سلام محمود جان، آقا عکسو خدایی میبینی چه سروریه :d تمام بازی یه طرف این یه کرکترش یه طرف:d.
قربون محبتت محمود جان. از اینکه مطلبو مطلعه کردی ممنونم>:d
سلام محمود جان، آقا عکسو خدایی میبینی چه سروریه :d تمام بازی یه طرف این یه کرکترش یه طرف:d.
با تشکر از زحمات Urielعزیز..فوق العاده بود
بازی بسیار خاطره انگیزی بود از شماره 2 به بعدش همشو بازی کردم..اگه لینکی برای دانلود شماره یک و دوی این بازی معرفی کنید ممنون میشم واینکه میشه روی ویندوز 7 این دو تا رو بازی کرد
از دو هفته قبل به جناب uriel قول دادم یک تاپیک در مورد Quake I بزنم و فایل بازیشو که کم حجمه و براحتی اجرا میشه را یکجا آپلود کنم که امروز این کار رو میکنم و همینجا لینکشو میزارم.با تشکر از زحمات Urielعزیز..فوق العاده بود
بازی بسیار خاطره انگیزی بود از شماره 2 به بعدش همشو بازی کردم..اگه لینکی برای دانلود شماره یک و دوی این بازی معرفی کنید ممنون میشم واینکه میشه روی ویندوز 7 این دو تا رو بازی کرد
اون رو دانلود نکردم ببینم چیه، اما امیدوارم لینکی که گذاشتی، آخرین نسخه EZQuake باشه ایشالادوستان این تاپیکو همین امروز زدم و لرزش یک را آپلود کردم و لینکشو گذاشتم تو تاپیک :
QUAKE I + دانلود مستقیم با حجم 38 مگ
نه ezquake نیست! ezquake در اصل یک جور پچِ که روی نسخه ی اصلی بازی نصب میشه و یکسری تغییرات در گرافیک ، منو و ... بازی به وجود میاره، اتفاقا قبل از اینکه بازی را آپلود کنم این پچ دانلود و نصب کردم ولی برای من اجرا نشد!اون رو دانلود نکردم ببینم چیه، اما امیدوارم لینکی که گذاشتی، آخرین نسخه EZQuake باشه ایشالا![]()
خوب به بهونه ی تولد 15 سالگی نسخه ی 2 که 30 نوامبر 97 عرضه شده و تولد 13 سالگی نسخه ی 3 که 2 دسامبر 99 عرضه شدن تاپیک رو بالا اوزدیم:d. الابته یه 7 روزی از تولد نسخه ی 2 و یه 5 روزی از تولد نسخه ی 3 میگذره ولی با این حال تبریک به تمام طرفدارای این عنوانUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
حیف نیست تاپیکی به این عالی ای بالا نیاد؟