معرفی و آموزش برنامه ها psp

میشه نحوه ی نصب Djsp رو بگین؟(oe-a 3.10)
پوشه ی تعریف شده در djsp در این مکان قرار داره psp/music
از 3.00 به بالا پوشه ی music در root قرار گرفته , برای اجرای برنامه باید یک پوشه به نام music تو پوشه ی psp بسازی و اهنگ های خودتون به فرمت mp3 رو در اونجا قرار بدی و بعد برنامه رو اجرا کنی.

اقا من bookr را دانلود کردم نمیدونم چجوری اجرا کنم!!:confused:
اول که ان زیپ کردم این فولدر درست شد bookr-0.7.1-src بعد داخلش : یک فولدر دیگه به نام bookr بعد داخل این یکی هزار تا فولدر و فایل notebook هستش چیکارش ککنم؟؟(البته هزارتا که نه ولی زیادن!!)
حجمشون هم 5 mg هستش

اقا من bookr را دانلود کردم نمیدونم چجوری اجرا کنم!!:confused:
اول که ان زیپ کردم این فولدر درست شد bookr-0.7.1-src بعد داخلش : یک فولدر دیگه به نام bookr بعد داخل این یکی هزار تا فولدر و فایل notebook هستش چیکارش ککنم؟؟(البته هزارتا که نه ولی زیادن!!)
حجمشون هم 5 mg هستش
دوتا فولدر %__SCE__bookr و __SCE__bookr رو كپي كن داخل Game150

برنامه جدید واسه تبدیل ویدئو چی اومده که از حداکثر رزولیشن استفاده کنه؟
حداكثر رزولوشن 480 در 272 هست كه با XviD4PSP ميتوني با اين رزولوشن تبديل كني.

من یه سوال داشتم ...
میخواستم بدونم با استفاده از این Wi Fi میشه فایل هم ترنسفر کرد ؟
یعنی همونجوری که برای ارتباط بین دو تا Psp موقع بازی از Wi Fi استفاده میشه , کسی یه برنامه ای بنویسه که باهاش بشه فایل رو هم فرستاد ؟

اگه Wi Fi پتانسیل این کار رو داره پس چرا تا حالا برنامه ای واسه این کار نوشته نشده ؟

آقا من در مورد PSP خیلی اطلاعاتم کمه...و به همین خاطر چند تا سوال داشتم:
1. من شنیدم که با Wi Fi میشه توسط PSP به اینترنت وصل شد و کارت اینترنت هم نمیخواد! درسته؟؟ قیمت این کار چند در میاد؟؟؟
2. وقتی با PSP رفتیم تو اینترنت چه جوری میتونیم بتایپیم؟؟؟
3. این دستگاه چند مدل هارد داره؟؟؟(منظورم اینه که چند گیگ و چند گیگ و چند گیگ؟؟؟)بعد قیمتشون چه جوریاس؟؟؟ بعد روی هر کدوم حدودآ چند تا بازی میشه ریخت؟؟؟
4. من شنیدم برای اجرای بازیهای کپی کپی خور کردن دستگاه نیاز به حداقل یه بازی UMD اصله.درسته؟؟؟
5. آقا یه سوال مسخره اما مهم.PSP دارای دکمه های L1 , L2 و R1 , R2 هست؟؟؟ اگه نه چه جوری میشه باهاش بازیهای PS1 را انجام داد؟؟؟ ضمنآ اگر میشه در مورد اجرای بازیهای PS1 هم یه توضیحاتی بدین.کیفیتشون روش خوب هست یا نه؟؟؟
6. من شنیدم با یه سری امولاتور بازیهای کنسولهای قدیمی دیگر هم روش اجرا میشه.درسته؟؟؟
7. در آخر هم با تشکر از پاسخهاتون اگر میشه لیست بهترین نرم افزارهایی که میشه روی PSP نصب کرد را بگین به همراه کارشون.
ممنون!

من اونایی که بلدم را بهت میگم:
3. هارد نداره مموری میخوره از 32 مگ گرفته تا جدیدا که 4 گیگ اومده 2 گیگش را بخری از همه بهتره از 20 تا 30 تومن چند تا بازی هم بستگی به بازیهات داره مثلا میتونی یدون تکن فوول بریزی یا اینکه هزار تا بازی کم حجم(مخلص کلام: حجم بازی ها متفاوت است)
4. هر کی گفته اشتباه گفته برای تمام بازی ها نه ولی برای بعضی بازی ها مثل gta :liberty city لازمه
5. R1 L1 داره ولی 2 هاشو نداره بازی هارم یجوری ساختن که بخوره دیگه مثلا کلید هارو ترکیبی کردن!
PS1 را هم میشه انجام داد برنامه میخواد توی سایت بگردی پیدا میکنی
6. درسته برنامه داره
7. به تاپیک 5 برنامه برتر هفته یه سر بزن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or