معرفی عنوانی جدید از کپکام در مجله فامیتسو

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
بر اساس اخبار رسیده در شماره این ماه مجله فامیتسو که قرار است در تاریخ 26 آپریل (پنج‌شنبه این هفته) منتشر شود، شرکت کپکام عنوانی معرفی خواهد کرد که غیر منتظره خواهد بود. هم‌چنین در این شماره از مجله فامیتسو اطلاعاتی در مورد بقیه پروژه های شرکت کپکام از جمله عنوان Dragon's Dogma و هم‌چنین 15 سالگرد عرضه سری Resident Evil کسب کرد.

اطلاعات تکمیلی را می توانید در همین خبر دنبال کنید.

23wwf.jpg

دوستان همه احتمالات ممکنه رو گفتن، من هم یدونه بگم!:d هرچند احتمال این یکی زیر صفره! مخصوصا با این کپکامی که این روزا میشناسم.... ولی خیلی دوست دارم یه بار دیگه viewtiful joe رو ببینم[-o< ؛ یکی از شاهکارهای نسل قبل بود دستپخت استودیوی Clover خدابیامرز ...
250px-VJbox.jpg

با وجود اینکه میدونم نا امید میشیم و به احتمال خیلی زیاد اصلا بازی جدید معرفی نمیکنه ولی خب حالا که شده تاپیک Wish List :
Dino Crisis
Onimusha
GOD HAND

هر کدوم از اون بالایی ها باشه عالیه ، ولی متاسفانه مطمئنم که بازی جدید معرفی نمیشه و اوجش یه DLC جدیده

مثل رونمایی جنجالی کپکام توی ژاپن برای 360 که بعد از کلی سر و صدا به حضور نمسیس توی RE : ORC به صورت DLC ختم شد :))

یعنی امکان داره Dino Crisis باشه

آره ولی احتمالش 0% هست!

من که منتظر هیچی نیستم همین Project Zero واسه 7 پشتمون بس بود .:)) اینو گفته بودن ترسناک فقط دلم میخواد تریلرش رو ببنید.

پارسال نزدیک 7 8 تا پانرهمین سالگرد داشتیم ببینیم امسال چند تا داریم.:d

آخه معرفی عنوان جدید از سوی کپکام هم چیزیه که هایپ شدن و بند و بساط داشته باشه؟ آخر سر یک Dead Rising 3 (که به قول اینافونه جانشین بر حق سری رزیدنت اویله) رو به خوردمون می‌دند! و دعا می‌کنم اگر قرار ساخت بازی به دست استودیوی خارجی سپرده بشه عناوینی همچون Dino Crisis ، Onimusha و GOD HAND معرفی نشند تا کماکان با یاد و خاطرشون خوش باشیم.

آره ولی احتمالش 0% هست!

من که منتظر هیچی نیستم همین Project Zero واسه 7 پشتمون بس بود .:)) اینو گفته بودن ترسناک فقط دلم میخواد تریلرش رو ببنید.

پارسال نزدیک 7 8 تا پانرهمین سالگرد داشتیم ببینیم امسال چند تا داریم.:d

الان داری به فیتل فریم توهین میکنی؟
46162_gholi_chomagh.gif

CAPCOM بدون شینجی میکامی و کامیا هیچ وقت نمیتونه به دوران طلاییش برگرده...تنها کاری که الان میتونه بکنه گند زدن یه گیمهایی که خیلی از گیمرها ازش خاطرات خوبی دارن.

دوستان همگی هر چی Facepalm دارین آماده کنین و بذارین دم دست که سریعا واکنش نشون بدیم!!!!
من الان رفتم یه دو جین Facepalm اوردم!:-o:d

الان داری به فیتل فریم توهین میکنی؟
46162_gholi_chomagh.gif

نه من توهین نمیکنم آخه گفته بودن ترسناکه من به این خندیدم.:d

CAPCOM بدون شینجی میکامی و کامیا هیچ وقت نمیتونه به دوران طلاییش برگرده...تنها کاری که الان میتونه بکنه گند زدن یه گیمهایی که خیلی از گیمرها ازش خاطرات خوبی دارن.

اما من به RE6 امیدوارم.:x

اینم دومیش! راستی یادتون باشه اگر اشتباه کرده باشیم،همه اینها به طرف خودمون خواهد بود+ به عنوان ترول معرفی میشیم! پس حواستون به عواقب کاراتون باشه!:|:d
48wncm67ejpji4o0er.jpg
بچه ها صحبت از Fatal Frame شده؟ حمید جون تو میگی ترسناک نبود؟ چرا بابا هست ولی از نوع شرقیش!!! یه جاهاییش آدم یاد فیلم Grudge میوفته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or