معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

درمورد مشکل 3 چراغ من :
راستی بنظرتون اگه من خمیر سیلیکون بزنم بعد xclamp کنم تاثیری داره چون ماله خودشو کلا پاک کردم اصلا ممکنه دلیلش این باشه؟؟

میشه يه کاره ديگم کرد..نمیخواد حتماً اون قسمت فلزی که برد روش قرار میگيررو ببريد.
به نظر من بتونيم دمای اون قسمت فلزی پشت برد رو کم کنيم خود به خود دمای برد هم کم میشه.
من خودم فقط قسمت پلاستيکی پشته کنسولو بريدم و 2 فن گذاشتم داخلش که هوارو بده تو.
بعد از 2 3 ساعت بازی کردن و دست زدن به قسمت فلزی که بورد روش قرار داره هيچ گرمايی
احساس نشد بلکه خنکم بود...البته اگر اون قسمت فلزيرو ببريد که خيلی تأثيرش بيشتره.
البته واسه کسانی که
x-clamp
کردن فکر نکنم بشه اون قسمت رو بريد..چون برد به فلز پيچ شده

فقط مشکل اینه چون زیاد فن به قاب فلزی نزدیک میشه کمی از باد برگشت میخوره من خودم روی 9ولت یا 7 میزارم که باد ملایم تر بزنه به قاب و راحت تر پخش بشه و دیگر اینکه نمیدونم چرا نسبت به اون موقعه که فن نزاشته بودم روی برد کمتر داغ میشه شاید هم من پشت قاب کنسولو بریدم اینطور شده :confused:/:)

مهدی جان تمام فکرم رو مشغول این موضوع کردید
و شکی عیجب در این مورد پیدا کردم.

دوباره مطالب قدیمی رو خواندم و بررسی کردم.
میشه چند درصد احتمال داد که این چیزی که شما مطرح کردید درست باشه و اتفاق بی افته.

چون بعد از باز کردن پیچ ها تنها اتکای سینک برروی پردازنده و برد همان گیره های X است.
ولی برای برطرف شدن این مشکل میشه بعد از باز کردن برد و خارج کردن اون همون موقعه
X-Clamp Replacement کنی تا از بروز مشکلات احتمالی هم جلوگیری بشه.
ولی شاید برای بعضی ها به درده سرش نمی ارزه.

ولی برای برد های فالکون فکر نکنم همچین داستانی باشه
چون دیگه خبری از گیره های X نیستش و میشه با اطمینان بیشتری
برد رو خارج کرد، روی این حساب که سینک بدون گیره های X به خود برد پیچ شده.

open_15155.jpg

ولی الان این داستان قرار دادن فن پشت برد رو به این شیوه رو کنسل کرد و دارم فکر میکنم
روی اجرای یک شیوه دیگه برای تهویه بهتر برای اون قسمت ( پشت برد ) هستم.
نتیجه گیری رو حتماً میگم.
ه.

خلیل جان من موقعی به این موضوع شک کردم که لرزش بسیار خفیف فنی رو که روی هتسینک گذاشته بودم باعث سه چراغ کنسولم شد ، مطمئنا چیپ gpu انقدر حساسه که با کوچکترین اشکالی در بالانس و یا لرزش هتسینک با مشکل مواجه میشه . در نتیجه اصلا ارزش نداره با این کار کنسولو به خطر بندازیم .
در مورد فالکون هم من فکر نکنم فرقی با لانچ بکنه ، چون بهر حال اون پیچها هستند که هتسینک رو به بورد محکم میکنن و میشه گفت از این لحاظ از بوردهای لانچ حساسترن (البته در مورد این روش) . بنظر من همین بریدن قاب پلاستیکی درسته که تاثیر بریدن فلز پشت ایکس کلمپها رو نداره ولی همین هم باعث میشه دمای فضای بین بورد و قاب فلزی کم بشه و ریسک اون کار رو هم نداره .

سلام . من قاب فلزی پشت برد رو باز کردم . وقتی بازش کردم اصلا هتسینک gpu شل نشد و ربطی به اون نداره . فقط برای محکم کردن برد به قاب فلزیه . شاید من دارم اشتباه میکنم .

ِيه سوال

دوستان عزيز من يه 360 دارم كه تاريخ ساختش 1/1/2007 هست و خداروشكر تا حالا به جز
مشكلات درايوم اصلا مشكل حرارتي و سه چراغ قرمز نداشتم ولي از اون جايي كه ادم وسواسي و محطاطي هستم همش تو فكر انجام كاري هستم تا از مشكلات حرارتي كنسولم جلو گيري كنم.تو يزد دوست تعميركاري دارم كه قبلا فن دستگام رو با ادپتور 12 ولت
كرده.الان حدود 7 ماهه كه گذشته وچون دستگام يه كمي خاك گرفته ميخوام دستگامو بهش بدم يه گرد گيري و سرويسي بكنه.باهاش كه صحبت ميكردم بهش گفتم كاره ديگه اي به جز
12 ولت كردن براي تهوييه كنسول ميتونه انجام بده گفت ميتونه روي gpu رو با خمير سيليكون
بپوشونه و با يك فن اضافي روي اون دستگاه رو خنكتر كنه حالا سوالم اينه كه بهش بدم اينكارو بكنه يا نه يا اگه كار ديگه بهتري ميشه رو دستگام انجام بده بهم بگيد يا اينكه بزارم دستگام همينجوري باشه (سري كه درد نميكنه رو دستمال نميبندن):confused:

مشكلات درايوم اصلا مشكل حرارتي و سه چراغ قرمز نداشتم ولي از اون جايي كه ادم وسواسي و محطاطي هستم همش تو فكر انجام كاري هستم تا از مشكلات حرارتي كنسولم جلو گيري كنم.تو يزد دوست تعميركاري دارم كه قبلا فن دستگام رو با ادپتور 12 ولت
كرده.الان حدود 7 ماهه كه گذشته وچون دستگام يه كمي خاك گرفته ميخوام دستگامو بهش بدم يه گرد گيري و سرويسي بكنه.باهاش كه صحبت ميكردم بهش گفتم كاره ديگه اي به جز
12 ولت كردن براي تهوييه كنسول ميتونه انجام بده گفت ميتونه روي gpu رو با خمير سيليكون
بپوشونه و با يك فن اضافي روي اون دستگاه رو خنكتر كنه حالا سوالم اينه كه بهش بدم اينكارو بكنه يا نه يا اگه كار ديگه بهتري ميشه رو دستگام انجام بده بهم بگيد يا اينكه بزارم دستگام همينجوري باشه (سري كه درد نميكنه رو دستمال نميبندن):confused:

ابدا نزار این کار رو بکنه چون منجر به 3 چراغ میشه دلایل اون هم 100 بار گفته شده یک عاملش اختلاف جهت مکش و تزریق هواست راه های بهتر دیگه و موثر تری هم هست

نه بابا ندی هتسینک رو باز کنه !!! بیخودی کنسولتو به باد نده داره مثل بچه آدم کار میکنه همون کارایی که کردی بسشه .

بابا اقا مهدی منو بگو خواستم پشت کنسولو ببرم ! یک فنه 120 بزارم! اما وقتی گفتین بیاد قسمت فلزی رو هم ببرین من یکی که پشیمون شدم! :( نمیدونم قضیه کنسوله من چیه ! ولی هر چی که هست خوبه! من زمانی که کنسولو روشن میکنم! دقیقه 15 گرما باد خروجی میده ! اما از اینجا به بعد دیگه باد خروجی خیلی خنک میشه! حدود 38 39 ! تخمین زدم! و الان بعد از 4 5 ساعت بازی کنسول حنک خنک! بزنم به تخته! راستی دیگه کنسولو داخل نمیزارم میارم بیرون! خیلی تاثیر داره!
اینم میخواستم بگم که میدونستین که 360 قابلیت جاذبه داره ؟ :eek:زمانی که کنسول روشن بود من از حالت خوابیده با ایستاده تغییر دادم ! متوجه شدم که چراغ کنسول هم تغییر میکنه ! از بالا میاد پایین ! خیلی قشنگ بود:p با تشکر ! ;)

يه نكته كه فكر كنم هيج كس بهش توجه نداشت drive ‎360‎ ‎‏ بود
با توجه به اين نكته بايد بيخيال عوض كردن فن رو gpu ‎بشيد يا فن اضافه روش بذاريد يا مثلا اون دوستي كه فن بزركتري كذاشته بود (عكسشم بود )
درايوشو كجا كذاشته بود
‏ ‏
فكر كنم راههايي كه تا الان أرايه شدن كافي باشن البته بايد راه هاي بهتري هم وجود داشته باشه كه با هم فكري هم بايد بيداشون كنيك
‏ به نظر من بجه ها نظذدات جديد بدن تا امتحان بكنيم و بررسي بشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or