معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

خلیل جان روشام ایناند : بریدن پشت کنسول ! 12 ولت کردن فنها ! smd ! گذاشتن هیت سینک روی روم ها!
هیما بود ! کل کارهایی که من کردم! :cheesygri امیدوارم کنسول سالم بمونه! راستی من که میگم توی میز تلویزیون خیلی بزرگه ! بعد من پشت کنسول یعنی پشت فن ها که میز tv میباشد یک فن گذاشتم ! که اصلا نمیزاره گرما داخل میز بمونه ! شاید 2 درجه اختلاف گرما با دمای خونه داشته باشه همین ! ;) نمیدونم حالا چی کار کنم خوبه یا نه ؟ راستی اینکه هی بیارم بزارم تو خیلی دنگ فنگ داره اعصاب ادم خورد میشه !
حالا نظر شما چیه ؟

خلیل جان روشام ایناند : بریدن پشت کنسول ! 12 ولت کردن فنها ! smd ! گذاشتن هیت سینک روی روم ها!
هیما بود ! کل کارهایی که من کردم! :cheesygri امیدوارم کنسول سالم بمونه! راستی من که میگم توی میز تلویزیون خیلی بزرگه ! بعد من پشت کنسول یعنی پشت فن ها که میز tv میباشد یک فن گذاشتم ! که اصلا نمیزاره گرما داخل میز بمونه ! شاید 2 درجه اختلاف گرما با دمای خونه داشته باشه همین ! ;) نمیدونم حالا چی کار کنم خوبه یا نه ؟ راستی اینکه هی بیارم بزارم تو خیلی دنگ فنگ داره اعصاب ادم خورد میشه !
حالا نظر شما چیه ؟

هر کاری میشده کردی ولی چرا کنسولتو کنار میز نمیذاری؟ مال من کنار میزه ، عمودی گذاشتمش خیلیم خوشگله .

تو این شهر ما هر چی گشتم هیت سینک نبود . مال کارت گرافیک هم پیدا نکردم . نمیدونم تو این شهر ما یه دونه کارت گرافیک سوخته پیدا نمیشه؟! میشه خودم با آلومنیوم درست کنم یا فقط یه تکه آلومنیوم بندازم روش.

تو این شهر ما هر چی گشتم هیت سینک نبود . مال کارت گرافیک هم پیدا نکردم . نمیدونم تو این شهر ما یه دونه کارت گرافیک سوخته پیدا نمیشه؟! میشه خودم با آلومنیوم درست کنم یا فقط یه تکه آلومنیوم بندازم روش.

حق داری منم از شهر خودمون نگرفتم ، رفته بودم تهران گرفتم. نه بابا چی چیو با آلمینیوم درست کنم میزنی نابودش میکنی . نمیخواد بذاری بی خیالش شو تا وقتی که یه جوری بتونی پیدا بکنی .

ببخشید که دو پست شد . من اینجا ادامپتور 1 آمپر به بالا رو پیدا نکردم . برای وصل کردن فن 120mm و 12v کردن دو فن با یه اداپتور 1 آمپر مشکلی پیش نمیاد.

نه پیش نمیاد ولی نگفتی اون فن 120 رو واسه کجا میخوای ؟

میخوام بزارم پشت قاب مادربردش . اون قسمت که مثل X . البته میخوام قاب پلاستیکیش رو وردارم . من هنوز کنسولم نرسیده فقط دارم لوازمش رو جمع میکنم که آماده باشه . در ضمن آقا مهدی منم خوشبختم . اسم منم مهدی ه

من یه هفتس 360دار شدم:cheesygri (ارکید فالکون)
میخواستم 12ولت کنم ولی پشیمون شدم
چون نهایتا 2ساعت بازی میکنم
2ساعت صبح. 2ساعت شب:biggrin1: (صبحCoD4 .شب GTA IV همین دوتا بازیو دارم:biggrin1:)
فکر میکنم بیخودی دستکاری نکنم بهتره چون تو این 2ساعت اصلا گرم نمیشه

مرسی

سلام میشه بگین کجای تهران میتونم هیت سینک گیر بیارمکه به مادربورد الایت فالکون بخوره و اون لوله مسی جلوش رو نگیره ممنون میشم. فقط خیلی فوری جواب بدین چون داداشم اونجاست و میخواد امشب برگرده .

سلام میشه بگین کجای تهران میتونم هیت سینک گیر بیارمکه به مادربورد الایت فالکون بخوره و اون لوله مسی جلوش رو نگیره ممنون میشم. فقط خیلی فوری جواب بدین چون داداشم اونجاست و میخواد امشب برگرده .

توی مراکز فروش کامپیوتر مثل مجتمع ایرانیان توی ولیعصر . من از اونجا خریدم ولی باید خودت تغییراتی روش بدی مثل بریدنش به اندازه رم و یا کوتاه کردن پره هاش برای اینکه زیر لوله مسی جا بشه .

من هم سه چراغ شدم....تا دستگاه رو روشن میکنم سه چراغ میده....اینجوری که خوندم این بدترین نوع سه چراغ شدنه.یکی راهنمایی کنه قابل تعمیر هست یا نه اگر تعمیر میشه بگین کجا بدم برای تعمیر.

توی مراکز فروش کامپیوتر مثل مجتمع ایرانیان توی ولیعصر . من از اونجا خریدم ولی باید خودت تغییراتی روش بدی مثل بریدنش به اندازه رم و یا کوتاه کردن پره هاش برای اینکه زیر لوله مسی جا بشه .

اونجام هر مغازه که رفته بود هیت سینگ نداشتن . اگه کسی دیگه از دوستان آدرس دقیقی دارن که بتونم هیت سینگ بخرم ممنون میشم بهم بده . اگه میتونین برام تهیه و ارسال کنین همه هزینه هارو بهتون میدم .

آخرین ویرایش:
آقا مهدی یا خلیل جان لطف می کنید تمام آموزش هایی که از اول این تاپیک جهت بهبود سیستم 360 گذاشتید رو بذارید.مثلا اگه برای بریدن کنسول هم هست اموزش بریدنش رو هم بذارید.ممنون

یه چند روز دیگه تیم جراحیمون قراره روی یه 360 سه چراغ ( مال دوستم ) کار کنه و به این آموزش ها نیاز هست.
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or