Mr.unknown
کاربر سایت
Wooooooow ، چقدر زیباست. از کجا میشه گیر آوردش؟ باید حتما بخرمش، چجوری میشه سفارش داد؟ دیوانه شدم:bighug:.
کلا بعضاً سعی کنین یه سری بزنین به چنل Gamespot تو twitch.tv ، تا جایی که میدونم هر روز بازیهای مختلف از قدیمی تا جدید رو بازی میکنن اونجا میذارن تجربه خیلی جالبی هست، حیف همهرو همیشه تو سایت نمیذارن.یکی دو شب پیش گیم اسپات یه ویدئوی نسبتا طولانی از نسخه ی 1 بازی نشون داد که چپتر اول بازی رو تقریبا کامل بازی میکنه البته توی درجه سختی nightmare . با دیدن ویدئو یاد اون زمان افتادم که بازی رو روی اون درجه سختی بازی میکردم، تازه اونموقع بازی به خوبی از ماوس پشتیبانی نمیکرد و هدفت رو باید با کیبورد دقیقا تنظیم میکردی، یعنی به معنای واقعی کلمه سرویس میشدم، بعد از این که از پشت سیستم بلند میشدم از شدت ترس و هیجان تمام بدنم خیس عرق بود:d. اگه میخواین میتونید ویدئو رو دان کنید، دیدنشم اون حس هیجان و وحشت رو بهتون منتقل میکنه و عرقتون رو در میاره:d. از این لینک دانلودش کنید فقط حجمش خیلی بالاست:
http://download.gamespotcdn.com/d7/gsc/2013/05/169_FPSF_Quake1Nightmare_051713_2800.mp4
منتظرم تا نسخه جدید بیاد و پست اول رو به روز کنم واقعا امیدوارم بعد از نسخه champions یک نسخه داستانی با حط داستانی شماره اول بسازن.ناراحت کنندست که بیش از سه ساله هیچ پستی ارسال نشده!!
از این به بعد سعی میکنم اگر اطلاعات مناسب و مفیدی راجع به بازی به دست آوردم ارائه کنم.
------
یک نسخه جدید از مجموعه Quake در راه است به نام
Quake Champions:
en.wikipedia.org/wiki/Quake_Champions
دو تا تریلر هم ازش منتشر شده، لینک دانلود:
forum.bazicenter.com/threads/38590/page-271#post-4076377
مرررسی. چشم حتما. بازم به شما، بازی اینجا اصلا پوشش خبری نداره، ولی من سعی میکنم برای طرفدارای این بازی مثل شما حتما تاپیک رو سر پا نگه دارم.