معرفی لوازم و تجهیزات جانبی Xbox360

بدنه دماسنج!

خوب! خوب! خوب!
یک وسیله بسیار جالب باز هم از Team Xtender که به شما می گه که دمای کنسولتون در چه حدوده!

تصاویر:

36020Chameleon20LED_A.jpg

360TM2_B.jpg

360TM4_B.jpg

همون طور که از تصویر بالا متوجه شدید این وسیله با استفاده از رنگ های مختلفی که توسط LEDهاش ایجاد می کنه و همچنین یک نمایشگر دیجیتالی ساده دمای کنسول رو به شما می گه!

رنگ نارنجی زیر 29 درجه سانتی گراد .
رنگ بنفش بین 30 تا 31 درجه سانتی گراد.
رنگ آبی روشن بین 32 تا 35 درجه سانتی گراد.
رنگ سبز بین 36 تا 39 درجه سانتی گراد.
رنگ آبی بین 40 تا 43 درجه سانتی گراد.
رنگ قرمز بین 44 تا 47 درجه سانتی گراد.
و در صورتی که ربونم لال :sorry: که دما از 47 درجه فراتر رود :scare: بصورت قرمز چشمک زن در میاد! :censored:

منبع رسمی : www.teamxtender.com

خوب! خوب! خوب!
یک وسیله بسیار جالب باز هم از Team Xtender که به شما می گه که دمای کنسولتون در چه حدوده!

تصاویر:

36020Chameleon20LED_A.jpg

360TM2_B.jpg

360TM4_B.jpg

همون طور که از تصویر بالا متوجه شدید این وسیله با استفاده از رنگ های مختلفی که توسط LEDهاش ایجاد می کنه و همچنین یک نمایشگر دیجیتالی ساده دمای کنسول رو به شما می گه!

رنگ نارنجی زیر 29 درجه سانتی گراد .
رنگ بنفش بین 30 تا 31 درجه سانتی گراد.
رنگ آبی روشن بین 32 تا 35 درجه سانتی گراد.
رنگ سبز بین 36 تا 39 درجه سانتی گراد.
رنگ آبی بین 40 تا 43 درجه سانتی گراد.
رنگ قرمز بین 44 تا 47 درجه سانتی گراد.
و در صورتی که ربونم لال :sorry: که دما از 47 درجه فراتر رود :scare: بصورت قرمز چشمک زن در میاد! :censored:

منبع رسمی : www.teamxtender.com
كجا بايد گير اورد؟

آیا این تو ایران هست .

و اگر هست چنده ؟

این آداپتور وایرلسه!
تو ایران هم من تابستون پارسال دیدم! تو مجتمع کامپیوتر پایتخت! فروشگاه صوت و تصویر پایتخت! قیمتش هم نمی دونم!

يك سوال باباي من داره ميره دبي...ميخواستم ببينم كسي guitar heroIIدسته ي مخصوصش رو ميخواد؟؟؟من رفتم west gameگفتم مال خودم رو چقدر ميگيري گفت 150!!!البته اينقدر هم گرون نيست فقط خواستم ببينم چند نفر ميخوان...البته هنوز قول نميدم

سلام به همه بروبچ
می خاستم ببینم چیزی نیست که دسته های virless رو بتونه با سیم کنه که دیگه باتری مصرف نکنی
موفق باشید;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or