نوشته شده توسط grooss:واقعا نمیدونم چی بگم بابا یکم توی این تاپیک ها بگردید به خدا 99% از سوالهای شما را جواب دادن
لطفا پست تکراری ندید یکمی به خودتون زحمت بدید بگردید من که با شلوغ شدن تاپیک موافق نیستم
باتشکر
نوشته شده توسط SUPERMHR:جونت در!! خوب برو یکم سرچ کن توی تاپیک....
هر Umd باشه فرقی نمیکنه.فقط Umd باشه.
باتشکر....
حیف من نمی خوام حرفهای بد از دهنم در بیادنوشته شده توسط SUPERMHR:جونت در!!
نوشته شده توسط BizkibiT:بله من هم 100% با اين حرف اين اقا موافقم چون تاپيك الكي شلوغ ميشه . راستي دوستان يه نفر اگه ممكنه طريقه ريختن فيلم رو PSP رو يه توضيح بده ممنون مي شم.. :cheesygri
من با امولاتور فيلمو تبديلش كردش ولي رو مموري كه ميريزم پيداش نمي كونه . در ضمن اين امولاتور 2 تا فايل درست مي كنه با پسوند هاي THM وMP4 . كدومشو بايد ريخت و كجا ؟؟
thx
نوشته شده توسط grooss:واقعا نمیدونم چی بگم بابا یکم توی این تاپیک ها بگردید به خدا 99% از سوالهای شما را جواب دادن
لطفا پست تکراری ندید یکمی به خودتون زحمت بدید بگردید من که با شلوغ شدن تاپیک موافق نیستم
باتشکر
اولا.شما که شعار میدی بد نیست خودت هم عمل کنی.تا حالا چند بار عین همین سوال پرسیده شده و جواب داده شده.نوشته شده توسط BizkibiT:بله من هم 100% با اين حرف اين اقا موافقم چون تاپيك الكي شلوغ ميشه . راستي دوستان يه نفر اگه ممكنه طريقه ريختن فيلم رو PSP رو يه توضيح بده ممنون مي شم.. :cheesygri
من با امولاتور فيلمو تبديلش كردش ولي رو مموري كه ميريزم پيداش نمي كونه . در ضمن اين امولاتور 2 تا فايل درست مي كنه با پسوند هاي THM وMP4 . كدومشو بايد ريخت و كجا ؟؟
thx
نوشته شده توسط BizkibiT:hi all
راستي اين برنامه ps1 نسخه نهاييش نيومد ؟؟ تو مجله نوشته اومده مثله اينكه ؟؟
میشه لطف کنی و بگی این اطلاعات ناب رو از کجا گیر میاری؟!پسر خوب این برنامه تا اونی نیست که میلاد توی صفحات قبل گذاشته!
این برنامه رو خوده سونی داره میده بیرون و تا آخرای سال 2007 هم آماده نمیشه!!!
در ضمن وقتی هم که بیاد تازه باید بدوییم دنباله یکی تا کرکش کنه!
فعلا اگر خیلی به این برنامه احتیاج داری از همونی که میلاد گذاشته استفاده کن...