معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

اگر دیویدی رام رو بیارم بیرون و از روشهای کولینگ cpu کامپیوتر که

فن هست و سینک رو من مستقیم وصل کنم رو cpu & gpu و ارتباط هواشو یه راست از بیرون بگیرم (یه سری چیزا هست مثل لوله بخاری که داخل کیس روی cpu میمونه تا هوای مورد نیازش رو از بیرون تهیه کنه !)

از کولینگ خود کنسول قویتره ؟
میشه با انتخاب نوع فن و سینک (حداکثر دونه 25 تومن:d) کاری کرد که دیگه این 360 داغ نکنه ؟
مثلا یکی تو مایه های اینا :

6402.jpg
6422.jpg
6406.jpg

کمکی میکنه ؟

فن هست و سینک رو من مستقیم وصل کنم رو cpu & gpu و ارتباط هواشو یه راست از بیرون بگیرم (یه سری چیزا هست مثل لوله بخاری که داخل کیس روی cpu میمونه تا هوای مورد نیازش رو از بیرون تهیه کنه !)

میشه با انتخاب نوع فن و سینک (حداکثر دونه 25 تومن:d) کاری کرد که دیگه این 360 داغ نکنه ؟

6402.jpg
6422.jpg
6406.jpg

کمکی میکنه ؟

ایرج جان هم پیغام خصوصی شما رو دیدم هم این پست رو ولی به دلیل نداشتن وقت کافی
نتوانستم جوابی برای شما ارسال کنم.

در اولین فرصت جواب رو توی این تاپیک میدم، و ما بقی اون رو توی پیغام خصوصی.

6402.jpg
6422.jpg
6406.jpg

کمکی میکنه ؟

بله اینها از کولینگ خود استاندارد کنسول بهتره
اینها چیزهای خوبی هستند، ولی شیوه درست نصب صحیح خیلی مهم هستش
این قطعات باید دقیقاً هم اندازه چهار سوراخ هر پرندازنده انتخاب و یا تغییر داده شوند
که به خوبی در سطح پردازنده قرار گیرند.

نمونه هایی دیدم که یکی از جالب ترین اونها کار یک لهستانی هستش که سینک مسی
دست سازی رو ساخته و برروی در پردانزنده و چیپ های رم قرار داده و دو فن 60 میلی متری
در وسط سینک استفاده کرده، کارش بسیار زیبا و اصولی بوده و با ترمومتر لیزری دمای قطعه رو نشون میده.

آموزش و کلیپ بسیار طولانی هستش که نمیشه به تمام جزئیاتش توی یک پست در این زمان
کوتاه بهش پرداخت. ولی یک نکته ای رو اضافه کنم که با تغییر در کیس کنسول یک اتاقک برای درایور
درست کرده و همچنان داریور دورن کیس قرار داده است.

که زیبای کار رو دو چندان کرده.

شما میتونید جالب ترین و حرفه ای ترین Cooling دستی رو توی Xbox slim ببیند که اوج زیبایی
کولینگ دستی هستش، چون ضخامت کنسول به کمتر از نصب میرسه و شما باید در این فضای
محدود اصولی ترین کولینگ رو برای کنسول درست کنید که در این وضعیت بتونه کار کنه.

در آخر فکر نکنم بتونید به صورت سالم و بدون دست کاری فنی از این فن ها و سینک ها استفاده کنید.

باید خیلی مراقب لزرش حاصله از گردش فن ها باشید که در بعضی از موارد موجب اسیب مجدد
قطعه ( پردازنده ) میشه.

من نه این رو برای شما رد میکنم و نه برای شما تایید میکنم.

میل خودتان هستش، اگر این توانایی رو دارید که با استفاده از این سینک ها و فن ها بهترین
کولینگ رو برای کنسول رقم بزنید، هیچ مشکلی درش وجود نداره.

در غیر این صورت جزء حدر دادن پول و وقت رو برای شما در بر نخواد داشت.

در حالی که می توانسید با روش های بسیار ساده و ابتدایی ( روش های هفت گانه ) بهترین
کولینگ رو از نظر صرف وقت و هزینه برای کنسولتون داشته باشید.

نکته ای رو هم بگم که مشکل شما ممکن هستش بعد از این همه تلاش برای رفعش دوباره بر گرده
شما فقط با تعمیر و کولینگ این زمان رو به تاخیر می اندازید. پس انتظار تعیمر همیشگی رو نداشته باشید.

چون یک بار صدمه ای بسیار فرسایشی برای بخش مهمی از کنسول شما رخ داده که رفع اون برای هر کاربری امکان پذیر نیست.

باز هم ما را در جریان کار قرار دهید
بسیار خوشحال میشم

موفق باشید

حق نگهدار

آخرین ویرایش:
دوستان من دارم X-clamp می کنم ولی هر کاری کردم نتونستم این قسمت از هیت سینک گرافیک رو ببرم تا قشنگ بشه هیت سینک رو به گرافیک پیچ کرد.می خواستم بپرسم اگه راهکاری دارید بگید که من بد جوری توی این گیر کردم.اون قسمت ها رو با علامت مشخص کردم

دوستان من دارم X-clamp می کنم ولی هر کاری کردم نتونستم این قسمت از هیت سینک گرافیک رو ببرم تا قشنگ بشه هیت سینک رو به گرافیک پیچ کرد.می خواستم بپرسم اگه راهکاری دارید بگید که من بد جوری توی این گیر کردم.اون قسمت ها رو با علامت مشخص کردم

کار زیاد سختی نیست

untitled12333.JPG

( توی این عکس مهره ها رو هنوز نداشتم روی پیچ ها )

این رو خودم زدم، البته تجربه اول بودش و ابزار اصلی رو نداشتم ( با سوهان، سمباده، دم باریک و سیم چین انجام دادم )

دنبال سوهان مته می گشتم که پیدا نکردم

IMG_188557.jpg

شنیده بودم تهران هستش ولی من توی خرمشهر پیدا نکردم
البته تا اونجایی که میدونم اینها به dremel tips معرف هستند.

در ضمن چرا روش سوم RBJtech's Tutorial and Discussion Thread MkIII رو میخواید انجام بدید

روش های
Team Hybrid's Ultimate X-clamp Fix
یا
Improved X-clamp Replacement
یا
Lawdawg0931's Tutorial and Discussion Thread

به ترتیب ساده تر هستند رو انجام نمی دید.؟

البته بازم هم میشه این سه روش بالا رو دست کاری کرد و بازم روی سینک پیچ نصب کرد برای محکم کاری بیشتر.

ببخشی یکه لینکی چیزی دارید در مورد تمیز کردن و گرد وخاک گرفتن کنسول رو چه شکلی پاک کنم (بدون باز کردن کنسول ) اصلا روشی است ؟

شما باید کنسول رو باز کنید و بوسیله برس اون رو تمیز کنید.
بدون باز کردن نمیشه.

آموزش باز کردن کنسول
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=14108

آقا خلیل من هم از ترس اینکه همین بلا سره سینک بیاد زیاد جلو نرفتم.ولی خودمونیما بازم تمیز کار کردی.
این که شما معرفی کردی یه دستگاه جدا گانه هست؛ مته اون برای دریل های معمولی وجود نداره؟
شاید 2 تا سه تا، از شاخه های سینک رو ببرم ولی فکر نمی کنم زیاد تاثیر منفیی روش بزاره و مشکلی نداشته باشه.نظرت چیه؟

آخرین ویرایش:
آقا خلیل من هم از ترس اینکه همین بلا سره سینک بیاد زیاد جلو نرفتم.ولی خودمونیما بازم تمیز کار کردی.
این که شما معرفی کردی یه دستگاه جدا گانه هست؛ مته اون برای دریل های معمولی وجود نداره؟
شاید 2 تا سه تا، از شاخه های سینک رو ببرم ولی فکر نمی کنم زیاد تاثیر منفیی روش بزاره و مشکلی نداشته باشه.نظرت چیه؟

ترس برادر مرگه :cheesygri
سعی کن هر کاری رو دوبار انجام بدی تجربه شده برای من در هر کاری که هر موردی رو دوبار چک کنم.

مته ی اون رو هم میتونید جدا پیدا کنید و برروی دریل نصبش کنید و ازش استفاده کنید.
اگر کمی سرچ کنید می تونید نمونه های اون رو پیدا کنید.

میشه دقیقاً بگید که اون دو سه تا شاخه دقیقاً کدوم ها هستش، توی تصویر نشون بدید.

در مورد بخش دوم پست قبلی ام که درباره روش ها صحبت کردم چیزی متوجه شدید.
الان دقیقاً چه روشی رو میخواید انجام بدید.

من می خوام سنک ها رو پیچ کنم یعنی از پشت برد اینکار رو انجام بدم.
و اون سه تا منظورم این بود که سوراخ پیچ ها رو با بریدن 3 ردیف از دندونه های سینک میشه برای پیچ کردن آماده کرد.هر 2 سوراخ 3 تا دندونه باید برید تا راحت بشه پیچ و مهره کرد.
آخر من از اره مویی و دم باریک استفاده کردم به شکلی که اول لبه های دندونه ها رو بریدم بصورت مثلثی بعد از داخلشون بریدم در آخر با دم باریک مقدار اضافی ها رو کندم تقریبا مثل شما شد یه خورده تمیز تر. شاید خیلی بهتر می شد اگه قبلش از یه نوع مته استفاده نمی کردم.چون اینقدر دستم به خطا رفت که سر وصورت سینک همش شد خط بعد بی خیال اون شدم و رفتم سراغ اره مویی.

من می خوام سنک ها رو پیچ کنم یعنی از پشت برد اینکار رو انجام بدم.
و اون سه تا منظورم این بود که سوراخ پیچ ها رو با بریدن 3 ردیف از دندونه های سینک میشه برای پیچ کردن آماده کرد.هر 2 سوراخ 3 تا دندونه باید برید تا راحت بشه پیچ و مهره کرد.
آخر من از اره مویی و دم باریک استفاده کردم به شکلی که اول لبه های دندونه ها رو بریدم بصورت مثلثی بعد از داخلشون بریدم در آخر با دم باریک مقدار اضافی ها رو کندم تقریبا مثل شما شد یه خورده تمیز تر. شاید خیلی بهتر می شد اگه قبلش از یه نوع مته استفاده نمی کردم.چون اینقدر دستم به خطا رفت که سر وصورت سینک همش شد خط بعد بی خیال اون شدم و رفتم سراغ اره مویی.

بعداً وقت کردی از کارت یک عکسی بزار.

یک متود توی یک فروم به زبان ایتالایی دیدم که مطلب جالب بودش، آموزشش هم خوب بودش.
یک نمونه چیزی که می خواستید انجام بدید.

image020.jpg

image030.jpg

در مورد پیچ کردن میخواید X-Clamp برعکس رو انجام بدید
این مطلب و آموزشش رو توی یک وبلاگ ژاپنی دیدم و خوندمش
عکس هاش رو میزارم.

070723b.jpg
070723a.jpg

070723d.jpg
070723c.jpg

070723e.jpg
070723f.jpg

070723g.jpg
070723h.jpg

اون برش سینک خیلی جالب بود.ممنون بابت عکسا .
من یه نوع خمیر سیلیکن چسبی گرفتم که چینی هست و دیشب یه خورده ازش امتحان کردم که تا صبح بزارم ببینم چه شکلی می شه.بعد الان دیدم که حالت ارتجاعی و لاستیکی به خودش گرفته وشبیه یه تیکه لاستیک شده.نمی دونم ولی فکر نمی کنم که باید به این شکل در بیاد.
می تونم سیلیکون معمولی رو با چسب معمولی قاطی کنم؟چون هر چی من گشتم بهتر از این پیدا نکردم؟
در ضمن نظره خودت چیه از پشت برد به روش قدیمی انجام بدم یا از روی سینک که عکس هاش رو گذاشتی؟منظورم پیچ هاست که از زیر ببندم یا از رو؟

آخرین ویرایش:
خلیل جان پیچ ها رو بستم ارور 1 و 3 داد!منظورم اینه که این دو تا چراغ قرمز، روشن شد!
فکر کنم از این سیلیکن مسخره یا از این باشه که اینقدر پیچ ها رو سفت بستم که اگه به برد از پشت نگاه می کردی زده بود بیرون و تاب برداشته بود.یه خورده شل می کنم و سیلیکون رو هم عوض می کنم.نظرت چیه؟
من که دارم دیوونه میشم الان نزدیک یه هفته هست که از کار و زندگی افتادم.خدا بگم چیکار کنه این....

اون برش سینک خیلی جالب بود.ممنون بابت عکسا .
من یه نوع خمیر سیلیکن چسبی گرفتم که چینی هست و دیشب یه خورده ازش امتحان کردم که تا صبح بزارم ببینم چه شکلی می شه.بعد الان دیدم که حالت ارتجاعی و لاستیکی به خودش گرفته وشبیه یه تیکه لاستیک شده.نمی دونم ولی فکر نمی کنم که باید به این شکل در بیاد.
می تونم سیلیکون معمولی رو با چسب معمولی قاطی کنم؟چون هر چی من گشتم بهتر از این پیدا نکردم؟
در ضمن نظره خودت چیه از پشت برد به روش قدیمی انجام بدم یا از روی سینک که عکس هاش رو گذاشتی؟منظورم پیچ هاست که از زیر ببندم یا از رو؟

قابلی نداشت.

در مورد خمیر سیلیکون هم چرا از این چسبی ها گرفتی که آخرش لاستیک میشند
اینها مواردشون خاص هستش (الکترونیک )، بیشتر برای نصب سینک روی یک قطعه هستش که باید
جاش ثابت باشه و بدون پایه باشه.

اگر خواستی مثلا روی چیپ های رم سینک نصب این مثلا این با کارت میاند نه برای GPU

در مورد خمیر سیلیکون هم فکر کنم گفته بودم به شما بهتره برید از این سیلیکون CPU
های کامپیوتری بگیری، همون بسته های کوچیک هم کارت رو راه میندازه دوتا یا چهارتا بگیری
کافی هستش.

و یا اینکه از این سرنگی ها بگیری

خمیر سیلیکون شما نباید دیگه خشک بشه و این شکل

نمیدونم از کجا این موضوع رو گرفتید که باید سیلیکون رو با چسب قاطی کنید
برای چی .؟

از زیر یا از روی تقریباً اختلااف چندانی با هم ندارند
اگر از زیر برد میخوای پیچ ها بزنی که دیگه نیازی به بریدن سینک نبودش
اگر از روی برد میخوای بزنی داستان عوض میشه که همون کاری که کردی باید سینک رو برش بدید.

خلیل جان پیچ ها رو بستم ارور 1 و 3 داد!منظورم اینه که این دو تا چراغ قرمز، روشن شد!
فکر کنم از این سیلیکن مسخره یا از این باشه که اینقدر پیچ ها رو سفت بستم که اگه به برد از پشت نگاه می کردی زده بود بیرون و تاب برداشته بود.یه خورده شل می کنم و سیلیکون رو هم عوض می کنم.نظرت چیه؟
من که دارم دیوونه میشم الان نزدیک یه هفته هست که از کار و زندگی افتادم.خدا بگم چیکار کنه این....

احتمالش هستش که مشکل از همون خمیر ها باشه که باعث این مشکل میشه
چون وقتی گرمای کنسول بالا بره این دو چراغ قرمز رو میزنه
الان هم که ظاهراً با اون خمیر سیلیکون ارتباط نسبتاً مناسبی میان سینک و پردازنده نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or