ali_sheikhi5
کاربر سایت
فعلا دوربینش عرضه نشده.در ضمن تو دوبی درستش نمیکنن.الان بری دم مغازه ها تو تهران بگی همچین کاری کردم میگن هیچ راهی نداره.می تونی از اینجا مادر بورد بگیری:
www.xboxrepairguide.com
سلام
میخواستم بدونم علت این ارور هنگام پخش فلش چیه:
There Is Not Enough Memory.the Page Will Be Displayed At The Reduced Image Quality.
اين مشكل براي اين پيش مياد چون Internal Ram پي اس پي كم هست و وقتي كه چندين سايت باز ميكنيد يا يه فايل فلش با حجم زياد اجرا ميكنيد اين مشكل پيش مياد.منم همین مشکلو دارم فایلای فلشم نصفه اجرا میشه همین ارورو میده کسی میدونه مشکل چی هست.
ممنون میشم جوابمو بدید.
ضمنا گزینه conserve memory هم on هست.
شما به تاپيك زير برو ويندوز Vista براي دانلود گذاشته شده.سلام میشه windows vista رو برای psp بزاری
مرورگرتو عوض كن شايد درست شد.برای من در سایت dl.qj نمیره روی downlowd کلیک می کنم صفحه refresh می شه
گمون نميكنم سايت مشكلي داشته باشه، چون من مشكل ندارم و به راحتي دانلود ميكنم.فکر میکنم این مشکل از سایت باشه چون من تو opera&enternet explorer هم همین مشکلو دارم و وقتی رو دانلود کلیک میکنم دوباره همون صفحه رو لود میکنه..مجبورم برای دانلود اسم برنامه رو بگیرم بهد با گوگل تو یه سایت دگه پیداش کنم و دانلودش کنم
براي ريموت به تاپيك زير برو:agha to ro khoda komak konid in barnameha hich kodomak konid in barnamehaye remote tv va.. hich kodom be psp man nemikhore fekr konam bekhatere veresh bashe!! chikar bayad bokonam ???
قبل از اينكه سوال بپرسين قبلش يه سرچ بكنين:برنامه
PMP Advanced
که باهاش میشه زیرنویس فیلم رو در پی اس پی عوض کرد
من لینک دانلود رو میخواستم
این برنامه فایلهای srt
مربوط به زیرنویس فیلم ها رو ساپورت می کنه
توي همون تاپيك كه لينك دادم توضيح هست، توضيحات هم كامله و روشش كاملا درسته و اگه دقيقا طبق همون پيش بري درسته، حتما يه جاي كارو اشتباه ميكني.baba man kole bazi centero dl kardam faghat irshel v3 roye dastgahe man kar kard ke onam 4 ta done tv ro contorol mikard man moshkelam ine ke ejra nemishe ina veram balast!!
dar zemn sharmande farsi nadaram felan
شما به 2.8 اپگريد كن بعد دوباره به 1.5 دانگريد كن و بعد 3.40 OE رو نصب كن يا 3.52M33 رو نصب كن.سلام به دوستان
من دانگیرید شده به 1.50 بوذ که اشتباها برنامه فریمور 2.00 رو از روی umdاجرا کردم و فریمور دستگاهم 2.00 شد حالا چطوری می تونم به 3.40 تبدیل کنم
ایا اول باید دوباره دانگیریدش کنم یا نه
ممنون:blushing: