معرفی لوازم و تجهیزات جانبی Xbox360

سلام به همگي
نخير مثل اينکه کسي نيست تو فروم که اين سينماي خانگي رو داشته باشه
حالا من سوالم رو بگم شايد کسي تونست کمکم کنه
مي خواستم بگم که سينماي خانگي ما چند جور خروجي صدا داره که اينا هستن:
A.F.D Multi
A.F.D. Standard
PHL Music
PHL Movie
و چنتاي ديگه که اونا فقط 2 تا اسپيکر جلويي فعال ميشه
توي حالت هاي PHL Music و PHL Music چراغ Prologic 2 هم روشن مي شه
مي خواستم ببينم کدوم رو بذارم که بهترين حالت واسه بازي باشه؟

دوستان من میخام بدونم قیمت شارژ کیت اصلی چنده من اونجورکه دیدم 1600 و 1800 داشت فرقشون تو چیه اگه من اینو بخرم چند ساعت بزارم شارژ چقد شارژ نگه میداره و از طرفی بعد گذشت 1 سال عمر نگه داشتن باطریش کم نشه از کجا بدونم اصلاه و اصلیش قیمتش چنده ممنون میشم دوستان عزیز راهنمایم کنید بعضی ها میگن باطری دوراسل قابل شارژم بگیری خوبه موندم کدومو بخرم و کدوم بهتره کیج شدم بدتر .

من 2500 میلی سونی گرفتم 10 تومن شارژرش هم 10 تومن روی هم 20 تومن درمیاد شارژ هم یه 3-4 هفته ای نگه میداره . من که خیلی راضیم برو سونی بگیر به نظرم
انرژی ارزون تره 8.5 هست

من 2500 میلی سونی گرفتم 10 تومن شارژرش هم 10 تومن روی هم 20 تومن درمیاد شارژ هم یه 3-4 هفته ای نگه میداره . من که خیلی راضیم برو سونی بگیر به نظرم
انرژی ارزون تره 8.5 هست
دوست عزیز سونی چند مدل باطری داره شما کدوم مدلشو خریدین پکشو داره جایی برم بخرم اینجور بهتره از طرفی بعضیا میگن camelion هم خیلی خوبه 2500 16 ساعت شارژ نگه میداره شما میگین 4 هفته نگه میداره منیکه صبح شروع میکنم تا24 شب 4 هفته نه 1 روز دووم میاره .

سلام
میخواستم ببینم الان گیتار تک گیر میاد تو بازار تهران؟ تو شهر خودمون هر جا میرم میگن فقط پک کامل!!! اگه هست چه مدلی خوبه و چه قیمتی؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or