتراک گذاشتند برای تو ارسال میکنند. معمولا فایل های معروف خیلی راحت دانلود میشند. حالا اگه فایل مورد نظر کم باشه سورسش باید صبر کنی تا دانلود بشه . دیگه خدا میدونه چقدر ممکنه طول بکشه.
البته بعضی از ISP ها خیلی از سرورهاش رو فیلتر کردند به خاطر همین شاید بخاطر فیلتر شدن مشکل بخوری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or