معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

aiat_gamer

ببخشید اون پست قبلی شما رو جواب ندادم

در مورد فن سمت راست کنسول باید فن 120 باشه که گفتید 220 هستش ولی RPM فن رو نگفتید
به نظر خودتون اختلال اینجاد نمیکنه در اون قسمت از کیس.

میشد با شیوه های بهتر و تمیز تر و بدون دستکاری بزرگ، کاری بهتر از این انجام داد.
( منظورم قرار دادن فن در اون قسمت از کانکتور فنی هستش که خود $M محلش رو برروی PCB گذاشته )

در مورد دو فن پشت برد، بازم دقیق متوجه نشدم شما قاب فلزی رو برش دادید یا نه.؟

بعد اگر از فن های 60 به جای فن های 80 استفاده می کردید خیلی بهتر بودش

در مورد نصب ورق برروی سینک GPU کار شما رو که دیدم بهتر بودش کمی بیشتر ورق رو بزرگ تر
بر میداشتید، اون ابعادی که داده بودم برای این بودش که اگر کسی سینک RAM هاش کمی نا جور باشه
این فاصله بتونه جبرانش کنه ولی سینک های RAM شما مناسب هستش.

( توضیحات بیشتر در این باره رو اگر به همون تاپیک آموزشش برید، و صحبت های من با مهدی رو دنبال کنید )

یک نکته رو هم بگم درز گیری رو انجامش بدید

در مورد نصب سینک پشت برد برروی RAM ها کار ابتکاری هستش و نمونه خاصی ندارم
ولی یک شخصی ( فکر کنم روسی ) یک سری کارهایی رو کنسول انجام داده که از کارش این ایده رو گرفتم
یک مقدار پیچیده هستش الان هم اون الگو ها رو دم دست ندارم، در اولین فرصت که وقت خالی پیدا کردم
میشنم و پیداش میکنم دوباره.

در مورد خارج کردن درایور از کنسول، کار زیاد پیچیده ای نیست، شما کابل برقش رو پاره میکنید و بلندش میکنید
و از یک کابل هارد ساتا 50 سانتی هم برای درایور استفاده میکند و بایک سوراخ برروی بنده کیس کنسول اون
رو خارج میکنید، خیلی گشتم دنبال یک آموزش ازش ولی پیدا نکردم فقط نمونه پایان کار رو دیدم ازش.

و گرنه آموزشش رو نوشته بودم، چون کار ساده ای هستش ( کنسول هم ندارم هنوز )

sinasafari
یک جای دیگه ای هم هستش که من اسمش رو گذاشتم GPU Dual Heatsink
کار جالبی هستش از اون کارهای که زیاد از حد گیر دادن به کنسول هستش.
( ولی بهتره شما بیخالش بشید. )

در مورد سایت هم چیز خاصی ندارم که مقاله و آموزش بزاره
من دستی میگردم و به سایت ها و فروم ها و بعضی از وبلاگ ها سر میزنم
منبع خاص و اصلی برای کارهام ندارم. علاقه شدیدی به سایت های ژاپنی دارم کارهای جالبی انجام میدند
دل و جرات زیادی دارند.

برای شروع سعی کن تاپیک های این فروم رو بخونی
http://forums.xbox-scene.com
البته تموم کردنش بسیار سخت هستش من که خودم هنوز تمومش نکردم

Shayan_AC
چه فرقی میکنه مگه امده یا نیامده
برای کاربران این تاپیک این چیز ها اصلا مهم نیست چون متوجه شدن که این چیزها مفتش ارزش نداره

حق نگهدار

یک جای دیگه ای هم هستش که من اسمش رو گذاشتم GPU Dual Heatsink
کار جالبی هستش از اون کارهای که زیاد از حد گیر دادن به کنسول هستش.
( ولی بهتره شما بیخالش بشید. )

در مورد سایت هم چیز خاصی ندارم که مقاله و آموزش بزاره
من دستی میگردم و به سایت ها و فروم ها و بعضی از وبلاگ ها سر میزنم
منبع خاص و اصلی برای کارهام ندارم. علاقه شدیدی به سایت های ژاپنی دارم کارهای جالبی انجام میدند
دل و جرات زیادی دارند.

برای شروع سعی کن تاپیک های این فروم رو بخونی
http://forums.xbox-scene.com
البته تموم کردنش بسیار سخت هستش من که خودم هنوز تمومش نکردم
خلیل جان ممنون سایت بسیار مفیدی هست
من تا حالا خیلی کم نگاهش کردم ولی خیلی چیزا خوب دیدم و یاد گرفتم
منتظر اموزش های خوبت هستم;)
در مورد GPU Dual Heatsink هم کمی توضیح بدید بد نیست!

آخرین ویرایش:
aiat_gamer

ببخشید اون پست قبلی شما رو جواب ندادم

در مورد فن سمت راست کنسول باید فن 120 باشه که گفتید 220 هستش ولی RPM فن رو نگفتید
به نظر خودتون اختلال اینجاد نمیکنه در اون قسمت از کیس.

میشد با شیوه های بهتر و تمیز تر و بدون دستکاری بزرگ، کاری بهتر از این انجام داد.
( منظورم قرار دادن فن در اون قسمت از کانکتور فنی هستش که خود $M محلش رو برروی PCB گذاشته )

در مورد دو فن پشت برد، بازم دقیق متوجه نشدم شما قاب فلزی رو برش دادید یا نه.؟

بعد اگر از فن های 60 به جای فن های 80 استفاده می کردید خیلی بهتر بودش

در مورد نصب ورق برروی سینک GPU کار شما رو که دیدم بهتر بودش کمی بیشتر ورق رو بزرگ تر
بر میداشتید، اون ابعادی که داده بودم برای این بودش که اگر کسی سینک RAM هاش کمی نا جور باشه
این فاصله بتونه جبرانش کنه ولی سینک های RAM شما مناسب هستش.

( توضیحات بیشتر در این باره رو اگر به همون تاپیک آموزشش برید، و صحبت های من با مهدی رو دنبال کنید )

یک نکته رو هم بگم درز گیری رو انجامش بدید

[/B]

rpm اون فن رو ندارم ولی فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه چون بیشتر هوا رو روی هیتسینک cpu میزنه.

در مورد پشت برد بگم که هنوز نبریدم،نمیدونم باید سوراخ کنم یا کامل قسمت x ها رو ببرم...فن هم نمیدونم چرا میگید 60 بهتره؟

ورق روی gpu تا بالای هیتسینک رم هم بیاد؟

درز گیری هم میترسم چسب روی برد بزنم!!چسب نواری معمولی خوبه؟

در مورد پشت برد نمیشه قاب رو کامل برید، الا اینکه X-Clamp کرده باشید که بشه این کار رو بدون عیجب انجام داد
ولی یکی از کارهای ریچارد رو میزارم که یک فن 40 نصب کرده پشت برد

xbox20135.111.jpg

xbox20156.11111.jpg

البته شما میتونید از دوتا فن 40 استفاده کنید روی هم که قدرتش بیشتر بشه.

نصب فن 80 با اون سوراخ کوچیک کار زیاد جالبی درنمیاد و تمرکز باد خوبی نداره.

در مورد نصب فن 60 به جای فن 80، دلیل اینکه که فن 60 هم باریکتره و هم کوچیک تر و سریعتر
و با قدرت بیشتری کار میکنه. و زیبایی بهتری داره و مثل فن 80 بزرگ نیستش که نمای سمت چپ کنسول رو خراب کنه.

ورق روی gpu تا بالای هیتسینک رم هم بیاد؟
اره تقریباً یک نیم سانتی فضای خالی هم بزار.

درز گیری هم میترسم چسب روی برد بزنم!!چسب نواری معمولی خوبه؟

چسب برق یکی از بهترین گزینه های موجود هستش. چسب کاغذی توی آموزش ازش استفاده کردم خوب هستش.

راستی یک چیزی به جای استفاده از لیوان زیر کیس کنسول بهتر نیست از یک چیز قشنگ تر و شکیل تری
استفاده کنی. مثلا یک پایه الومینومی برای کیس درست کنی.

در مورد پشت برد نمیشه قاب رو کامل برید، الا اینکه X-Clamp کرده باشید که بشه این کار رو بدون عیب انجام داد
ولی یکی از کارهای ریچارد رو میزارم که یک فن 40 نصب کرده پشت برد

x ها رو گفتم که در اوردم،با توجه به شکلی که گذاشتید تو فکرم دو قسمت x شکل روی صفحه فلزی رو دایرهای ببرم،با توجه به اینکه دوتا فن دارم فکر کنم خوب باشه.(البته خیلی خوف دارم برد رو کامل در بیارم!!)

نصب فن 80 با اون سوراخ کوچیک کار زیاد جالبی درنمیاد و تمرکز باد خوبی نداره.

منظورتون رو از سوراخ کوچیک نفهمیدم...

در مورد نصب فن 60 به جای فن 80، دلیل اینکه که فن 60 هم باریکتره و هم کوچیک تر و سریعتر
و با قدرت بیشتری کار میکنه.

راستش من قدر فن 80 قاب رو بریدم...فن 60 جا نمیشه باید تو فکر یه قاب جدید باشم.(نمیدونم فن 60 تو ابادان گیرم میاد؟)

رق روی gpu تا بالای هیتسینک رم هم بیاد؟

اره تقریباً یک نیم سانتی فضای خالی هم بزار.

ورق جدید رو به شکلی بریدم که روی gpu و رم رو بپوشونه(قسمت روی رم رو اندازه خود هیتسینک رم بریدم)

چسب برق یکی از بهترین گزینه های موجود هستش. چسب کاغذی توی آموزش ازش استفاده کردم خوب هستش.

درز گیری خود shroud رو انجام داده بودم،رفتم باقی قسمت ها رو هم انجام دادم،چسب کاغذی که داشتم به نظرم چسبندگی خوبی نداشت از چسب برق استفاده کردم.

راستی یک چیزی به جای استفاده از لیوان زیر کیس کنسول بهتر نیست از یک چیز قشنگ تر و شکیل تری
استفاده کنی. مثلا یک پایه الومینومی برای کیس درست کنی.

:blushing::blushing:راستش اینقدر درگیر کار های خود کنسول بودم که نرسیدم،تو فکرش هستم:cheesygri
میخوام پایه یه جوری باشه که از دو طرف کنسول رو نگه داره،احتمالا با چوب درست میکنم.

xbox20156.11111.jpg

سلام
این فنی که روی این کنسول هست چجور فنی هست؟یعنی اسمش چیه و قدرتش چقدره و اینا؟ به فروشنده بگیم چی میخوایم که این فن رو بدم
اگه دقت کرده باشید توی مادربورد زفیر (اگه درست نوشته باشم:دی) با هیتسینک اضافه یه هیتسینک اضافه که گذاشتن من میخواستم قاب رو توی اون قسمت سوراخ کن و این فن کوچیکو اونجا بزارم که باد گرم اون سینک اضافه رو بده بیرون موثر هست؟و اینکه باید باد رو بدم بیرون یا بدم تو؟

آقا من فن talisman که اول تاپیک گفتی رو جور کردم فقط نمیدونم چی کار کنم....خود فن رو جایگزین کنم؟؟؟ 12 ولت دیگه نکنم وقتی اونو میذارم؟؟؟؟

اگه فنهای تالیسمن دقیقا روی بورد کنسول چفت میشن بذارشون و 12ولت رو انجام بده که با وجود اون فنهای تالیسمن قدرتشون چندین برابر میشه .

سلام
این فنی که روی این کنسول هست چجور فنی هست؟یعنی اسمش چیه و قدرتش چقدره و اینا؟ به فروشنده بگیم چی میخوایم که این فن رو بدم
اگه دقت کرده باشید توی مادربورد زفیر (اگه درست نوشته باشم:دی) با هیتسینک اضافه یه هیتسینک اضافه که گذاشتن من میخواستم قاب رو توی اون قسمت سوراخ کن و این فن کوچیکو اونجا بزارم که باد گرم اون سینک اضافه رو بده بیرون موثر هست؟و اینکه باید باد رو بدم بیرون یا بدم تو؟

باد رو باید مستقیم بده روی هیتسینک.در مورد فن ها هم فکر کنم همین فنهای 60 معمولی تو بازار هستن

آخرین ویرایش:
کمک کمک مشکل در xbox360

سلام دوستان عزبز خسته نباشید اگه ممکنه منو راهنمایی کنین کنسولم داره از دست میره.......

چند روزه وقتی درحال بازی هستم هنگ میکنه....بعضی وفتی زیاد میشه که بالا نمیاد ولی بعد از چند ساعت که خاموش می کنیم حل میشه.......اما دوباره بعد چند ساعت اینجوری میشه.....
هیچ چراغیشم روشن نمیشه که نوع خطارو بگهفقط چراغ کنسول و ارتباط با کنترول روشن میمونه همجور هنگ میکنه !
رو بازی gta بیشتر اینجوری میشه !
بعد که زیاد هنگ میکنه رو داشبورد خود xbox دیگه هنگ می کنه !

Xbox360 Elite--مادربرد-->فالکون--->2008

اگه ممکنه منو کمک کنین تا بدتر نشده راهنمایی کنین!!!!!!

عجیبه فالکون و اینجوری شده؟؟؟خب کم کم داره عمرش رو میده به شما،دیگه روشنش نکن و x-clamp رو روش انجام بده.البته من دیدم که بعد از x-clamp هم دوباره برمیگرده یا سه چراغ میده...

سلام دوستان عزبز خسته نباشید اگه ممکنه منو راهنمایی کنین کنسولم داره از دست میره.......

چند روزه وقتی درحال بازی هستم هنگ میکنه....بعضی وفتی زیاد میشه که بالا نمیاد ولی بعد از چند ساعت که خاموش می کنیم حل میشه.......اما دوباره بعد چند ساعت اینجوری میشه.....
هیچ چراغیشم روشن نمیشه که نوع خطارو بگهفقط چراغ کنسول و ارتباط با کنترول روشن میمونه همجور هنگ میکنه !
رو بازی gta بیشتر اینجوری میشه !
بعد که زیاد هنگ میکنه رو داشبورد خود xbox دیگه هنگ می کنه !

Xbox360 Elite--مادربرد-->فالکون--->2008

اگه ممکنه منو کمک کنین تا بدتر نشده راهنمایی کنین!!!!!!
مشكل تو هم مشكل همه است.ببين اگه چند بار ديگه روشن كني و هنگ كنه كنسول3 چراغ ميده!سعي كن ديگه روشن نكني.
اول12 ولت و بعد هم براي اطمينان يا خودت x-clamp يا بده نكست جن برات انجام ميده!
فقط حواست باشه حتما 12 ولت بكني.
بعد فكر نميكنم برات مشكلي پيش بياد البته اميدوارم!
من خودم درست همين مدلو دارم و تمام روشهاي كولينگو خودم روش انجام دادم روزانه هم بيشتر از7 ساعت روشنه الان4 ماهه اخ هم نگفته!
من تاپیک رو از روز اول نخوندم ! :biggrin1: الانم تلمبار (؟!) شده نمیشه خوند :biggrin1: میگم من که الان یک X360 Falcon دارم، به نظرتون اینتر کولر کمکی میکنه ؟ اصلاً نیاز هست که کاری بکنم واسه کولینگ ؟ 12 ولت بکنم ؟

ممنون میشم یک راهنمایی بکنید که این یکی حداقل 2 سال کار کنه ! :biggrin1:
از اين طرفا!!:biggrin1:
حتما12 ولت بكن اينتر كولر ثابت شده است كه هيچ تاثيري نداره(داره ولي به پاي 12 ولت نميرسه).
بعدش هم روشهاي ديگه رو روش اجرا كن.توي همين انجمن به طور كامل توضيح داده شده.
زياد هم ناراحت نباش ايشالله هيچيش نميشه.

آخرین ویرایش:
من تاپیک رو از روز اول نخوندم ! :دی الانم تلمبار (؟!) شده نمیشه خوند :دی میگم من که الان یک X360 Falcon دارم، به نظرتون اینتر کولر کمکی میکنه ؟ اصلاً نیاز هست که کاری بکنم واسه کولینگ ؟ 12 ولت بکنم ؟

ممنون میشم یک راهنمایی بکنید که این یکی حداقل 2 سال کار کنه ! :دی

من یک سالو نیمی هست 360 گرفتم و از همون اول هم 12 ولت کردم!
خدارو شکر تابحال که اذیت نکرده اما به نظرتون چند مدته دیگه زنده میمونه؟:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or