معرفی عنوانی جدید از کپکام در مجله فامیتسو

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
بر اساس اخبار رسیده در شماره این ماه مجله فامیتسو که قرار است در تاریخ 26 آپریل (پنج‌شنبه این هفته) منتشر شود، شرکت کپکام عنوانی معرفی خواهد کرد که غیر منتظره خواهد بود. هم‌چنین در این شماره از مجله فامیتسو اطلاعاتی در مورد بقیه پروژه های شرکت کپکام از جمله عنوان Dragon's Dogma و هم‌چنین 15 سالگرد عرضه سری Resident Evil کسب کرد.

اطلاعات تکمیلی را می توانید در همین خبر دنبال کنید.

23wwf.jpg

یعنی اگه onimusha باشه و یا همین dino crisis 4 برای من یه دنیا بوده این نسل از کنسول ها..
حالا برای همشون باشه یا اختصاصی حتما یه پی اس 3 یا 360 توش باشه!!!
.
منتظرم با اشکی از شادی!

سلام این همون پروزه مشارکتیه نامکو کپکام و یه کمپانیه دیگه هم بود...این همون پروزه نیست?!!!البته این بازی پلتفرمش 3ds بود

نه اون project zero بود این باید یه چیز خاص باشه شاید شاید رزیدنت اویل ریمیک باشه. یا بازی های بدست باد سپرده شده ی کپکام مثل هانتینگ گرند یا آنیموشا داینو کرایسیس

دکی
yahoo_4.gif
مگه این اسکن پست اول تاپیک که کله زامبی توشه مربوط به بازی ه نی؟

نه همونطور که دوستمون گفتند اون مربوط به پانزدهمین سالگرد رزیدنت اویل هست .

ای وای بر من چه مهندس بازی در آوردم پس :d
کاش یه بازی مبارزات مشت و لگدی میدادن . یادش بخیر . دوستان بازی Beatdown روی PS2 رو یادتون هست؟خیلی حال کردم باهاش . کاش میشد ادامه ی اون رو بسازن
حالا صحبتی نشده مبنی بر اینکه بازی جدیدشون یه سری جدید از ip های قدیمیشون هست یا نه؟

ای وای بر من چه مهندس بازی در آوردم پس :d
کاش یه بازی مبارزات مشت و لگدی میدادن . یادش بخیر . دوستان بازی Beatdown روی PS2 رو یادتون هست؟خیلی حال کردم باهاش . کاش میشد ادامه ی اون رو بسازن
حالا صحبتی نشده مبنی بر اینکه بازی جدیدشون یه سری جدید از ip های قدیمیشون هست یا نه؟
اصلا ممکنه بازی جدید نباشه ، فقط گفتن " یه معرفی غیرمنتظره " توی شماره بعدی مجله داریم که میتونه هر چیزی معنی بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or