معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

در آوردن درایو چه تاثیری داره ؟
خوب ببین درایو خودش بر اثر کار گرم میشه و خیلیم گرم میشه! و چون خود قطعات 360 هم کیفیت افتضاحی دارن هر گرمای اضافه ای بیچاره میکنه ! فکرشو بکن gpu که مشکل اصلیه دقیقا زیر درایوه!

خوب ببین درایو خودش بر اثر کار گرم میشه و خیلیم گرم میشه! و چون خود قطعات 360 هم کیفیت افتضاحی دارن هر گرمای اضافه ای بیچاره میکنه ! فکرشو بکن gpu که مشکل اصلیه دقیقا زیر درایوه!

محمد جان این مشکلی که گفتی وجود داشت ولی با اپدیت جدید که این امکان رو میده بازیها رو روی هارد نصب کنید مشکل رفع شد چون کارکرد درایو بسیار پایین میاد و عملا گرمایی ایجاد نمیکنه .

همین هفته می خوام یک پریمیوم جسپر بخرم ، از نظر اینکه کلا در هفته زیاد بازی نمی کنم مطمئنم اما یه عادت بدی که از زمان atatri va micro تا همین پارسال با PS2 داشتم اینه که شاید 2 بار تو هفته بازی کنم اما دو تا 6 ساعت ، یعنی حال بازی کردن داشته باشم دیگه میشینم پاش، می دونم نمی تونم تقسیمشم بکنم ، حالا با این دستگاه و نوع کاربری چقدر احتمال 3 چراغ شدن بعد از 1 سال رو دارم؟

همین هفته می خوام یک پریمیوم جسپر بخرم ، از نظر اینکه کلا در هفته زیاد بازی نمی کنم مطمئنم اما یه عادت بدی که از زمان atatri va micro تا همین پارسال با PS2 داشتم اینه که شاید 2 بار تو هفته بازی کنم اما دو تا 6 ساعت ، یعنی حال بازی کردن داشته باشم دیگه میشینم پاش، می دونم نمی تونم تقسیمشم بکنم ، حالا با این دستگاه و نوع کاربری چقدر احتمال 3 چراغ شدن بعد از 1 سال رو دارم؟

منم دقیقا عادت شمارو دارم :-"
من که امروز دستگاهمو پیشه یکی از دوستان بردم که روشهای پیشگیری رو انجام بدم ! کارایه پیشگیرانه انجام میدی حده اقل وجدانت راحت میشه که با روزی 2 یا 3 ساعت کنسول به نابودی کشیده نمیشه

محمد جان این مشکلی که گفتی وجود داشت ولی با اپدیت جدید که این امکان رو میده بازیها رو روی هارد نصب کنید مشکل رفع شد چون کارکرد درایو بسیار پایین میاد و عملا گرمایی ایجاد نمیکنه .
بله درسته اما خیلیها هستند که آرکید دارن و نمیتونن بازی رو از روی هارد اجرا کنن!

این روش SDM رو فروشگاه ها انجام میدن؟

باید سوال کنید، بهترین کار تماس گرفتن هستش.
سعی نکنید مخفف SDM رو به اونها بگید، اسم کاملش رو بگید و یا توضیح بدید که میخواهم فلان
کار رو انجام بدید برام ولی ... پیغام ها یتان رو چک کنید.

سلام
و ممنون

در آوردن درایو چه تاثیری داره ؟

اگه میشه توضیح بدید (لینک پست یا تاپیک)
دعوا هم نکنید من رو :دی

ممنون :rose:

روش External DvD-RoM بیشتر یک نوع حساسیت هستش، با انجام روش های دیگر میتوان
به حد مطلوبی از کولینگ مورد نظر رسید، این روش معمولا، فقط به خارج کردن درایور کنسول ختم
نمیشه و همانطور که در انتهای صفحه قبل دید، بعد از خارج کردن برروی قاب فنی نصب می کنند.

البته معمولاً ندیدم کانال کشی کنند در این حالت ولی اگر صورت بگیره بهتر هستش.

ولی همانطور که گفتم این کار بیشتر یک حساسیت هستش البته نه در برد های لانچ، این
حساسیت در برد های فالکون و جسپر بیشتر میشه دلیل اون هم این هستش که وقتی برای GPU سینک دومی در نظر گرفتند بهتر است به جای Zoom شدن برای سینک اول، تمرکز برروی
سینک دوم باشد

چون با توجه به کولینگ بهتر این سینک می توان دمای قابل توجهی از سینک اصلی GPU که به این
سینک متصل هستش رو کم کرد و انتقال گرما از آن لوله ی مسی سریعتر باشد.

البته اگر خودم هم کنسول بخرم حساسیت به خرج میدم و درایور رو درش میارم :biggrin1:

در مورد آموزشش هم بگم که هیچ اموزش مکتب فارسی ازش در سایت نیست
ولی کار چندان سختی نیست، کابل برق درایور رو با سیم بلند میکنند از وسط
و با کمک یک کابل SATA هارد درایور رو وصل میکنید به کنسول. یک سوراخ هم توی بنده کنسول
درست میکند که بشه کابل ها رو خارج کرد از کیس.

این صفحه را بخوانید
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8667&page=114

روش هایی که معرفی شده میتونه به شما در راحت بازی کردن با کنسول کمک کنه
ولی فقط اجرای اون هستش هستش که باید یا خودتان استین بالا بزنید و با بدید به کسی
که واقعاً درست برای شما انجام بده.

در مورد اینکه چقدر میتوانید با شرایطی حس بازی کردنی که دارید این کنسول دوام بیارد
باید بگم که اگر بیش از اندازه فشار نیاورید با همان روش ها تا مدت ها ( قطعاً بیش از یک سال )
میتوانید از بازی کردن در زمان های بالای 2 الی 3 ساعت لذت ببرید.

البته حرف های من رو به حالت تضمین نبینید، اینها پیشنهاد هستند.

دوستان به نظر من روی کنسول های فالکون و جاسپر هم انجام روش 2 تا از کولینگ ها لازمه:
1-12 ولت کردن فن ها بخصوص در برد های جاسپر که ولتاز ورودی به هر فن 1.5 هست و خیلی کمه.
2-انجام روش های Airflow
اگر این کار هارو بکنید میتونید عین چی از کنسول کار بکشین هیچ چیش هم نمیشه.من کنسولم رو 24 ساعت هم روشن گذاشتم هیچیش نشده.
و اما یکی از دوستان پرسیده بود جایی نیست که این روش های کولینگ رو برامون انجام بده؟
باید بگم هست.تقریبا هر جا جز نکست جن.
موفق باشید

Last edited by a moderator:
دوستان به نظر من روی کنسول های فالکون و جاسپر هم انجام روش 2 تا از کولینگ ها لازمه:
1-12 ولت کردن فن ها بخصوص در برد های جاسپر که ولتاز ورودی به هر فن 1.5 هست و خیلی کمه.
2-انجام روش های Airflow
اگر این کار هارو بکنید میتونید عین چی از کنسول کار بکشین هیچ چیش هم نمیشه.من کنسولم رو 24 ساعت هم روشن گذاشتم هیچیش نشده.
و اما یکی از دوستان پرسیده بود جایی نیست که این روش های کولینگ رو برامون انجام بده؟
باید بگم هست.تقریبا هر جا جز نکست جن.
موفق باشید

چرا هر جا جز نکست جن ؟!! :confused: می خواستم ببرم پیشه اون !

Last edited by a moderator:
BaziStore

همون روش 12 ولت کردن و Airflow رو یک سالی هستش که دارم میگم، حالا هفته دیگر دوباره همین داستان ها است.

البته فقط اجرای همین دو روش نباید به تنهایی بسنده کرد، بریدن توری پشت فن ها و نصب یک فن 60 میل بسیار
ناقابل برروی سینک دوم GPU میتونه تاثیر بسیار بسیار بیشتری داشته باشه.

HAMID-PPC

دلیل اون هم اینه که میخواید اینترکولر بفروشه و زمانی خودش هم 12 ولت میکرده ولی حالا معلوم نیست چرا
انجام نمیده، برگشتی زیاد داشته، به درده سرش نمی ارزه و یا سود توی فروش اینترکولر بیشتر هستش و یا چیزهای دیگر.

البته اگر خودم هم کنسول بخرم حساسیت به خرج میدم و درایور رو درش میارم :biggrin1:
اگه میگفتید چرا شاید بقیه هم نمیخریدند / من جمله خودم ;)

در مورد آموزشش هم بگم که هیچ اموزش مکتب فارسی ازش در سایت نیست
ولی کار چندان سختی نیست، کابل برق درایور رو با سیم بلند میکنند از وسط
و با کمک یک کابل SATA هارد درایور رو وصل میکنید به کنسول. یک سوراخ هم توی بنده کنسول
درست میکند که بشه کابل ها رو خارج کرد از کیس.
اگه با عکس توضیح بدید میفهمم
الآن 50 % هم نفهمیدم :دی!!

ممنون :rose:

در مورد عکس و توضیح برای External DvD-Rom فعلاً امکانش نیست، چون دارم کار میکنم برروی یک مطلب جدید
برای سایت که کم کم داره اوج میگره نوشتن اون و نمیتونم روی چیز دیگه ای تمرکز کنم.

وای دیشب تا مرز سکته رفتم !!
وقتی کنسول رو روشن کردم چند ثانیه بعد 3 چراغ قرمز دیدم :eek:
خاموشش کردم بعد که روشن کردم بازم 3 چراغ قرمز بود !
بعد یه نگاه به آداپتورش کردم به جای اینکه چراغش سبز یا نارنجی باشه ، قرمز بود :cheesygri
از برق درش اوردم دوباره جا زدم ، کنسول رو روشن کردم دیگه 3 چراغ نیومد ، درست شد :-"

سلام
ببخشید هیچکدوم از روش های کولینگ باعث بن شدن از لایو نمیشه؟؟
آخه من یه جا تو این سایت خوندم 12 ولت کنی باید دور لایو رو خط بکشی:((
روش SDM چیه؟؟:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or