Notepad for PSP V3نوشته شده توسط shirazpargam:من یه برنامه میخوام که بتونم تلفن دوستام و چیز های مهم رو توش یادداشت کنم
کیس همچین برنامه ای سراغ نداره ؟
لینک دانلود :
http://dl.qj.net/dl.php?fid=5184
ولی زبان اصلیش چینی هستش!!!
Notepad for PSP V3نوشته شده توسط shirazpargam:من یه برنامه میخوام که بتونم تلفن دوستام و چیز های مهم رو توش یادداشت کنم
کیس همچین برنامه ای سراغ نداره ؟
یعنی باید چینی بنویسمنوشته شده توسط T_A_M_B_A_L:
نوشته شده توسط chalengeeverything:من اینو دیدم.حتی رو سیستمم قبلا نصبش کردم اما فعلا نمیتونم چون سیستمم 2.5 است.
برای بچه ها بگو.باحاله.
من حتی windows 95 را نیز رویPSP نصب کردم.چون یه هک ساده داره و بعد سیدی ویندوز رو میریزی رو PSP بعد نصب می کنی.
نوشته شده توسط T_A_M_B_A_L:برای برگشت از F.W 2.XX به F.W 1.50 فلش میتونی از برنامه ی زیر استفاده کنی :
http://www.psp-hacks.com/download.php?id=617
------------------------------------------------------------------------------------------
اسم اون 3 تا پوشه چیه ؟
- برای نصبشون پوشه ها رو تو قسمت Game کپی کن
با برنامه ی XFlash میتونی فونتها , منوها , ایتم ها و ... رو تغییر بدین
برای نامه ی IRshell هم باهاش خیلی کارا میشه کرد میتونید Devhook رو جرا کنید , تو Flash بگردید و ....
------------------------------------------------
تو F.W 2.50 رو 333 امتحان کن !
اگر بری قسمت Network Update و سرچ کنی . پیداش می کنه بعد نگاه کن که قسکت Security اون None است یا Wep اگر None باشه می تونی بهش در انتها کانکت شی و بری تو اینترنت . اما اگر Wep باشه قفل داره و نمی تونی ازش استفاده کنینوشته شده توسط psxgamer:با سلام.
می خواستم برای این سوالم راجع به آنلاین شدن با پی.اس.پی تاپیک جدید بزنم ولی گفتم همین جا بهتره.
ورژن من الان 2.6 است. چند روز پیش از توی Internet browser برای hotspot همین جوری الکی سرچ کردم و پی.اس.پی یکی پیدا کرد !!! (حوالی انقلاب) با سیگنال کم 25%.
ولی بعدش نمی دونم باید چی کار کنم!
اصلا قیمت ماهانه wireless چنده؟ اصلا می ارزه؟
حالا چطوری باید از آن استفاده کرد؟
با تشکر.
لینک سالمه ! و کار میکنه ولی اینم لینک مستقیم تر :نوشته شده توسط music:linketun moshkel dare mishe dorostesho bezarin
سوال اولتو که اصلا متوجه نشدم !؟ منظورت اینه که وقتی UMD میزاری ؟نوشته شده توسط music:يه سؤاله ديگه
من psp خودم و برادرم رو بردم تبديل کنن به 1.5
وقتی ماله خودم مياد بالا theme ابی داره و تو game قسمته 2.00 apsp update version نوشته
ولی ماله برادرم وقتی مياد بالا theme بنفش داره و تو game قسمته 2.60 apsp update version مينويسه
ميشه يکی بگه چرا اين 2 تا فرق ميکنه ؟
من با devhook رو 333 و 2.50 امتحان کردم دستگاه هنگ کرد بدش خاموش شد