.:Soheil:.
کاربر سایت
خليل جان شما كه كنسول نداري اين همه اطلاعات داري , من كه بي صبرانه منتظرم 360 بگيري , از اطلاعات بيشتر شما استفاده كنيم .

روش 12 ولت کردن رو میشه بگید چه جوریه ؟

مهدی جان تمام فکرم رو مشغول این موضوع کردید
و شکی عیجب در این مورد پیدا کردم.
دوباره مطالب قدیمی رو خواندم و بررسی کردم.
میشه چند درصد احتمال داد که این چیزی که شما مطرح کردید درست باشه و اتفاق بی افته.
چون بعد از باز کردن پیچ ها تنها اتکای سینک برروی پردازنده و برد همان گیره های X است.
ولی برای برطرف شدن این مشکل میشه بعد از باز کردن برد و خارج کردن اون همون موقعه
X-Clamp Replacement کنی تا از بروز مشکلات احتمالی هم جلوگیری بشه.
ولی شاید برای بعضی ها به درده سرش نمی ارزه.
ولی برای برد های فالکون فکر نکنم همچین داستانی باشه
چون دیگه خبری از گیره های X نیستش و میشه با اطمینان بیشتری
برد رو خارج کرد، روی این حساب که سینک بدون گیره های X به خود برد پیچ شده.
![]()
ولی الان این داستان قرار دادن فن پشت برد رو به این شیوه رو کنسل کرد و دارم فکر میکنم
روی اجرای یک شیوه دیگه برای تهویه بهتر برای اون قسمت ( پشت برد ) هستم.
نتیجه گیری رو حتماً میگم.
ه.
دوستان عزيز من يه 360 دارم كه تاريخ ساختش 1/1/2007 هست و خداروشكر تا حالا به جز
مشكلات درايوم اصلا مشكل حرارتي و سه چراغ قرمز نداشتم ولي از اون جايي كه ادم وسواسي و محطاطي هستم همش تو فكر انجام كاري هستم تا از مشكلات حرارتي كنسولم جلو گيري كنم.تو يزد دوست تعميركاري دارم كه قبلا فن دستگام رو با ادپتور 12 ولت
كرده.الان حدود 7 ماهه كه گذشته وچون دستگام يه كمي خاك گرفته ميخوام دستگامو بهش بدم يه گرد گيري و سرويسي بكنه.باهاش كه صحبت ميكردم بهش گفتم كاره ديگه اي به جز
12 ولت كردن براي تهوييه كنسول ميتونه انجام بده گفت ميتونه روي gpu رو با خمير سيليكون
بپوشونه و با يك فن اضافي روي اون دستگاه رو خنكتر كنه حالا سوالم اينه كه بهش بدم اينكارو بكنه يا نه يا اگه كار ديگه بهتري ميشه رو دستگام انجام بده بهم بگيد يا اينكه بزارم دستگام همينجوري باشه (سري كه درد نميكنه رو دستمال نميبندن):confused:
علي جان اكه باد بده تو كه خوبه !
در مورد360 هم اين ضرب المثل صادقه : نزده مي رقصه !
دوستان عزيز من يه 360 دارم كه تاريخ ساختش 1/1/2007 هست و خداروشكر تا حالا به جز
مشكلات درايوم اصلا مشكل حرارتي و سه چراغ قرمز نداشتم ولي از اون جايي كه ادم وسواسي و محطاطي هستم همش تو فكر انجام كاري هستم تا از مشكلات حرارتي كنسولم جلو گيري كنم.تو يزد دوست تعميركاري دارم كه قبلا فن دستگام رو با ادپتور 12 ولت
كرده.الان حدود 7 ماهه كه گذشته وچون دستگام يه كمي خاك گرفته ميخوام دستگامو بهش بدم يه گرد گيري و سرويسي بكنه.باهاش كه صحبت ميكردم بهش گفتم كاره ديگه اي به جز
12 ولت كردن براي تهوييه كنسول ميتونه انجام بده گفت ميتونه روي gpu رو با خمير سيليكون
بپوشونه و با يك فن اضافي روي اون دستگاه رو خنكتر كنه حالا سوالم اينه كه بهش بدم اينكارو بكنه يا نه يا اگه كار ديگه بهتري ميشه رو دستگام انجام بده بهم بگيد يا اينكه بزارم دستگام همينجوري باشه (سري كه درد نميكنه رو دستمال نميبندن):confused:
نمیدونم قضیه کنسوله من چیه ! ولی هر چی که هست خوبه! من زمانی که کنسولو روشن میکنم! دقیقه 15 گرما باد خروجی میده ! اما از اینجا به بعد دیگه باد خروجی خیلی خنک میشه! حدود 38 39 ! تخمین زدم! و الان بعد از 4 5 ساعت بازی کنسول حنک خنک! بزنم به تخته! راستی دیگه کنسولو داخل نمیزارم میارم بیرون! خیلی تاثیر داره!
زمانی که کنسول روشن بود من از حالت خوابیده با ایستاده تغییر دادم ! متوجه شدم که چراغ کنسول هم تغییر میکنه ! از بالا میاد پایین ! خیلی قشنگ بود
با تشکر !