اگر دیویدی رام رو بیارم بیرون و از روشهای کولینگ cpu کامپیوتر که
فن هست و سینک رو من مستقیم وصل کنم رو cpu & gpu و ارتباط هواشو یه راست از بیرون بگیرم (یه سری چیزا هست مثل لوله بخاری که داخل کیس روی cpu میمونه تا هوای مورد نیازش رو از بیرون تهیه کنه !)
از کولینگ خود کنسول قویتره ؟
میشه با انتخاب نوع فن و سینک (حداکثر دونه 25 تومن:d) کاری کرد که دیگه این 360 داغ نکنه ؟
مثلا یکی تو مایه های اینا :
کمکی میکنه ؟
بله اینها از کولینگ خود استاندارد کنسول بهتره
اینها چیزهای خوبی هستند، ولی شیوه درست نصب صحیح خیلی مهم هستش
این قطعات باید دقیقاً هم اندازه چهار سوراخ هر پرندازنده انتخاب و یا تغییر داده شوند
که به خوبی در سطح پردازنده قرار گیرند.
نمونه هایی دیدم که یکی از جالب ترین اونها کار یک لهستانی هستش که سینک مسی
دست سازی رو ساخته و برروی در پردانزنده و چیپ های رم قرار داده و دو فن 60 میلی متری
در وسط سینک استفاده کرده، کارش بسیار زیبا و اصولی بوده و با ترمومتر لیزری دمای قطعه رو نشون میده.
آموزش و کلیپ بسیار طولانی هستش که نمیشه به تمام جزئیاتش توی یک پست در این زمان
کوتاه بهش پرداخت. ولی یک نکته ای رو اضافه کنم که با تغییر در کیس کنسول یک اتاقک برای درایور
درست کرده و همچنان داریور دورن کیس قرار داده است.
که زیبای کار رو دو چندان کرده.
شما میتونید جالب ترین و حرفه ای ترین Cooling دستی رو توی Xbox slim ببیند که اوج زیبایی
کولینگ دستی هستش، چون ضخامت کنسول به کمتر از نصب میرسه و شما باید در این فضای
محدود اصولی ترین کولینگ رو برای کنسول درست کنید که در این وضعیت بتونه کار کنه.
در آخر فکر نکنم بتونید به صورت سالم و بدون دست کاری فنی از این فن ها و سینک ها استفاده کنید.
باید خیلی مراقب لزرش حاصله از گردش فن ها باشید که در بعضی از موارد موجب اسیب مجدد
قطعه ( پردازنده ) میشه.
من نه این رو برای شما رد میکنم و نه برای شما تایید میکنم.
میل خودتان هستش، اگر این توانایی رو دارید که با استفاده از این سینک ها و فن ها بهترین
کولینگ رو برای کنسول رقم بزنید، هیچ مشکلی درش وجود نداره.
در غیر این صورت جزء حدر دادن پول و وقت رو برای شما در بر نخواد داشت.
در حالی که می توانسید با روش های بسیار ساده و ابتدایی ( روش های هفت گانه ) بهترین
کولینگ رو از نظر صرف وقت و هزینه برای کنسولتون داشته باشید.
نکته ای رو هم بگم که مشکل شما ممکن هستش بعد از این همه تلاش برای رفعش دوباره بر گرده
شما فقط با تعمیر و کولینگ این زمان رو به تاخیر می اندازید. پس انتظار تعیمر همیشگی رو نداشته باشید.
چون یک بار صدمه ای بسیار فرسایشی برای بخش مهمی از کنسول شما رخ داده که رفع اون برای هر کاربری امکان پذیر نیست.
باز هم ما را در جریان کار قرار دهید
بسیار خوشحال میشم
موفق باشید
حق نگهدار