خبر رسمی معرفی ریمیک بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion در ماه آینده. [رسمی تایید شد : رونمایی کامل 22 آپریل ۱۸:۳۰]

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

رسمی: ریمیک بازی محبوب The Elder Scrolls IV: Oblivion فردا به صورت رسمی معرفی خواهد شد.
1000015465.jpg

بتسدا اعلام کرده که در تاریخ ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۲۲ آوریل ۲۰۲۵) ساعت ۱۹:۳۰ به وقت ایران، یک اعلامیه درباره‌ی "IV" خواهد داشت. با توجه به شایعات و تصویر منتشرشده، احتمال زیاد این اعلامیه مربوط به ریمستر بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion است. اطلاعات و تصاویری از این نسخه اخیراً در وب‌سایت استودیوی Virtuos لو رفته بود.

بازی Oblivion اولین‌بار در سال ۲۰۰۶ برای PC و ایکس‌باکس منتشر شد​

آخرین ویرایش:
اگه کلا پوسته بازی تغییر کرده باشه یعنی تغییرات به ارتقا کفیت بصری خلاصه بشه که همون ریمستر برازنده اش هست و بنظرم خیلی بزرگ نمایی هم نداره و همون شدو دراپ براش کفایت میکرد. ارزش کار زمانی میره بالا که حداقل یه دستی سر مکانیک ها گیم پلی و فیزیک بازی و هوش مصنوعی و ... کشیده باشن که در این صورت البته میومدن با تگ TESVI عرضه میکردن :D
به همون ارتقا گرافیک احتمالا خلاصه بشه که شخصا خیلی برام هیجان انگیز نیست! میشه نسخه ماد شده نسخه اصلی. کلا به این سازنده هم خوشبین نیستم همون MGS 3 هم بنظر مشکل داره تو بحث گیم پلی و فیزیک و ... فقط از نظر بصری خوبه.

اگه فقط روکش عوض کرده باشن یکم نامید کننده ست گرافیک خفن با انیمیشن بیست سال پیش چیز زشتی میشه ولی با این وجودم صد بازیش میکنم داستانا و شخصیتای بتسدا باحالن یه سس اغراق و مسخره گی خاصی داره نمیدونم چجوری بگم و اینکه اکشن بازی اصلی با اینکه بهترین اکشنی نیست که میشه امسال بازی کرد ولی اوکیه و صد البته که هرکی بازیشو بر پایه فیزیک میسازه داداش ماست
چرکی و رنگ و رو رفته گی آنریلم دوس دارم تو بعضی بازیا مث DG خوبه فک میکنم تو دارک فانتزی هم خوبه مخصوصا که محیطای بیرونی بازی اصلی زیادی vividن
آبلیوین به همراه چندتا بازی دیگه یکی از نقطه عطفهای تغییر نسل تو زمان خودش بود بازی کردنش باورنکردی بود از اون موقع دیگه تو هیچ runی اندازه اون دو سه سال جهش حس نکردم خیلی تو سرم هنوز حتی از هرچی که تا الان بازی کردم گنده تره نوستالژیشو هستم

• Like
Reactions: dark souls
حالا شما نگرانید چقدر بازی تغییر کرده خیلیا نگرانن که Junk هایی که تو بازی اصلی بود رو اینجا پچ نکرده باشن :دی خدایی لحن کمدی رو فقط ببینید :

تو یوتیوب این کانال هستش که فقط کارش تریگر کردن بازی ـه تا این Junk ها رو نمایش بده :

Bacon_

یجوری هم تیز کردن انگار باید حدس بزنیم چه بازی ای میتونه باشه :D
به خدا اینها رو گذاشتن روی اتوپایلوت و همه خبرها ، توییت ها و... طبق نقشه قبلیه که آماده شده بوده و الان سر ساعت داره میاد بیرون.
من شک دارم که اون پشت آدم نشسته باشه و اینها رو تو شرایط فعلی تایپ کنه:D

انگار گذاشتنشون تو قرنطینه و از دنیای بیرون که همه چندساله میدونن که بازی داره میاد جدا موندن :))

ماکان 100 هزار تا تو توییچ
450 هزار تو یوتیوب
بدون یک ریال هزینه
دقیقا 700-600 هزارنفر دارن میبینن.
=============

بازی خیلی سکسی شده.
Oblivion Gates ها رو چه خوب در آوردن؟

جا به جا دارم ذوق مرگ میشم.
یعنی کسی هست بخواد از نمای اول شخص این بیرون بیاد؟
اگه هست ننگ بر شما :D

============
آقا کلا از Virtuos راضیم.
دستشون درد نکنه ، ترکوندن واقعا.
برای MGS 3 هم رسما سطح انتظارم خیلی رفت بالاتر.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or