aiat_gamer
ببخشید اون پست قبلی شما رو جواب ندادم
در مورد فن سمت راست کنسول باید فن 120 باشه که گفتید 220 هستش ولی RPM فن رو نگفتید
به نظر خودتون اختلال اینجاد نمیکنه در اون قسمت از کیس.
میشد با شیوه های بهتر و تمیز تر و بدون دستکاری بزرگ، کاری بهتر از این انجام داد.
( منظورم قرار دادن فن در اون قسمت از کانکتور فنی هستش که خود $M محلش رو برروی PCB گذاشته )
در مورد دو فن پشت برد، بازم دقیق متوجه نشدم شما قاب فلزی رو برش دادید یا نه.؟
بعد اگر از فن های 60 به جای فن های 80 استفاده می کردید خیلی بهتر بودش
در مورد نصب ورق برروی سینک GPU کار شما رو که دیدم بهتر بودش کمی بیشتر ورق رو بزرگ تر
بر میداشتید، اون ابعادی که داده بودم برای این بودش که اگر کسی سینک RAM هاش کمی نا جور باشه
این فاصله بتونه جبرانش کنه ولی سینک های RAM شما مناسب هستش.
( توضیحات بیشتر در این باره رو اگر به همون تاپیک آموزشش برید، و صحبت های من با مهدی رو دنبال کنید )
یک نکته رو هم بگم درز گیری رو انجامش بدید
در مورد نصب سینک پشت برد برروی RAM ها کار ابتکاری هستش و نمونه خاصی ندارم
ولی یک شخصی ( فکر کنم روسی ) یک سری کارهایی رو کنسول انجام داده که از کارش این ایده رو گرفتم
یک مقدار پیچیده هستش الان هم اون الگو ها رو دم دست ندارم، در اولین فرصت که وقت خالی پیدا کردم
میشنم و پیداش میکنم دوباره.
در مورد خارج کردن درایور از کنسول، کار زیاد پیچیده ای نیست، شما کابل برقش رو پاره میکنید و بلندش میکنید
و از یک کابل هارد ساتا 50 سانتی هم برای درایور استفاده میکند و بایک سوراخ برروی بنده کیس کنسول اون
رو خارج میکنید، خیلی گشتم دنبال یک آموزش ازش ولی پیدا نکردم فقط نمونه پایان کار رو دیدم ازش.
و گرنه آموزشش رو نوشته بودم، چون کار ساده ای هستش ( کنسول هم ندارم هنوز )
sinasafari
یک جای دیگه ای هم هستش که من اسمش رو گذاشتم GPU Dual Heatsink
کار جالبی هستش از اون کارهای که زیاد از حد گیر دادن به کنسول هستش.
( ولی بهتره شما بیخالش بشید. )
در مورد سایت هم چیز خاصی ندارم که مقاله و آموزش بزاره
من دستی میگردم و به سایت ها و فروم ها و بعضی از وبلاگ ها سر میزنم
منبع خاص و اصلی برای کارهام ندارم. علاقه شدیدی به سایت های ژاپنی دارم کارهای جالبی انجام میدند
دل و جرات زیادی دارند.
برای شروع سعی کن تاپیک های این فروم رو بخونی
http://forums.xbox-scene.com
البته تموم کردنش بسیار سخت هستش من که خودم هنوز تمومش نکردم
Shayan_AC
چه فرقی میکنه مگه امده یا نیامده
برای کاربران این تاپیک این چیز ها اصلا مهم نیست چون متوجه شدن که این چیزها مفتش ارزش نداره
حق نگهدار
ببخشید اون پست قبلی شما رو جواب ندادم
در مورد فن سمت راست کنسول باید فن 120 باشه که گفتید 220 هستش ولی RPM فن رو نگفتید
به نظر خودتون اختلال اینجاد نمیکنه در اون قسمت از کیس.
میشد با شیوه های بهتر و تمیز تر و بدون دستکاری بزرگ، کاری بهتر از این انجام داد.
( منظورم قرار دادن فن در اون قسمت از کانکتور فنی هستش که خود $M محلش رو برروی PCB گذاشته )
در مورد دو فن پشت برد، بازم دقیق متوجه نشدم شما قاب فلزی رو برش دادید یا نه.؟
بعد اگر از فن های 60 به جای فن های 80 استفاده می کردید خیلی بهتر بودش
در مورد نصب ورق برروی سینک GPU کار شما رو که دیدم بهتر بودش کمی بیشتر ورق رو بزرگ تر
بر میداشتید، اون ابعادی که داده بودم برای این بودش که اگر کسی سینک RAM هاش کمی نا جور باشه
این فاصله بتونه جبرانش کنه ولی سینک های RAM شما مناسب هستش.
( توضیحات بیشتر در این باره رو اگر به همون تاپیک آموزشش برید، و صحبت های من با مهدی رو دنبال کنید )
یک نکته رو هم بگم درز گیری رو انجامش بدید
در مورد نصب سینک پشت برد برروی RAM ها کار ابتکاری هستش و نمونه خاصی ندارم
ولی یک شخصی ( فکر کنم روسی ) یک سری کارهایی رو کنسول انجام داده که از کارش این ایده رو گرفتم
یک مقدار پیچیده هستش الان هم اون الگو ها رو دم دست ندارم، در اولین فرصت که وقت خالی پیدا کردم
میشنم و پیداش میکنم دوباره.
در مورد خارج کردن درایور از کنسول، کار زیاد پیچیده ای نیست، شما کابل برقش رو پاره میکنید و بلندش میکنید
و از یک کابل هارد ساتا 50 سانتی هم برای درایور استفاده میکند و بایک سوراخ برروی بنده کیس کنسول اون
رو خارج میکنید، خیلی گشتم دنبال یک آموزش ازش ولی پیدا نکردم فقط نمونه پایان کار رو دیدم ازش.
و گرنه آموزشش رو نوشته بودم، چون کار ساده ای هستش ( کنسول هم ندارم هنوز )
sinasafari
یک جای دیگه ای هم هستش که من اسمش رو گذاشتم GPU Dual Heatsink
کار جالبی هستش از اون کارهای که زیاد از حد گیر دادن به کنسول هستش.
( ولی بهتره شما بیخالش بشید. )
در مورد سایت هم چیز خاصی ندارم که مقاله و آموزش بزاره
من دستی میگردم و به سایت ها و فروم ها و بعضی از وبلاگ ها سر میزنم
منبع خاص و اصلی برای کارهام ندارم. علاقه شدیدی به سایت های ژاپنی دارم کارهای جالبی انجام میدند
دل و جرات زیادی دارند.
برای شروع سعی کن تاپیک های این فروم رو بخونی
http://forums.xbox-scene.com
البته تموم کردنش بسیار سخت هستش من که خودم هنوز تمومش نکردم
Shayan_AC
چه فرقی میکنه مگه امده یا نیامده
برای کاربران این تاپیک این چیز ها اصلا مهم نیست چون متوجه شدن که این چیزها مفتش ارزش نداره
حق نگهدار