معرفی و آموزش برنامه ها psp

ميلاد جان اون برنامه ايي كه آقا گروش دادن رو هم ريختم با اون وقتي كه فيلم رو انتخاب ميكنم فايلشو درست ميكنه توي پي اس پيم اما خودش نيست يعني MP ROOT درست ميكنه اما خود فيلم داخلش نيست ميخوام بدونم چه طوري ميشه فيلم رو ريخت و ديد من مردم
در ضمن ونداد جون تو خبرش رو به همه ي برو بچ بده بعد يكي fired up رو بريزه بياره بازي كنيم چون تنها بازي كه من تاحالا روي اكثر دستگاه ها ديدم كار بكنه اين بود خودم نهه تونستم تيكن رو شير كنم نهburnout رو فيفا استريت رو هم شير ميشه كرد؟؟؟

ميلاد جان اون برنامه ايي كه آقا گروش دادن رو هم ريختم با اون وقتي كه فيلم رو انتخاب ميكنم فايلشو درست ميكنه توي پي اس پيم اما خودش نيست يعني MP ROOT درست ميكنه اما خود فيلم داخلش نيست ميخوام بدونم چه طوري ميشه فيلم رو ريخت و ديد من مردم
در ضمن ونداد جون تو خبرش رو به همه ي برو بچ بده بعد يكي fired up رو بريزه بياره بازي كنيم چون تنها بازي كه من تاحالا روي اكثر دستگاه ها ديدم كار بكنه اين بود خودم نهه تونستم تيكن رو شير كنم نهburnout رو فيفا استريت رو هم شير ميشه كرد؟؟؟
من با رفیقم میام ها !
باشه !
آره !
فیفا استریت هم میشه !
تست کردم !
پس همین 2 تا بازی ؟
من اومدم ها !
5 شنبه میرم مدرسه ی مهدیه !
بعد میرم خونه و بعد هم میام اونجا !
کل کل !
با زد بازی !

بابا صبر كن من شايد اين پنجشنبه برم شمال اگه نرفتم بيا مجتمع كامپيوتري غرب من و آرش(دوستم)تو و دوستت (آخه سوسكي:cheesygri )
راستي كسي از بچه هاي سايت نمياد با ما مجتمع؟؟؟

DevHook Launcher/VSHEX Mod 1.63

میتونی اون ورژن دووک رو که این برنامه رو ساپورت میگنه رو بزراید ؟
DevHook Launcher/VSHEX Mod 1.63

10518_DevHookLauncher.png

لینک دانلود :http://dl.qj.net/dl.php?fid=10518

در این نسخه از دوهوک قابلیت های خیلی جدیدی اضافه شده !

ميخوام بدونم چه طوري ميشه فيلم رو ريخت و ديد من مردم
ببین تو مموری یه پوشه بساز به نام MP_ROOT بعد داخلش اینو بساز 100MNV01
حالا اون چیزی رو که کانورت کردی اون دوتا فایل که یکی mp4 اونیکیم دقیقا یادم نیست رو اینجا کپی کن

Windows Media Center برای PSP هست ؟
Photoshop چی ؟
خلاصه یه سری برنامه توپ بذارين ديگه !
نگيد که برو صفحات قبلی رو ببين چون تمام صفحه ها رو ديدم !
win هست , ولی جالب نیست العان لینک دانلود یادم نیست بعد میزارم
فوتو هم که نداره همون برنامه ی نقاشیه !

نه ببين با همون برنامهي vemode خودت كه اولين صفحه گذاشتي ميزنم تا فايل روتغيير بده ميگه اسم نامعلومي گذاشتي(يعني جاي name video نميدونم چي بنويسم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or