معرفی لوازم و تجهیزات جانبی Xbox360

میخواستم بدونم چه نوع Hands Free روی ایکس باکس جواب میده ؟! تنظیمات خاصی داره یا اینکه فقط باید به دسته وصلش کنی و خودش کار میکنه ؟! غیر از Hands Free ها و Head Phone های مایکروسافت مارک دیگه ایی هم جواب میده ؟!

بچه ها من یه Chatpad میخوام، کسی جایی رو میشناسه ؟ قیمتشم اگه میدونین بگین

Attachments

• a32359d8-dcf0-43ef-a217-b41416059ee3.JPG
    a32359d8-dcf0-43ef-a217-b41416059ee3.JPG
    37.5 KB · مشاهده: 14
با سلام خدمت اساتید بزرگوار
من دنبال ۱ تبدیل XFPS می گردم اما نتونستم پیدا کنم.این تبدیل و می شه از کجا خرید.تبدیل مشابه هست یا نه.اگه هست کجا می فروشن و چنده؟

دوستان من میخوام برای 360 اسلیمم هارد بخرم.لطفا بگید که هاردهایی که به اسلیم میخوره چند گیگ هستن؟بعدش اینکه کنسول من کپی خور نیست.مثلا اگر افزایش هارد بدیم،یه موقع دچار مشکل نمیشم؟مثلا خطر بن و این حرفا.اگر دوستی قیمتهاش رو هم داره بگه.مرسی.

دوستان من میخوام برای 360 اسلیمم هارد بخرم.لطفا بگید که هاردهایی که به اسلیم میخوره چند گیگ هستن؟بعدش اینکه کنسول من کپی خور نیست.مثلا اگر افزایش هارد بدیم،یه موقع دچار مشکل نمیشم؟مثلا خطر بن و این حرفا.اگر دوستی قیمتهاش رو هم داره بگه.مرسی.
دوسته عزیز شما اگر بخواید ( که 100% میخواید ) به محیط لایو وارد بشید باید هارده اورجینال استفاده کنید که تو بازار کم یاب و یا نا یاب هست و اگر هم باشه قیمتش بالا هست هاردهایه اسلیم 250 و 320 هستن و اگر اورجینال باشه هیچ موردی پیش نمیاد برات ( بن و ... ) ولی هاردهایی که الان تو بازار هست 120 و 250 هستن که هک شده هستن و قیمتشون هم به ترتیب حدودا 80 و 100 هست

دوسته عزیز شما اگر بخواید ( که 100% میخواید ) به محیط لایو وارد بشید باید هارده اورجینال استفاده کنید که تو بازار کم یاب و یا نا یاب هست و اگر هم باشه قیمتش بالا هست هاردهایه اسلیم 250 و 320 هستن و اگر اورجینال باشه هیچ موردی پیش نمیاد برات ( بن و ... ) ولی هاردهایی که الان تو بازار هست 120 و 250 هستن که هک شده هستن و قیمتشون هم به ترتیب حدودا 80 و 100 هست
خب من الان یه هارد اکسترنال بهش وصل کردم و به لایو هم صبح تا شب وصلم:dاین که خطری برام نداره:-/
یعنی یه هارد IDE هست که یه تبدیل usb بهش میخوره.جان من سریع بگو خطر داره یا نه:-/

آخرین ویرایش:
خب من الان یه هارد اکسترنال بهش وصل کردم و به لایو هم صبح تا شب وصلم:dاین که خطری برام نداره:-/
یعنی یه هارد IDE هست که یه تبدیل usb بهش میخوره.جان من سریع بگو خطر داره یا نه:-/
فکر نکنم این یکی خطری داشته باشه چون خودت ماکرو قابلیت استفاده از دوتا فلش 16 گیگو هم زمان رو کنسولاش قرار داده.
خب این واسه کنسولای 4 گیگ هست دیگه(250 گیگا که به اندازه کافی هارد دارن).

• Like
Reactions: u.s.a
جالا هارد اورجینال برای اسلیم از کجا گیر بیاریم؟

بعد یه خواهش دارم.لیست هاردهای اکسترنالی رو میخوام که از طرف خود مایکرو تائید شده.مرسی.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or