معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

mohammad140

واقعاً که شما خیلی توقع دارید
نه من و نه مهدی جان این کار رو انجام نمیدیدم ( شناختی که دارم از مهدی این رو میگم )
نه که نخوام، نمیشه.!

میتونید کل صفحات این تاپیک رو بخونید همه آموزش ها توی اون هستش
برای شروع 70 صفحه خیلی کم هستش. همش سه ساعت بیشتر وقت نمیگیره.

mohammad140

واقعاً که شما خیلی توقع دارید
نه من و نه مهدی جان این کار رو انجام نمیدیدم ( شناختی که دارم از مهدی این رو میگم )
نه که نخوام، نمیشه.!

میتونید کل صفحات این تاپیک رو بخونید همه آموزش ها توی اون هستش
برای شروع 70 صفحه خیلی کم هستش. همش سه ساعت بیشتر وقت نمیگیره.
:(

خوب حداقل موضوعاش رو بگویید تا این کار آسان تر بشه.
خوب یه جا جمع آوری کنید خیلی عالی می شه کاربرها پدرشون در میاد. 3 ساعت با دیال آپ :((

اونجام هر مغازه که رفته بود هیت سینگ نداشتن . اگه کسی دیگه از دوستان آدرس دقیقی دارن که بتونم هیت سینگ بخرم ممنون میشم بهم بده . اگه میتونین برام تهیه و ارسال کنین همه هزینه هارو بهتون میدم .
برو چهار راه حافظ توی خ جمهوری، یه پاساژ هست که نزدیک پاساژ امجد هستش و فقط فن و هیت سینک میفروشن از یک سانتی تا ... ، خود پاساژ امجد هم داره. بعضی از مغازه های این دو پاساژ فقط و فقط فن و هیت سینک دارن.

آخرین ویرایش:
scratamir؛ از راهنماییت ممنون این چندر روز که تعطیله پنجشنبه میرم .

آقا مهدی یه سوال داشتم روی این هیت سینک که تو شکل معلوه همونی که با مقوا دورش رو پیچیده چه فنی بزارم حالا اگه رو سینک نچسبونم یه جوری به قاب وصل میکنم منظورم اندازه و ولتاژ هست lمنون میشم اگه راهنماییم کنی .
100_3675.jpg

100_3679.jpg

آخرین ویرایش:
سلام
من کنسولم سه چراغ شده بود که با روشی که اقا خلیل گذاشته بود ایکس کلمپ کردم و جواب داد و الان کنسول داره کار می کنه و خیلی خیلی راحت هست این روش و نکست جن برایه این روش 55 تومن می گیره و خیلی هم طول نمیکشه من 2 ساعته تمومش کردم البته می خوام تمام روش های کولینگ هم روش پیاده کنم مثل 12 ولت کردن .شارد دیوادیر. گذاشتن هیت سینک رو رم ها . بریدن تورهای جلوی فن.و کاری مثل کار اقا مهدی گل که زیر ایکس ها رو بریده بود و یه فن گذاشته بود
اینم عکسش:وhttp://irapic.com/uploads/1212570571.jpg
با تشکر از همه دوستان مخصوصا اقا خلیل

آخرین ویرایش:
ببخشید که این سوال رو میکنم ولی چاره ای ندارم . من برای 12 ولت کردن هر دو فن باید رنگهای قرمز و قهوه ای رو به هم و سیاه و آبی رو به هم وصل کنم؟

منم همین سوالو دارم

ببخشید که این سوال رو میکنم ولی چاره ای ندارم . من برای 12 ولت کردن هر دو فن باید رنگهای قرمز و قهوه ای رو به هم و سیاه و آبی رو به هم وصل کنم؟

منم همین سالو دارم کدوم سیمها رو باید به هم وصل کنیم چه رنگهایی رو با چه رنگهایی بپیچونیم؟;)؟

سلام
من کنسولم سه چراغ شده بود که با روشی که اقا خلیل گذاشته بود ایکس کلمپ کردم و جواب داد و الان کنسول داره کار می کنه و خیلی خیلی راحت هست این روش و نکست جن برایه این روش 55 تومن می گیره و خیلی هم طول نمیکشه من 2 ساعته تمومش کردم البته می خوام تمام روش های کولینگ هم روش پیاده کنم مثل 12 ولت کردن .شارد دیوادیر. گذاشتن هیت سینک رو رم ها . بریدن تورهای جلوی فن.و کاری مثل کار اقا مهدی گل که زیر ایکس ها رو بریده بود و یه فن گذاشته بود

میدونم جاش اینجا نیست ولی اقای هیتلر:biggrin1: من همون اول گفتم (تو یاهو ) که خودت انجام بدی جواب میده احسنت :biggrin1::love: من هنوزم تعجب میکنم 55 تومان واسه این کار میگیرن :O
من اون موقع که 12 کردم این نکته در ذهنم بود که قرمز و مشکی به هم نخوره و همینطور ابی و قهوه ای هی تکرار.....

آخرین ویرایش:
scratamir؛ از راهنماییت ممنون این چندر روز که تعطیله پنجشنبه میرم .

آقا مهدی یه سوال داشتم روی این هیت سینک که تو شکل معلوه همونی که با مقوا دورش رو پیچیده چه فنی بزارم حالا اگه رو سینک نچسبونم یه جوری به قاب وصل میکنم منظورم اندازه و ولتاژ هست lمنون میشم اگه راهنماییم کنی ://]

از این فنهای کوچیک که مال کارت گرافیکهای قدیمیه میتونی استفاده کنی که فکر کنم 4*4 هستش . اونا هم 12 ولتند و هر امپری میتونی استفاده کنی.
اینم عکس کنسول خودم که با اینکه فالکون نیست و اون هت سینک رو نداره یه فن 4*4رو گذاشتم اونجا.باید به اندازه فن قاب کنسولو ببری و فن رو توش جاسازی کنی .البته من اون صفحه فلزی زیر قاب رو هم دراوردم .
2814o79.jpg

سلام
قبلا هم گفته بودم که ایکس کلمپ بسیار سادس و دادن 55 تومن واسش خیلی زیاده . تبریک میگم هیتلر جون .

منم همین سالو دارم کدوم سیمها رو باید به هم وصل کنیم چه رنگهایی رو با چه رنگهایی بپیچونیم؟;)؟

پوریا جون جوابتونو دادن ولی این سوالات یه خورده ...

از این فنهای کوچیک که مال کارت گرافیکهای قدیمیه میتونی استفاده کنی که فکر کنم 4*4 هستش . اونا هم 12 ولتند و هر امپری میتونی استفاده کنی.
اینم عکس کنسول خودم که با اینکه فالکون نیست و اون هت سینک رو نداره یه فن 4*4رو گذاشتم اونجا.باید به اندازه فن قاب کنسولو ببری و فن رو توش جاسازی کنی .البته من اون صفحه فلزی زیر قاب رو هم دراوردم .
2814o79.jpg

ممنون . ولی نگفتی باید چند ولتش کنم . چون اگه زیاد باشه کارایی منفی داره اگه اینم بهم بگی ممنون میشم..

من یه 360 فالکون دارم انشا الله بعد از تعطیلات میبرم که هکش کنن و بعد می خوام 12 ولت کنم و شروود مد.
من می خوام یه فن دیگه که از کنسول قبلی برداشتم رو هم 12 ولت کرده و پایین کنسول در حالت ایستاده بگذارم.حالا با این کار ها باز هم لازم هست که اون قسمت از کیس رو ببرم و مثل کارهای دوست(آقا مهدی-مهبا)رو انجام بدم؟
بعد باید قسمت مشبک کنسول(پشت در حالت خوابیده و زیر در حالت ایستاده)رو ببرم؟باچی ببرم؟

من یه 360 فالکون دارم انشا الله بعد از تعطیلات میبرم که هکش کنن و بعد می خوام 12 ولت کنم و شروود مد.
من می خوام یه فن دیگه که از کنسول قبلی برداشتم رو هم 12 ولت کرده و پایین کنسول در حالت ایستاده بگذارم.حالا با این کار ها باز هم لازم هست که اون قسمت از کیس رو ببرم و مثل کارهای دوست(آقا مهدی-مهبا)رو انجام بدم؟
بعد باید قسمت مشبک کنسول(پشت در حالت خوابیده و زیر در حالت ایستاده)رو ببرم؟باچی ببرم؟
با اجازه آقا مهدی و خلیل
به نظرمن چون شما فالکون داری همون 12ولت و SM کافی هست و اینکه دستگاه خودت رو در مکان باز بگذاری !
فن دومی هم بذار زاپاس بعدا به درت می خوره !
آقا مهدی هم چون کنسولشون مدل لانچ هست این کارو کردن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or