معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

اقا یه سوال ؟ من فن رو طوری بزارم که به داخل باد بزنه یا باد رو بده بیرون
یه نکته: من فن رو 12 کردم یه فن بزرگ هم مثل واسه ایت جان(بزرگه) گداشتم که بادرو میده بیرون.وقتی دستم رو پشت کنسول میزارم سمت cpu خنک وgpuگرمه .چون روی cpu بازه (به خاطر فن) وقتی دست میزنم به هیت سینکcpu یخه .هیت سینکه دومgpuهم سرده. مادر بورد هم فالکن

FULLGAME

من بهت قبلا هم گفتم،با توجه به اینکه گفتی دستگاهت E74 گاهی اوقات میده سعی کن تمام کارهای کولینگ رو انجام بدی 12 ولت که جای خود داره،کار از محکم کاری عیب نمیکنه(این دستگاه رو هم که با این زحمت خریدی نذار مشکل پیدا کنه)

M360X

فن ها باید باد رو بدن داخل .اینجور کار آیی فن بسیار بهتر میشه

:biggrin1:اخه من قبلا این کارو کردم ولی داغ تر بود چون هسته وسیم پیچ فن رو به تو میشه هم خود فن جدا داغ میشه هم هیت سینک
راستی فن جایگزین فن خود دستگاه نیست همون اندازه وسرعت بیشتر:confused:

تشخیص با خودتونه ولی تو تمام کارهایی که من دیدم باد رو به داخل قرار میگیره.خود فن که داغ نمیشه فقط قسمت مرکزیش داغ میکنه ولی اون سرعت و قردتی که فن بزرگ داره میتونه اینو جبران کنه.

این فن هست و انگار 50 درصد بهتر کار میکنه.نمیدونم در مقابل 12 ولت کردن کار اییش بهتره یا نه...http://www.talismoon.com/cgi-bin/version2/engine.pl?page=product-xbox360-whisperfan-blue

FULLGAME

من بهت قبلا هم گفتم،با توجه به اینکه گفتی دستگاهت E74 گاهی اوقات میده سعی کن تمام کارهای کولینگ رو انجام بدی 12 ولت که جای خود داره،کار از محکم کاری عیب نمیکنه(این دستگاه رو هم که با این زحمت خریدی نذار مشکل پیدا کنه)

M360X

کدوم زحمت؟؟؟؟؟:cheesygri:laughing::laughing::)

به نام خدا

بچه ها من میخواستم بدونم بهترین روش x-clamp کدومه و اگه براتون زحمتی نیست لیست قطعات مورد نیازش رو کامل برام بنویسین و اگه آموزش هم بذارین ممنون میشم

به نام خدا

بچه ها من میخواستم بدونم بهترین روش x-clamp کدومه و اگه براتون زحمتی نیست لیست قطعات مورد نیازش رو کامل برام بنویسین و اگه آموزش هم بذارین ممنون میشم

بهتر بود قبل از پست زدن کمی تاپیک ها و تالار ها رو نگاه می کردی.
این اموزش کامل X-Clamp هستش که در سه روش توصیح داده شده.
آموزش کامل X-Clamp Replacement

سلام دوستان بعد از کلی بلا که سر کنسولم اومد یکی دیگه نازل شد کنسولو روشن کردم لوگوی 360 اومد هنگ کرد بعد دوباره روشن کردم 4 چراغ داد کابلو بیرون کشیدم دوباره زدم تمیز کردم باز 4 چراغ میده چه کنم؟

آقا خلیل اون آموزشها مخصوص افراد premium هست

بله این مطلب فقط برای اعضای premium است.

هیچ مطلب و منبع دیگری در مورد X-Clmap که فارسی باشه توی سایت وجود نداره که بخوام
لینکش رو برات بزارم

سلام دوستان بعد از کلی بلا که سر کنسولم اومد یکی دیگه نازل شد کنسولو روشن کردم لوگوی 360 اومد هنگ کرد بعد دوباره روشن کردم 4 چراغ داد کابلو بیرون کشیدم دوباره زدم تمیز کردم باز 4 چراغ میده چه کنم؟

لطفاً به این تاپیک برید و پست اول اون رو بخوانید
کدهای خطا در XBox 360 و دلایل بروز آن ها

و ادامه صحبت های مشکلتون رو در همان تاپیک بدید.
امیدوارم که مشکلتون با همون مطلب بر طرف بشه

سلام !
یه نکته واسه کسانی که 12 ولت کردن و سایر روشهای کولینگ رو ، روی کنسولشون انجام دادن :
با توجه به فصل سرما به نظر من بهتره الان ولتاژ فن ها رو بزارید رو همون 6 ولت . یه چیزی هم هست این تغیر ولتاژ بستگی داره به دمای داخل اتاق شما ! یعنی چی : اگه دمای اتاقتون پایین تشریف داره شما باید ولتاژ فن ها رو کم کنید ! و بعکس ! ( یعنی جوری ولتاژ رو تنظیم کنید که وقتا دست رو میزارید جلوی باد خروجی کنسول ، شما حرارت باد خروجی رو حس کنید ! ( دمای بدن یه فرد سالم 37 درجه هستش ، پس باید دمای باد خروجی بالاتر از این دما باشه ، تا شما اون حرارت رو احساس کنید !) فک کنم دمای 40 درجه واسه باد خروجی خوب باشه ! اگه این کار رو انجام ندین و دمای داخل اتاقتون پایینه 20 درجه باشه ، کنسولتون در اینده دچار مشکل میشه !
اقا خلیل و اقا مهدی ، نظر شما در این مورد چیه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or