معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

يه نكته كه فكر كنم هيج كس بهش توجه نداشت drive ‎360‎ ‎‏ بود
با توجه به اين نكته بايد بيخيال عوض كردن فن رو gpu ‎بشيد يا فن اضافه روش بذاريد يا مثلا اون دوستي كه فن بزركتري كذاشته بود (عكسشم بود )
درايوشو كجا كذاشته بود
‏ ‏
فكر كنم راههايي كه تا الان أرايه شدن كافي باشن البته بايد راه هاي بهتري هم وجود داشته باشه كه با هم فكري هم بايد بيداشون كنيك
‏ به نظر من بجه ها نظذدات جديد بدن تا امتحان بكنيم و بررسي بشن

یعنی میگی ما تابحال درایو به اون بزرگی رو ندیدیم :laughing:
همین روشهایی که الان هست واسه کولینگ کافیه تازه زیادیش هم هست . در مورد کنسول خودم اینو میگم که اگه خراب بشه مطمئن میشم 360 مشکلی غیر از گرما داره چون کنسولم بقدری گرمای کمی تولید میکنه که مطمنا نمیتونه به چیپها و قطعات کنسول صدمه ای بزنه .

اول از دوستاني كه جواب سوالم رو دادند ممنونم .پس به نظر شما كاري به دستگام نداشته باشم بهتره .اخه همون جوري كه گفتم من خيلي وسواسيم و با اين باد گرمي كه از كنسول
بيرون مياد همش فكر ميكنم الانه كه كنسولم سه چراقه بشه حالا اگه ميشه يه چندتا توصيه ايمنيي چيزي بهم بگيد شايد با انجام دادن اونا يه كم با خيال راحت بازي كنم. شرايط دستگامم ايناس:1-هميشه قبل و بعد از روشن كردن دستگام به مدت 5-10 دقيقه فن دستگامو روشن ميكنم2-دستگام به صورت ايستادس و زير اونم با اجر رونماي درجه 1 يه ارتفاع 3.5س ايجاد كردم و محيط دستگامم كاملا ازاده و از ديسكهاي شركت پرتو استفاده ميكنم,روزيم كلا 6-5 ساعت بازي ميكنم البته به صورت 4 تا 1.5 ساعته (اخش تموم شد چه قدر تايپ فارسي سخته)

یه سوال،فن قرار گرفته در بغل کنسول باید دمنده باشه یا کشنده؟یعنی هوا رو به داخل بده یا بیرون بکشه؟
دمنده باشه بهتره
اول از دوستاني كه جواب سوالم رو دادند ممنونم .پس به نظر شما كاري به دستگام نداشته باشم بهتره .اخه همون جوري كه گفتم من خيلي وسواسيم و با اين باد گرمي كه از كنسول
بيرون مياد همش فكر ميكنم الانه كه كنسولم سه چراقه بشه حالا اگه ميشه يه چندتا توصيه ايمنيي چيزي بهم بگيد شايد با انجام دادن اونا يه كم با خيال راحت بازي كنم. شرايط دستگامم ايناس:1-هميشه قبل و بعد از روشن كردن دستگام به مدت 5-10 دقيقه فن دستگامو روشن ميكنم2-دستگام به صورت ايستادس و زير اونم با اجر رونماي درجه 1 يه ارتفاع 3.5س ايجاد كردم و محيط دستگامم كاملا ازاده و از ديسكهاي شركت پرتو استفاده ميكنم,روزيم كلا 6-5 ساعت بازي ميكنم البته به صورت 4 تا 1.5 ساعته (اخش تموم شد چه قدر تايپ فارسي سخته)

همین 12 ولت که کردی خیلی خوبه البته sd رو هم انجام بده که تاثیر 12 ولت رو بیشتر کنه .

http://www.youtube.com/watch?v=QEuiXWqnx8A
این ویدیو یک پیش نمایش کامل از مراحلی هست که قبل از x-clamp به اون فکر میکنید یا میخواید انجام بدید
تمام فکر ها و ترسی که در شماست رو جواب میده و کمیم دلداری:biggrin1: مثلا میگه مایکرو 140 دلار میگیره بازم خراب میشه خودت انجام بده:biggrin1:
کلا توصیه میشه قبل x-clamp اینو ببینید تا عمل رو بدون استرس انجام بدید :cheesygri
البته فیل شکن میخواد:(
یک نوع خمیر هم استفاده میکنه که REZA SONY به من گفت اونو دارم فکر کنم 2-3 تومان باشه

كنسول من هم به ملكوت پيوست و لوازم جانبيش رو ميفروشم ،اگر كسي خواست بگه
2 تا دسته بيسيم هركدام 25 تومان
هارد 20 را 50 تومان
dvd rom را 40 تومان
اداپتور 20 تومان
هدست و كابل شبكه و كابل Hdtv را 25 تومان
پايه Standing &Cooling را 15 تومان
فن اكسترنال 15 تومان
اگر كسي نخواد تا فردا ظهر ميرم به اين مغازه دارها ميفروشم ، حيفه از دست ميدين ها
هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم

آخرین ویرایش:
سلام به همه دوستان

عجب، گرد و خاک خرمشهر هم اینگار به این تاپیک رسیده.

The Lord Sauron
عزیز دیگر پست تشکر به این صورت نزنید

hamed4002
من هر چی فکر میکنم به عنوان تاپیک و عنوان تالار Repair & Problems Solution هیچ رابطه ای
با این پست شما نمیبینم بخصوص در این تاپیک. اینجا جاش نیست تالار و تاپیک های دیگری مخصوص فروش قطعات کنسول است.
لطفاً تقاضای فروش خودتان را در انجا قرار بدهید.

+----------------------+

داشتم توی ارشیو فایلام میگشتم که یک چیزی برای پست زدن پیدا کنم برخودم به یک مطلب جالب
این شیوه رو شاید بشه گفت نسخه ای جدید از شیوه X-Clamp باشه که چنیدن درجه از شیوه های قبلی
فنی و دقیقتر است.

این شیوه به دو صورت انجام میگره ( قصد ندارم به صورت کلی و دقیق توضیح بدم در حد یک پیش نما بیشتر نیستش )

شیوه اول:

بعد از باز کردن کامل برد و خارج کردن اون از کنسول نیاز به یک ورقه 1 سانتی المینیوم دارید که به این شکل
بریده، سوراخ و نصب شود روی برد.

Sink1.jpg

با پیچ قطعه ساخته شده رو باید مثل همون شیوه X-Clamp پیچ کنید به برد
در این شیوه فشار به صورت یکسان برروی کل برد و پردازنده ها اعمال میشه.

Sink2.jpg

و بعد از خیر زدن سطح قطعه سینک ها رو روی اون نصب میکنند
البته باید این نکته رو بگم که این تصاویر برای کار دیگری استفاده شده من با کمی تغییرات اون رو
این طوری توصیف کردم.

شیوه دوم:
در شیوه دوم به جای اینکه اول ورقه المینیوم به برد وصل شود اینبار به خود سینک ها نصب می شود و
سپس به برد پیچ می شود.

Sink3.jpg

Sink4.jpg

Sink5.jpg

+-----------------------+

خوب بسته ای از تصاویر Mod xbox slim و یا Slimbox آماده کردم که شیوه های جالب و مخوفی رو توی
کولینگ در آن شرایط کنسول انجام میدند.

قبلا فکر کنم یکی دو باری عنوان Xbox Slim رو آورده بودم ولی کسی سوالی نکرد که چی هستش
ولی با این حال گفتم شاید کسایی باشند که نمیدونند این عنوان به چه منظور هستش.

به علت تعداد بالای فایل های آن لیتک فایل ها رو ضمیمه پست کردم

Attachments

سلام
من اینهمه این تاپیکا رو خوندم جواب بیشتر سوالاتمو گرفتم به غیر از اینکه
اگه کنسول خوب تهویه بشه باید از پشتش باد سر بده یا باد گرم -هرکی یه چیز میگه بالاخره کدوم درسته سرد یا گرم؟

سلام
من اینهمه این تاپیکا رو خوندم جواب بیشتر سوالاتمو گرفتم به غیر از اینکه
اگه کنسول خوب تهویه بشه باید از پشتش باد سر بده یا باد گرم -هرکی یه چیز میگه بالاخره کدوم درسته سرد یا گرم؟
ببین عزیز کنسول در هر حال گرم می شه و نمیشه گفت که باد سرد از کنسول خارج بشه چون تقریبا بعد از 30 دقیقه روشن بودن کنسول این امکان پذیر نیست چون قطعات دارن کار می کنن و گرم شدن در قطعات الکتریکی یک امر طبیعی هستش
ولی کاری که شما باید انجام بدی اینه که دمای کنسول رو به حداقل برسونی (که این کار رو با روش های کولینگ انجام می دی) و نزاری بیش از حد دما بالا بره
در مورد گرم بودن باد هم باید باد خارج شده از ps3 رو ببینید :eek:که دماش واقعا بالاست
پس زیاد نگران نباشید
موفق باشید

کمک در مو رده ارور E73

با عرض سلام و خسته نباشید

من تازه عضو سایت شدم و یه کمک کوچیک میخاستم البته اگر ممکن هست

کنسوله من دو ماه پیش سه چراقه شد . به کمک اطلاعاتی که از سایت بدست اوردم تونستم درستش کنم (X-CLAMP)

با این روش یه دو ماهی کار کرد تا دوروزه پیش که یه هو تو بازی فریز کرد .

دو باره بازش کردم یه کم پیچ هاشرو سفت تر کردم ولی وقتی روشنش میکردم بعد از اینکه دو تا چراق سبز میداد سریع دو تا چراق قرمز میداد بعد خاموش می شد.

یه کم دیگه با پیچ هاش بازی کردم حالا دیگه وقتی روشنش میکنم یه چراقه قرمز میده که البته اونم اول اروره (E74) باهاش همراه بود ولی بعد از اینکه یه کم کار کرد شد اروره (E73)

حالا بعد از این همه داستان نویسی می خاستم راهنماییم کنید که درست می شه یا نه و اگر می شه چیکارش کنم ممنون میشم اگر کمکم کنید

سلام
کنسول من هم 3 چراغ شد.حدود 2 سال داشت کار میکرد.سالم هم بود ولی حالا بعد از یک ماه که رفتم سراغش 3چرغ داد.چی کارش کنم؟؟؟:(
ناراحت نباش برو ببین ارور چیه به احتمال زیاد درست میشه .اول کنسول رو روشن کن بعد کلیدی که باهاش دسته رو میگرده پیدا میکنه نگه دار بعد 4 بار کلید Eject درایو رو بزن.
1 چراغ:1
2 چراغ:2
3 چراغ:3
4 چراغ:0
ارورش رو اینطوری دربیار بیا بگو بچه ها راهنماییت کنن;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or