سلام محمود جان، آقا عکسو خدایی میبینی چه سروریه :d تمام بازی یه طرف این یه کرکترش یه طرف:d.
قربون محبتت محمود جان. از اینکه مطلبو مطلعه کردی ممنونم>:d
سلام محمود جان، آقا عکسو خدایی میبینی چه سروریه :d تمام بازی یه طرف این یه کرکترش یه طرف:d.
با تشکر از زحمات Urielعزیز..فوق العاده بود
بازی بسیار خاطره انگیزی بود از شماره 2 به بعدش همشو بازی کردم..اگه لینکی برای دانلود شماره یک و دوی این بازی معرفی کنید ممنون میشم واینکه میشه روی ویندوز 7 این دو تا رو بازی کرد
از دو هفته قبل به جناب uriel قول دادم یک تاپیک در مورد Quake I بزنم و فایل بازیشو که کم حجمه و براحتی اجرا میشه را یکجا آپلود کنم که امروز این کار رو میکنم و همینجا لینکشو میزارم.با تشکر از زحمات Urielعزیز..فوق العاده بود
بازی بسیار خاطره انگیزی بود از شماره 2 به بعدش همشو بازی کردم..اگه لینکی برای دانلود شماره یک و دوی این بازی معرفی کنید ممنون میشم واینکه میشه روی ویندوز 7 این دو تا رو بازی کرد
اون رو دانلود نکردم ببینم چیه، اما امیدوارم لینکی که گذاشتی، آخرین نسخه EZQuake باشه ایشالادوستان این تاپیکو همین امروز زدم و لرزش یک را آپلود کردم و لینکشو گذاشتم تو تاپیک :
QUAKE I + دانلود مستقیم با حجم 38 مگ
نه ezquake نیست! ezquake در اصل یک جور پچِ که روی نسخه ی اصلی بازی نصب میشه و یکسری تغییرات در گرافیک ، منو و ... بازی به وجود میاره، اتفاقا قبل از اینکه بازی را آپلود کنم این پچ دانلود و نصب کردم ولی برای من اجرا نشد! اول ارور ِ glide2x.dll میداد که با نصب این dll مشکل رفع شد ولی بعدش ارور ِ could not load opengl subsystem میداد که نتونستم حلش کنم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.اون رو دانلود نکردم ببینم چیه، اما امیدوارم لینکی که گذاشتی، آخرین نسخه EZQuake باشه ایشالا
خوب به بهونه ی تولد 15 سالگی نسخه ی 2 که 30 نوامبر 97 عرضه شده و تولد 13 سالگی نسخه ی 3 که 2 دسامبر 99 عرضه شدن تاپیک رو بالا اوزدیم:d. الابته یه 7 روزی از تولد نسخه ی 2 و یه 5 روزی از تولد نسخه ی 3 میگذره ولی با این حال تبریک به تمام طرفدارای این عنوان:d. این هم برای طرفداران:UPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
حیف نیست تاپیکی به این عالی ای بالا نیاد؟