شما بايد Free Location Player رو خريداري كنيد و از طريق اون با استفاده از اينترنت يا شبكه هاي كابلي (كه داخل ايران نيست) يا ... تلويزيون نگاه كنيد كه قيمتش حدود 150 - 160 دلار هست(نميدونم تو ايران هست يا نه)سلام من اولین بارمه که دارم در گفتگوی شما شرکت میکنم.
چندتا سوال داشتم که هرکی که میدونه ممنون میشم جوابم رو بده . :blushing:
اولیش اینکه اقا یه برنامه هست که به psp نصب بشه تا فرکانس تلویزیون رو بگیره ؟؟؟ یا قطعه ای که بشه به ورودی usp وصلش کرد ؟ توو تایپیک لوازم جانبی نگاه کردم ولی همچین چیزی نبود . من نمیدونم چرا همه زور میزنن رو psp tv adaptor !!!!! روز بروز هم دارن پیشرفته ترش میکنن ...... که چی بشه :confused:؟!
سوال دومم اینه که یه برنامهای شبیه به مدیا پلیر هست که رکس نور و اکولایزر های متنوع داشته باشه ؟؟؟ اخه اونوقت توو ماشین خیلی حال میده مگه نه ؟؟
شما بايد Free Location Player رو خريداري كنيد و از طريق اون با استفاده از اينترنت يا شبكه هاي كابلي (كه داخل ايران نيست) يا ... تلويزيون نگاه كنيد كه قيمتش حدود 150 - 160 دلار هست(نميدونم تو ايران هست يا نه)
پلير هم ميگردم اگه چيزي پيدا كردم برات ميزارم.
اگه ميخواي تلويزيون نگاه كني تنها راهش همينه. شما مثلا ميتوني رسيور خونتونو بهش وصل كني يا انتن تي وي ايران و....خیلی ممنون از راهنماییت ولی منظور من اون نبود ، منظورم یه برنامه یا یه دستگاهیه که وقتی به psp نصب یا وصلش میشه بتونه فرکانس امواجی رو بگیره که آنتن تلویزیونهای خونگی اون امواج رو میگیرن ، نه از طریق شبکه ............ راستی یه چیزی الان به فکرم رسید !!!!، ببینم ، دستگاه GPS میتونه اینکاررو بکنه ، همون دستگاهی که به ورودی USB وصل میشه ، (میدونم کارش نقشه خونیه) ملی گفتم حالا که با ماهواره میتونه ارتباط برقرار کنه شاید اینرو هم بتونه.
Wma , Wav , JPG , Gif رو خودش مستقيم ميخونه بقيه رو هم ميتوني با برنامه اجرا كني.ميشه تمام فرمت هايي که Psp در ضمينه مولتي مديا اجرا مي کنه خود دشتگاه يا برنامه اي براش اومده مثلا من برام اين سوال پيش اومده که ميشه فرمت هاي زير را توش باز کرد البته اين چند تاش هست
Wma
Wmv
Wav
Mov
Psd
Jpg
Gif
Mpg
و...............
اگر يک وقت يک نفر برنامه اي براي اجراي بازي هاي PC روي PSP ديد به ما هم يک خبري برسونه يکي از دوستان هم گفتن امکان نداره ولي براي محکم کاري گفتم
كدوم لينكو دانلود كردي؟سلام من برنامه BOOKR را دانلود کردم ولي وقتي بازش ميکنم توش پر از فولدر هاي مختلف هستش چيکار بايد بکنم؟؟
بله هست، چه فريموري رو ميخواي شبيه سازي كني؟ براي كدوم بازي ميخواي؟ببخشيد برنامه devhook وجود داره که با 3.10 oe-a کار کنه؟
فكر نكنم همچين چيزي باشه حالا باز ميگردم اگه بود برات ميذارم.برنامه اي هست که بشه بازي هاي جاوا يا سيمبين رو اجرا کرد ((همون بازي هاي موبايل))
jar
sis
اينو جواب بدين مرسي
سلام
من برنامه كپي برداشتن از umd رو ميخوام
لينكي كه قبلا داده بوديد فايل پاك شده
ممنون
راحت ترين برنامه اين هست كه برات پيوست ميكنم.
بعد كه بازش كردي . برو داخل فولدر MS_ROOT بعد PSP بعد Game و دو تا فولدر رو كپي كن داخل Game150 در داخل مموريت.لطفا كمي توضيح در موردش ميدي