سلام.
این Xbox 360 Wireless Receiver رو از کجاها میشه تهیه کرد؟قیمتش چقدره؟
سلام.
این Xbox 360 Wireless Receiver رو از کجاها میشه تهیه کرد؟قیمتش چقدره؟
کلا بهترین جا که همه لوازم رو میده مغازه کلیکه
دوسته عزیز شما اگر بخواید ( که 100% میخواید ) به محیط لایو وارد بشید باید هارده اورجینال استفاده کنید که تو بازار کم یاب و یا نا یاب هست و اگر هم باشه قیمتش بالا هست هاردهایه اسلیم 250 و 320 هستن و اگر اورجینال باشه هیچ موردی پیش نمیاد برات ( بن و ... ) ولی هاردهایی که الان تو بازار هست 120 و 250 هستن که هک شده هستن و قیمتشون هم به ترتیب حدودا 80 و 100 هستدوستان من میخوام برای 360 اسلیمم هارد بخرم.لطفا بگید که هاردهایی که به اسلیم میخوره چند گیگ هستن؟بعدش اینکه کنسول من کپی خور نیست.مثلا اگر افزایش هارد بدیم،یه موقع دچار مشکل نمیشم؟مثلا خطر بن و این حرفا.اگر دوستی قیمتهاش رو هم داره بگه.مرسی.
خب من الان یه هارد اکسترنال بهش وصل کردم و به لایو هم صبح تا شب وصلم:dاین که خطری برام ندارهدوسته عزیز شما اگر بخواید ( که 100% میخواید ) به محیط لایو وارد بشید باید هارده اورجینال استفاده کنید که تو بازار کم یاب و یا نا یاب هست و اگر هم باشه قیمتش بالا هست هاردهایه اسلیم 250 و 320 هستن و اگر اورجینال باشه هیچ موردی پیش نمیاد برات ( بن و ... ) ولی هاردهایی که الان تو بازار هست 120 و 250 هستن که هک شده هستن و قیمتشون هم به ترتیب حدودا 80 و 100 هست
فکر نکنم این یکی خطری داشته باشه چون خودت ماکرو قابلیت استفاده از دوتا فلش 16 گیگو هم زمان رو کنسولاش قرار داده.خب من الان یه هارد اکسترنال بهش وصل کردم و به لایو هم صبح تا شب وصلم:dاین که خطری برام نداره
یعنی یه هارد IDE هست که یه تبدیل usb بهش میخوره.جان من سریع بگو خطر داره یا نه