معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

من تابحال بورد رو باز نکردم چون کنسولم مشکلی پیدا نکرده که بخوام اینکار رو بکنم . من آخرش هم نفهمیدم وقتی 8 تا پیچ سیاه زیر ایکس ها رو باز کنیم هتسینک ها هم شل میشن و یا باز میشن ؟ دوستانی که بورد رو باز کردن یه ندا بدن ببینم چطوریه .

علی جان تا مطمئن نشدم اینکار رو نکن(( خیلی خطرناکه حسن))
در ضمن با دریل میشه .

بابا اون 8 تا پیچ هیچ ربطی به هیت سینک نداره در اصل اون 8 تا پیچ بورد رو به بدنه اهنی متصل می کنه علی جون شما هم اینکار رو بکن (ببر)مطمئا باش هیچ اتفاقی نمی یوفتهاخه پسر خوب(اقا مهدی) اون 8 تا پیچ چه ربطی به هیت سینک داره:confused::eek::laughing::-"

اگه شما قاب جلو رو در بیاری بازم باید از چوب کبریت برای روشن و خاموش کردن دستگاه استفاده کنی ;)
ولی جدی اگه می خوای که درپوش های جلوی مموری ورداری میتونی فنر پشتش رو در بیاری و اون موقع در پوش ها هم در میاد !
در مورد اینترکولر آبی مخصوص x360 در واقع میشه گفت که در ایران نایاب هست(چون برای کامپیوتر بسختی پیدا میشه چه برسه به x360)ولی فکر کنم که مال کامپیوتر هم به x360 بخوره.
مارکهای Thermaltakeوgigabyte برای این نوع وسیله پیشنهاد میشه !

یعنی به جز دکمه جلو راهه دیگی نداره برای روشن شدن که شما اینطوری میگین ؟( دسته ، دکمه درایو )

آخرین ویرایش:
این هم در اخر کار !
wcha50.jpg

30jh7w7.jpg

14e8ggk.jpg

من فعلا قاب فلز رو سوراخ نکردم و 2فن زیر قاب فکر کنم 9ولت هست چون اداپتورم کمی ضعیف هست واسه این 2 فن !

اون 8 تا پیچ چه ربطی به هیت سینک داره
دوست عزیز شما زیر پیچهای هیت سینک رو نگاه کن بعد بگو 8 تا پیچ(سیاه)چه ربطی به هیت سینک داره!
یعنی به جز دکمه جلو راهه دیگی نداره برای روشن شدن که شما اینطوری میگین ؟( دسته ، دکمه درایو )
دوست عزیز من کی گفتم فقط این راه وجود داره !

بابا اون 8 تا پیچ هیچ ربطی به هیت سینک نداره در اصل اون 8 تا پیچ بورد رو به بدنه اهنی متصل می کنه علی جون شما هم اینکار رو بکن (ببر)مطمئا باش هیچ اتفاقی نمی یوفتهاخه پسر خوب(اقا مهدی) اون 8 تا پیچ چه ربطی به هیت سینک داره:confused::eek::laughing::-"

دوست عزیز این واژه ((پسر خوب )) رو ازت نادیده میگیرم ، بهتره یه خورده ادب رو رعایت کنیم .
بگذریم ...
اون 8 تا پیچ رو برای چی گذاشتن ؟ درسته که بورد رو به قاب محکم کرده ولی مگه پیچهای usb ، فیش کامپوننت ، ورودی برق و... این کار رو انجام نمیدن؟! شما مگه جای پیچ رو زیر هتسینک ندیدی ؟
هوارو بده تو؟؟؟؟
مطمئنی؟؟؟
من چند جا تو youtube ديدم برعکس کار گذاشتن..يعنی هوای گرمو میکشه بيرون.

زیاد فرق نمیکنه در هر دو صورت اون قسمتو خنک میکنه . در ضمن هوای گرم در اون قسمت وجود نداره که بخواد بکشش بیرون . اون قسمت فقط گرم میشه که با این فنها باید خنکش کنیم.
این هم در اخر کار !

من فعلا قاب فلز رو سوراخ نکردم و 2فن زیر قاب فکر کنم 9ولت هست چون اداپتورم کمی ضعیف هست واسه این 2 فن !

البته همون 9 ولت کافیه . علی جان اون چوب کبریتا رو فقط موقع بازی کردن بذار تا لای درپوشها باز بمونه و هوا رو بکشه داخل (خیلی تاثیر داره)
راستی چرا فیس پلیت رو رنگ نکردی ؟!
در ضمن کنسول رو عمودی بذار خیلی خوشگلتره .

آخرین ویرایش:
من داشتم کنسول رو میبستم به قاب فلزی که توجه کردم دیدم 4 تا سوراخ داره روش و 2 تا توری که در سر و انتهای اون هست فکر میکنم ار اونجاها هوا منتفل میشه و دمای برد کمتر میشه و من خودم بالای اون توری رو که میرسه به سطح کنسول دست زدم خنک بود:eek: پس میشه نتیجه گرفت باد فن روی برد هم رسیده ! همچنین قاب پشت کنسول رو که بریدم دیگه واقعا شدن باد زیاد بود

من داشتم کنسول رو میبستم به قاب فلزی که توجه کردم دیدم 4 تا سوراخ داره روش و 2 تا توری که در سر و انتهای اون هست فکر میکنم ار اونجاها هوا منتفل میشه و دمای برد کمتر میشه و من خودم بالای اون توری رو که میرسه به سطح کنسول دست زدم خنک بود:eek: پس میشه نتیجه گرفت باد فن روی برد هم رسیده ! همچنین قاب پشت کنسول رو که بریدم دیگه واقعا شدن باد زیاد بود

علی جان فکر کنم خودتم نفهمیدی چی نوشتی چون هر چی میخونم بدتر قاط میزنم .

اخه عکس نزاشتم سخت شده تفهیم منظورم
این قسمتهای قرمز محل ورود هوا به سطح به وسیله فنها
sqjczb.jpg

دقیقا بالای این توری های قرمز رنگ خنک تر هست پش نشون میده هوار از زیر برد روی برد میاد
فکر کنم دیگه معلوم باشه :دی

اخه عکس نزاشتم سخت شده تفهیم منظورم
این قسمتهای قرمز محل ورود هوا به سطح به وسیله فنها [
دقیقا بالای این توری های قرمز رنگ خنک تر هست پش نشون میده هوار از زیر برد روی برد میاد
فکر کنم دیگه معلوم باشه :دی

البته روی بورد تقریبا بستس و راه زیادی واسه چرخش هوا نداره ولی همین فنهایی که گذاشتی خیلی خوبه و باعث میشه فضای بین بورد و سطح فلزی خیلی گرم نشه .

مهدی جان همچنان در این مورد با هم به توافق نرسیدیم
این کار یکی از بزرگترین المان های کار من در کولینگ کنسول است
در چندین آموزش و کارهای مختلف دیدم که این کار رو انجام دادند.

و دلیلی هم برای خارج شدن تراز وجود نداره.!
دیگر فکر نکنم اینقدر سینک شل باشد که با باز کردن و خارج کردن کامل برد بخواهد مشکلی در آن ایجاد شود.
خلیل جان راستش منم میدونم که اینکار خیلی خوب جواب میده ولی از چند نفر که بورد رو باز کردن مثل همین عرفان همشهری خودم شنیدم که ایکسها تقریبا شل هستند و ممکنه هتسینکها بعد از باز کردن اون پیچها تراز نشن و خودت میدونی اگه این اتفاق بیفته سه چراغ شدن حتمیه . راستش خیلی ریسکه و ارزشش رو نداره کنسولت واسه این ریسک سه چراغ بشه.

آخرین ویرایش:
سلام
اگه اون تو قسمت مموري چوب كبريت فرو كنيم , باعپ نميشه گرده خاك بر تو كنسول !!
من امروز كولر روشن كردم , باعث شد پهلوهام گرفت . دماي اتاق چند باشه !!

آقا خلیل نظر شما کاملا قابل احترامه ولی با تجربه من (گران برام تموم شد) اگه اون 8 تا پیچ(سیاه)رو باز کنیم احتمال error های 0020و0022 (تقریبا مطمئن هستم که مربوط به تراز هیت سینک میشه) بهم میخوره و درست کردنش(ترازش) سخت میشه!
برادر من 2 روز تمام با این 8 تا پیچ ور رفت تا 0020 error رو برطرف کرد ولی باز بعد از مدتی دستگاه من از جای دیگه لنگ زد
باز آقا مهدی این نظر من بود و شما با اساتید مشورت کنید که سوتفامی بوجود نیاد !

سلام
اگه اون تو قسمت مموري چوب كبريت فرو كنيم , باعپ نميشه گرده خاك بر تو كنسول !!
من امروز كولر روشن كردم , باعث شد پهلوهام گرفت . دماي اتاق چند باشه !!

مگه تو بیابون زندگی میکنید که انقدر خاک باشه ;) نگران خاک نباش فقط مواقع بازی کردن اینکا رو بکن .
پهلوهات بگیره خیلی بهتره تا تابستونو بی کنسول سر کنی . دمای اتاق هم معمولا بین 20 تا 22 خوبه . البته کنسولتون یه جایی باشه که باد کنسول به اون سمت باشه خیلی بهتره .

مهدی جان تمام فکرم رو مشغول این موضوع کردید
و شکی عیجب در این مورد پیدا کردم.

دوباره مطالب قدیمی رو خواندم و بررسی کردم.
میشه چند درصد احتمال داد که این چیزی که شما مطرح کردید درست باشه و اتفاق بی افته.

چون بعد از باز کردن پیچ ها تنها اتکای سینک برروی پردازنده و برد همان گیره های X است.
ولی برای برطرف شدن این مشکل میشه بعد از باز کردن برد و خارج کردن اون همون موقعه
X-Clamp Replacement کنی تا از بروز مشکلات احتمالی هم جلوگیری بشه.
ولی شاید برای بعضی ها به درده سرش نمی ارزه.

ولی برای برد های فالکون فکر نکنم همچین داستانی باشه
چون دیگه خبری از گیره های X نیستش و میشه با اطمینان بیشتری
برد رو خارج کرد، روی این حساب که سینک بدون گیره های X به خود برد پیچ شده.

open_15155.jpg

ولی الان این داستان قرار دادن فن پشت برد رو به این شیوه رو کنسل کرد و دارم فکر میکنم
روی اجرای یک شیوه دیگه برای تهویه بهتر برای اون قسمت ( پشت برد ) هستم.
نتیجه گیری رو حتماً میگم.

erfan666
عرفان جان مشکل اصلی من نداشتن و دسترسی نداشتن به کنسول هستش
که کار رو دو چندان سخت تر می کنه.

خان داداش
همین طوری هم خاک وارد کنسول میشه. اینقدر راه ورود هوا وجود داره
انوقت اون درز کوچیک اینقدر بزرگ میشه.

دمای اتاق دیگه بستگی به خودتان داره ولی نمیخواد بیش از حد سرد بشه
که خودتان و خانواده شاکی بشند تا حدی معمولی که کولر روشن است تا دمای
محیط قابل تحمل باشه کافیه لازم نیست که قطب جنوب درست کنید توی خونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or