معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

من میخوام ارکید بگیرم(خر شدم:eek:)
فقط 12 ولت کنم کافیه؟
تو یه محیطه خنک:p نهایت هم 3ساعت بازی میکنم..حتی gta
ok?
مرسی
آره دوست عزیز احتمال زیاد براش مشکل پیش نمی آد فقط مواظب باش که فالکون باشه حتما
آقا خلیل یه عکس گرفتم از داخل قاب که در رابطه با این روشه

xbox20152.jpg

دقیقا زیر این قسمتی که بریده شده فلززیرش سوراخ سوراخ مثل پشت کنسول

ولی چیزی که عجیبه چرا فقط این قسمتش اینجوریه؟
شاید از دستی خودشون این کارو کردن که بشه راحت این روش رو رو xbox پیاده کرد
موفق باشید

test84

عزیز چند وقتی هستش که پست های شما رو در این تاپیک دنبال میکنم
و خیلی سعی کردم چیزی نگم و ببینم چی میشه.

سلام
منم مطالبي كه از خوندن اين تاپيك و جاهاي ديگه بوده رو به بچه ها گفتم و هيچ جا نظر قاطع نداده ام و همه جا سعي كردم از كلماتي چون "به نظر من" استفاده كنم تا يادآوري كنم كه اين "نظر من" هست، همونطور كه پست هاش شماست، چون هنوز هيچ راه قطعي اي براي مشكلات 360 ارائه نشده

بعضی از پست های شما معلوم نیست که سوالی هستند و یا میخواند کاری رو زیر سوال ببرند
و کار دیگه ای رو توصیه کنند.

چيزي كه منو حسابي به شك انداخته اينه:
- خريد InterCooler رو كه رد ميكنين و ميگين SM كردن بدون 12ولت بدرد نميخوره ولي مشكل اينه كه 12ولت كردن ممكنه به ban شدن بينجامه.

بله خرید اینترکولر رو رد میکنم نه تنها من بلکه تمام کسانی که خودشون تجربه کار با شیوه های کولینگ
رو داشتند.
اینجا کسی 12 ولت کردن رو رد نکرده حتی شیوه SDM
بیشتر از N-1 بار گفته شده که فرضیه بن شدن کنسول با 12 ولت کردن ثابت نشده باز شما این رو
بدون هیچ گونه پروایی این موضوع رو بیان میکنید.

همونطور كه ميبينين من گفتم "ممكنه" !
به نظر شما چيزي كه هنوز اثبات نشده، ممكن نيست؟

همونطور كه ميدونين خرابي فالكون ها شايد هنوز شروع نشده باشه چون مدت كافي اي نيست كه تو بازار هستن

منظورم از هنوز شروع نشده چی هستش مگه قراره از کی شورع بشه مدت کافی یعنی چی مگه خورشت
هستش که بخواد قوام بیاد و خودش رو نشون بده.

من بعد از خوندن پست هاي قبلي شما در اينجا و ديدن اين ادبيات از شما واقعا ناراحت شدم.
ضمنا براي اينكه در برار پست شما بي ادبي نكرده باشم و پاسخ صحبت شما رو گفته باشم، بايد بگم كه همونطور كه قبلا بحث شد، مشكل سه چراغ به صورت قدم به قدم شروع ميشه و وقتي به 3چراغ شدن برسه ممكنه شما فقط كنسول رو يك روزي تازه روشن بكنين ولي به سرعت سه چراغ بشه (فكر ميكنم خودتون آشنا هستين چرا و نياز به نقل قول اون پست هايي كه در مورد سرب در لحيم بود، نباشه)

ممكنه از زفير ها بدتر باشن
چرا باید از زیفر ها بدتر باشند شما اصلا چیزی در مورد کیفیت ساخت این سه بورد میدونید که این طوری
نظرخودتون رو بدون اگاهی قبلی میدید لطفاً کمی قبل از پست زدن کمی فکر کنید.

من با توجه به پاسخي كه اينجا گرفتم اين جواب رو دادم.
http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=649313
جوابي كه اين دوستمون به سوالات من داده رو بخونين و ببينين كه چه جوابي دادن، ضمن اينكه چون سايت معتبري هست، جواب ايشون كامل بوده كه بعد از چندين bump من، باز هم كسي پاسخي نداده و همينطور اين مطلب كه بچه هايي از اين سايت كه هنوز سه چراغ نشدن، مادربرد Zephyr دارن، مثله مدير Lich King.

دليل اينكه گفته ميشه فن هاي فالكون كند تر از قبل ميچرخن چون دماي CPU جديد كمتره ولي چون GPU عوض نشده و همون گرماي قبل رو ايجاد ميكنه، ممكنه ايجاد مشكل بكنه.
خيلي جالبه، به من خريد زفير رو پيشنهاد دادن!

عجب ...

بله، توي همون منبعي كه در چند خط قبل دادم اين نظر رو خوندم، دليلي هم براي تمسخر نميبينم وقتي يك سري نظريه براي يك مساله اي مطرحه و كاربر نهايي بايد با توجه به نظرات داده شده و عقل/نظر خودش براي خودش تصميمي بگيره.

من نظرم الان اينه كه نه 12ولت ميكنم، نه هيچ كار ديگه.
شما قطعاً آزاد هستید هر کاری که بخواید انجام بدید ولی ذهنیت دیگران را مخدوش نکنید.

من جايي نظر قطعي، بر خلاف شما، ندادم و هميشه با توجه به اين مطلب كه من كه هيچ، اساتيد اين بحث هنوز بعد از حدود 2 سال نظر قطعي نميتونن براي راه حل هاي اين كنسول بدن، جانب احتياط رو رعايت كرده و به دوستان فقط "نظرم" رو "پيشنهاد" دادم.

يه نكته رو هم بگم، خيلي خنك كردن هم خوب نيست و ممكنه به سه چراغ شدن كمك كنه.
اون دوست عزیزی که با قرار دادن فن پشت کنسول و وارد کردن هوا از جلوی کنسول اقدام به تهویه
کنسول خود کرده بودند رو باید بگم که اصلا حتی اگه 100 تا فن هم نصب کنید کنسول سه چراغه نمیشه
اصلا فن کاری نداره به خنک کردن، فن فقط هوا رو به گردش در میاره همین، هیچ وقت با قرار دادن فن
کنسول سه چراغه نمیشه ( منظورم اینکه معکوس Overheat نمیشه )

همونطور كه ميدونين، سرماي بيش از حد براي كنسول خوب نيست و همونطور كه گرماي بيش از حد بد هست، يكي از نظراتي كه اعلام شده اينه كه اگر كنسول از حد خودش سردتر هم بشه، ممكنه به سه چراغ برسه براي همين خيلي دستكاري تو كنسول رو توصيه نميكنن. مايكروسافت هم بعد از 2 سري مادربرد فكر كنم اينو مثله شما فهميده كه كنسول مشكل گرمايي داره، پس چرا نميومده تو آخرين مدل خودش (فالكون) كلي فن اضافه كنه؟
چون نميخواد تغييرات دمايي شديد داشته باشه.

به نظر من اگه كنسول فالكون دارين
باز هم نظر ..

بله ، نظر. شما نظر قطعي دارين؟ راهي سراغ دارين كه كسي 100% سه چراغ نشه؟ نه! راهي كه دارين "تا به امروز" شايد باعث سه چراغي نشده باشه ولي كسي در مورد 1دقيقه بعد چيزي نميتونه بگه و راه هايي كه هستن، ممكنه ضررشون بيشتر از سودشون باشه و همه اينو در طول زمان ميفهمن، همونطور كه غولي مثله Nyko هم اشتباه كرد با ساخت InterCooler هاش. من و شما كه ...

اصلا دستش نزنين فقط تو يه محيطي كه اكسيژن توش جربان داره كنسول رو قرار بدين.
این کاری هستش که برای هر دستگاه الکترونیکی باید انجام داد

بله، ولي يك PC توي همچين شرايطي خيلي بيشتر دووم مياره تا يك كنسولي كه 3سال گارانتيش فقط اضافه شد تا اين مشكلش حل بشه، پس اگر براي هر دستگاهي اين مشكل به اين شدت بود، بايد براي هر دستگاهي يه جريان سه چراغي پيش ميومد، واضح تر بگم، چرا پس براي PS3 همچين مشكلي نيست؟ يك نفر هم شكايتي نداشته با اينكه ميدونم سخت افزار به شدت پيچيده تري داره.

پس اين موضوع "واضح" نيست و بايد به صورت شفاف ذكر بشه براي بقيه كاربرا.

اينطور كه من فهميدم كنسول اگه قطعاتش معيوب باشه،
یعنی چی قطعات کنسول معیوب باشه میشه این موضوع رو کمی واضحتر بگید
کیفیت ساخت پایین با معیوب بدون خیلی فرق میکنه.

فالكون ها چون اصلا اون Xها رو پشت مادربرد (تخته ننه) ندارن و لحيمشون هم بدون سرب هست، به نظر من روش هاي كولينگ براشون لازم نيست.

بیشتر تحقیق کنید در این مورد
جریان عمل کرد اون X چیز دیگه بود
بازم هم کولینگ لازم هست برای کسایی که در شهرهای گرم زندگی میکنند
و قصد دارند تایم های بالا از کنسول استفاده کنند.

برام جالبه كه كنسول فالكون سه چراغ شده رو اصلا ميشه تعمير كرد يا نه چون اصلا X اي نداره كه بخوايم X-Clamp اش كنيم.

با این چیزی که گفتید معلوم هستش که از X-Clamp هیچ چیزی نمیدونید

مثلا کنسول لانچ رو که میخورید خودش X-Clamp هستش و نیازی نیست که شما X-Clamp کنید
اون شیوه تعمیر X-Clamp Replacement است . X-clamp ها رو برمیدارید و جاشون چیز دیگه
قرار میدید.
حال در فالکون که X-clamp وجود نداره سینک که وجود داره بلاخره سینک به پیچ وصل شده
به خود برد، اینبار Replacement چیز دیگری هستش.
معنی X-Clamp رو هم بگم یعنی گیره های ضربدری
و شیوه تعمیر X-Clamp Replacement یعنی تعویض گیرهای ضربدری

باشه آقا، بالاخره يه سري بايد قرباني بشن كه يه سري اطلاعات بدست بياد، نه؟

بله هر کاری میشه گفت قربانی داره ولی زیاد نمیشه روی این موضوع مانور داد
روشهایی که مورد تایید توی این تاپیک هستند همگی قبلاً توسط اعضا تست شده و
آموزش های آون قرار داده شده و تا الان خدا رو شکر کسی مشکلی نداشته برای امتحان اونها.
کسایی که براشون مشکل پیش امده از ناواردی خودشون بوده که این طوری شده.

من به احتمال زياد هيچ دستي بهش نميزنم، اميدوارم كه بشه حالشو برد!
ما هم امیداریم

نوشته شده توسط freegame
اقا پنکه که ایرادی نداره بزاریم

كنسولت چيه؟ فالكون، زفير، لانچ؟

چه فرقی میکنه مهم اصلا کولینگ هستش که اصولی نیست حال بخواد برای هرچی که باشه.

اگه كنسولت فالكون نيست به نظر به فكر روش هاي خنك سازي باش، البته اينو هم بگم كه هيچ كدوم تضمين شده نيستن و ممكنه ضررشون بيشتر از سودشون باشه، همش بسته به خودت و مسؤليت خودت داره.

باز هم نظر...
کدوم یک از روش های Cooling تضمین نشده هستند و بی ضرر نیستند ( اونهایی که مطرح شده و تست شده توی تاپیک )

مثلا يه سري از اين شاكي هستن كه از وقتي Shroud Mod كردن، درايوشون داغ ميشه، همونطور كه ميبيني هيچ كدوم بدون اشكال نيستن.

کمی به منابع خودتون نگاهی بنداز و در گرفتن RSS های جدید اونها تجدید نظر کن.

من جاي تو بودم اينو رد ميكردم يه فالكون ميگرفت

واقعاً .

اين فالكون ها كه CPU شون شده 65nm اي، جالبه كه GPU شون همون قبلي مونده و جالبه كه دليل سه چراغ هم داغ شدن GPU هست.

با اين احوال، چطوري فالكون بهتره؟

باز هم در اشتباه هستید لطفاً کمی بیشتر تحقیق کنید حتی توی همین سایت هم در همین مورد ها صحبت
شده که میتونه برای شما خیلی مفید باشه.

ما كه سوسكيم ولي اگه كنسولت فالكون نيست مواظب باش چون يكي از علائمي كه 3چراغ شروع ميشه همين فريز كردنه.

و باز هم نظرهای عجیب و سریع که بدون هیچ گونه گرفتن اطلاعات دقیق نظرش رو میدید.

در آخر در مورد چیزی که طلاعات ندارید و یا سطح اطلاعاتتون اندک است لطفا نظر ندهید
و بهتر است یک خواننده خوب باشید.
برای این Swarm زحمت زیادی کشیده شده لطفا با Leecher بودن آن را خراب نکنید
به راحتی میتوانید یک Peers خوب باشید.
موفق باشید
+++++++++++++++++++++++++++++++

WWE
ینتر کولر مگه چه مشکلی داره اقا مهدی و اقای Police 110 میگه مشکل داره؟؟
خیلی هم خوبه... سه فنه قدرتمند مثل کولر هرچی گرما هست میکشه بیرون.
..
Police 110 = خلیل
اینتر کولر یک نوع خرج اضافی هستش قبلاً هم چندین بار گفته شده در تاپیک که شیوه های ساده و
خیلی کم ارزش هستند که به راحتی چند برابر این دستگاه در تهویه کنسول میتونه کمک کنه.

freegame
اقا پنکه که ایرادی نداره بزاریم
کار زیاد جالبی نیست و تاثیر آنچانی در عمل کرد کنسول نداره.

poorya360
پرویا جان چرا باورمون نشه
مهدی جان و.... این همه زحمت کشیدند که همین ها رو پیاده سازی کنند در تاپیک

خان داداش
به صفحات قبلی مراجعه فرمایید.

مهدی جان بیشتر سر بزنید به اینجا دلمون براتون تنگ میشه:love:

تا بعد حق نگهدار

من به اندازه كافي پاسخ دادم و اگر بخواهم بيشتر بنويسم هم از همين دست پاسخ خواهد بود، از اين نوع پاسخ گويي اونم به دوستي كه ازشون تو صفحات اين تاپيك مطلب ياد گرفتم، واقعا اذيت ميشم و در آخر اينكه من قصد و نيّتم خير بوده و هست، اگر كسي رو ناراحت كردم، صميمانه عذر خواهي ميكنم ولي هنوز باورم نميشه همچين پاسخي از آقا خليل گرفته باشم.

پوریا جان
بله کاملاً حق با شماست

الان که توی چندتا آموزش که دیدم دقیقا همین قسمت وجود داره :arrowd:

open17697.jpg

خوب بازم خوب شد پوریا جان بازم یک کار جلو افتادید:biggrin1:
میتونید قاب فلزی رو خارج کنید ( باید خارج بشه ولی تا الان ندیدم توی عکس ها کسی خارجش کنه )
و بعد قاب پلاستیکی را برش بدید یک برش تمیز با سمباده کاری.

ولی بازم اگه اون قسمت نبودش ایده خیلی خوبی بودش که قاب پشت کنسول رو
بزاری پهلوی کنسول:cheesygri

بازم ممنون از توجهی که داشتید و نکته ای که بیان کردید
کمک خیلی بزرگی بودش. نداشتن کنسول همین درده سرها رو داره.

تا بعد حق نگهدار

ولی بازم اگه اون قسمت نبودش ایده خیلی خوبی بودش که قاب پشت کنسول رو
بزاری پهلوی کنسول
خلیل خان ایدهای شما ماشاالله همشون خوبن
اون قاب فلزیه راحت جدا می شه
فقط یه سوالی داشتم برای رنگی کردنش گیر کردم دنبال یه اسپری خوبم(می خوام مشکیش کنم مشکیه براق شبیه Ps3
که دیگه همهشون با هم ست بشن (مانیتور و xbox و ps3 و اسپیکر)
شما رنگ خوبی میشناسید برای این کار؟
بعد یه اسپری کافیه؟
(چون می خوام با اون روش شما رنگش کنم)
باید یه برش بزرگ رو بدنش بزنم
شبیه این

یه مشکل دیگه هم هست چون این جدیده hdmi هم داره ولی قبلیه نداشت باید یه فکری هم برای جای HDMI بکنم
موفق باشید

بازهم عجولانه تصمیم گرفتید دوباره این پست ها و نقل ها رو بخونید

منم مطالبي كه از خوندن اين تاپيك و جاهاي ديگه بوده رو به بچه ها گفتم و هيچ جا نظر قاطع نداده ام و همه جا سعي كردم از كلماتي چون "به نظر من" استفاده كنم تا يادآوري كنم كه اين "نظر من" هست، همونطور كه پست هاش شماست، چون هنوز هيچ راه قطعي اي براي مشكلات 360 ارائه نشده

قبول که تمام چیزهایی که شما گفتید نظر شخصی خودتون هستش
ولی قبلش کمی در مورد نظرهاتون فکر کنید و قصد منعکس کردن آنها را در تاپیک دارید.
فکر کردید که بعضی از نظرهاتون اشتباه است و با بیان کردن آنها برای مخاطبین خاص و عام ممکن است
ایجاد مشکل در ذهنیت ساخته شده آنها داشته باشه.

در مورد نحوه عنوان کردن نظرهای خودتان باید بگم، نمی شه این طوری بیان کرد
اول نوشت که این نظر من هستش : و غیره... .

و در این غیره هرچیزی که فکر میکنم به مخاطب و مخاطبین تاپیک بگه و در آخر نوعی موضوع تغییر کنه
که دیگه از فرم نظر خارج بشه.

در مورد نظرهای من، بنده اول سعی کردم ایده بدم آن را پرورش میدم و بعد در تاپیک مطرح می کنم
و بعد از بحث و بررسی ایده تبدیل میشه به یک نظر که میتوان آن را به کسانی که در تاپیک سوال می کنند
و بسته به سوال جواب ( نظر ) داده می شود.

حتی اگر نظرتون اشتباه باشه و باعث معیوس شدن مخاطب باشه و به جزء سردرگم کردن اون نباشه چی.
باور کنید منی که کنسول ندارم و فقط قرار است که بخرم با حرف های شما کمی....

چون هنوز هيچ راه قطعي اي براي مشكلات 360 ارائه نشده
بنده که عرض کردم شما مواردی که در موردشون اطلاعات دارید رو بدون پروا بیان می کنید.
کسایی هستند توی همین سایت که 1.5 ساله که کنسول دارند و مشکلی براشون پیش نیامده است.
شخصاً خودم کسی رو میشناسم که 1 سال از خرید دو کنسولش گذشته و هیچ دستکاری نکرده و با سلامت
کامل مشغول بازی کردن روی دو کنسول خود هستش.

همونطور كه قبلا بحث شد، مشكل سه چراغ به صورت قدم به قدم شروع ميشه و وقتي به 3چراغ شدن برسه ممكنه شما فقط كنسول رو يك روزي تازه روشن بكنين ولي به سرعت سه چراغ بشه (فكر ميكنم خودتون آشنا هستين چرا و نياز به نقل قول اون پست هايي كه در مورد سرب در لحيم بود، نباشه)

بله در این موضوع شکی نیست که کمی زمان لازم است که Solder ها دفرمه و اکسید بشند.
موضوع بیان شده توسط شما و موردی که من بیان کردم در مورد برد های فالکون بودش
تا الان هم برد فالکون خیلی وقت هستش که در بازار امده و شاید و اگر ها از سرش دیگر رد شده.
اگر هم اتفاقی هم افتاده باشه باید بررسی بشه که کنسول در چه شرایطی قرار داشته.

من با توجه به پاسخي كه اينجا گرفتم اين جواب رو دادم.
http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=649313
جوابي كه اين دوستمون به سوالات من داده رو بخونين و ببينين كه چه جوابي دادن، ضمن اينكه چون سايت معتبري هست، جواب ايشون كامل بوده كه بعد از چندين bump من، باز هم كسي پاسخي نداده و همينطور اين مطلب كه بچه هايي از اين سايت كه هنوز سه چراغ نشدن، مادربرد Zephyr دارن، مثله مدير Lich King.

اون مطلبی که قرار دادید رو بعداً وقت کردم میخونم.
ولی مثالی که زدید از اشکان سوال کنید درباره درجات کیفیت ساخت برد و فرق بین زیفر و فالکون و فرق
این دو برد با لانچ.

وقتي يك سري نظريه براي يك مساله اي مطرحه و كاربر نهايي بايد با توجه به نظرات داده شده و عقل/نظر خودش براي خودش تصميمي بگيره.

بله حق با شماست انتخاب نهایی با خود کاربر هستش.
ولی اگر قرار باشه هر کسی هر چیزی در اینترنت و یا در جایی دید آن را تبدیل به نظر کند در صورتی که این نظر
قدیمی باشد و دارای اشکالاتی باشد و در بعضی از موارد پایه و اساس آن درست نباشد
و به کاربر انتقال شود و در آخر گفته شود که این یک نظر است.

مخاطبی که باشد فکر میکنید حق و درستی کلام در این نظر است.

سرماي بيش از حد براي كنسول خوب نيست و همونطور كه گرماي بيش از حد بد هست، يكي از نظراتي كه اعلام شده اينه كه اگر كنسول از حد خودش سردتر هم بشه، ممكنه به سه چراغ برسه براي همين خيلي دستكاري تو كنسول رو توصيه نميكنن. مايكروسافت هم بعد از 2 سري مادربرد فكر كنم اينو مثله شما فهميده كه كنسول مشكل گرمايي داره، پس چرا نميومده تو آخرين مدل خودش (فالكون) كلي فن اضافه كنه؟

توصیه میکنم که بازم هم نقل و جواب بنده را بخوانید.
موضوع مورد بحث بنده قرار دادن فن های ایشان بود.
قرار دادن فن سرما ایجاد نمی کند که بخواهد اختلافات دمایی در کنسول ایجاد کند
فن فقط در گردش هوا نقش دارد اگر هوای محیط گرم باشد گرمایی کمتر از محیط وارد کنسول می کند.
و بلعکس .

يكي از نظراتي كه اعلام شده اينه كه اگر كنسول از حد خودش سردتر هم بشه، ممكنه به سه چراغ برسه
این نظریه نیست. حالت طبیعی است که وجود دارید.

براي همين خيلي دستكاري تو كنسول رو توصيه نميكنن
کیا توصیه نمیکنند ( چه نوع دستکاری )

مايكروسافت هم بعد از 2 سري مادربرد فكر كنم اينو مثله شما فهميده كه كنسول مشكل گرمايي داره، پس چرا نميومده تو آخرين مدل خودش (فالكون) كلي فن اضافه كنه؟
[/B]
MS از همان اول این اگاهای را داشت که کنسول کیفیت ساخت پایینی دارد
نیازی نیست که کلی فن نصب کنند این کاربران هستند که قصد دارند با نصب فن های زیاد در تهویه کنسول
کمک کنند در صورتی که قرار دادن فن برروی کنسول ( غیر اصولی ) فقط اختلالات جریان هوا به وجود می آورد
و عملکرد برعکس دارد و دمای کنسول بالا می رود و باعث بروز مشکلاتی میشود.

فکر کنم تا الان دیگر واضح شده باشد که فن های غیر اصولی فقط اختلالات گردش هوا بوجود می آورد
و نه اختلافات دمایی که بخواهد دما هوای وارد شده را زیر 13 درجه ببرد ( الا محیط این مقدار دمایش پایین آمده باشد ولی در دمایی طبیعی اتاق این اتفاق رخ نمی دهد.

راهي سراغ دارين كه كسي 100% سه چراغ نشه؟ نه! راهي كه دارين "تا به امروز" شايد باعث سه چراغي نشده باشه ولي كسي در مورد 1دقيقه بعد چيزي نميتونه بگه و راه هايي كه هستن، ممكنه ضررشون بيشتر از سودشون باشه و همه اينو در طول زمان ميفهمن،
هیچ چیزی در عالم صددرصد خالص نیست جز کسی که خودش جای حق نشته.
کنسول 360 بخصوص سری اول مثل یک قلب ضعیف هستش که باید بهش رسیدگی شود
میشه کاری که این قلب در یک شرایط چندین سال کار کنه و میشه نوعی زندگی کرد که این قلب از کار بی افتد.
البته قلب فالکون کیفیت بیشتری نسبت به سایر سریهای قبلی خود دارد.

در مورد ضرر شیوه ها باید عرض کنم که بعضی از این شیوه ها مدت ها است که انجام شده
و ابداع اونها مال این چند وقت اخیر نیست که نخواد از پروسه تست و ازمایش عبور نکرده باشه.

چرا پس براي PS3 همچين مشكلي نيست؟ يك نفر هم شكايتي نداشته با اينكه ميدونم سخت افزار به شدت پيچيده تري داره.
باز هم مربوط میشه به رقابت های شدید این دو کمپانی برای لانچ کردن محصولات و کنسول خودشون بوده
که MS فشارو عجله به خرج داده و کنسولی با کیفیت ساخت پایین و اشکالات متعدد ساخته است
سونی نه .

پس اين موضوع "واضح" نيست و بايد به صورت شفاف ذكر بشه براي بقيه كاربرا.
در قالب نظر و یا چیز دیگه

از اين نوع پاسخ گويي اونم به دوستي كه ازشون تو صفحات اين تاپيك مطلب ياد گرفتم
شما لطف دارید نسبت به بنده
من فقط درس هایی ( اطلاعات ) که یاد گرفتم توی این سایت رو دارم پس میدم

در آخر اينكه من قصد و نيّتم خير بوده و هست، اگر كسي رو ناراحت كردم
در این شکی نیست واقعاً میگم و شما کسی رو ناراحت نکردید اگر کسی ناراحت بود تا الان کلامی میگفت
بنده هم که این موضوعات رو عنوان کردم فقط خواستم در کیفیت کار و روند تاپیک کمکی کنم.
و سعی نکنیم روی حد و گمان شاید اما اگرها و نظریه پیش بریم.

تا الان سعی شده ایده ه ها رو توسط دوستان عملی کنیم و نتیجه اون رو بگریم چه در کوتاه مدت چه در بند مدت.

اگر كسي رو ناراحت كردم، صميمانه عذر خواهي ميكن
اصلا نیازی به عذر خواهی کسی نیست اینجا کسی برای کوبیدن همدیگر نیامده اند.
بنده رو هم که میبینید این پست رو زدم چند روزی درگیر بودم برای اماده کردن اون مطلب که توی سایت قراردادم، بودم
و الان هم دارم کار میکنم روی دو موضوع دیگر که تمام وقتم رو گرفته و نتوانتسم به این تاپیک مثل همیشه سربزنم و گرنه همچین پستی نمیزدم
و در روال عادی خود تاپیک موضوع رو درست می کردم.

در آخر این ای دی یاهو مسنجر بنده هستش Police110sir
خوشحال میشم که بیشتر با شما اشنا بشم.

موفق باشید
تا بعد حق نگهدار شما

سلام
هتسينك روي رمهارو چهجوري نصب كنم ؟
اصلا اين رمها كجا هستند ؟
براي sm بايد ورودي هوارو نصف كنم و بايه كاغذ روي هتسينكارو بپوشونم ؟

شما لطف کنید و 20 صفحه اخر این تاپیک رو مطالعه کنید .
------------------------------
خلیل جون متاسفانه کمتر فرصت میشه بیام ، از طرفی بعضی پستها باعث میشه ادم نسبت به خیلی چیزا بیخیال بشه:-" میفهمی که چی میگم ;)

خليل جان
از پاسخت ممنون، من توانايي اين رو ندارم كه اون بحث رو دنبال كنم.
مديرا هم خدا رو شكر به بحث تسلط دارن و كيفيت اينجا رو بررسي ميكنن، شما نگران نباش.

پوریا جان در مورد انتخاب رنگ، رنگ سیاه رنگ حساسی هستش بخصوص بازتاب اون
باید خیلی حوصله به خرج بدید و روی براق کننده اون وقت زیادی بزراید تا بهترین کیفیت ممکنه رو به شما بده
و لذتش رو ببرید.

در مورد نوع و مارک اسپره نمیدونم چی بگم من که توی بدترین شهر ایران زندگی میکنم از نظر اماکانات
اصلا تنوع وجود نداره ولی وضعیت شما فرق میکنه میتونید توی بازار حسابی بگردید و مشاوره خوب بگرید
بگید که برای چه نوع جسنی می خواهید و کمی توضیح کوچیک بدید. حتما نتیجه بخش خواهد بود.

اره یک اسپره رنگ و یک اسپره براق کننده کافیه دیگه بعد از اتمام کار قوطی خالی میشه.
ولی اگه برای اولین وار هستش که میخواید با اسپری رنگ کنید از هر کدوم دوتا تهیه کنید
و روی یک چیزی تست کنید و یادبگرید فن رنگ کردن رو که بعداً ازش استفاده درست کنید.

در مورد کابل HDMI بله تصایور رو که دیدم کمی جا کم هستش
ولی آخرین راه که اگه نشه کار دیگری کرد این رو میشه انجام داد.

این نمونه خروجی AV هستش

xbox_360_connecteur_video.jpg

این هم نمونه خروجی AVI HDMI هستش

360_hdmi_540x405.jpg

و آخرین راه پیشنهادی

360back1copy.jpg

شما کل اون قسمت رو پرش بدید چون خروجی AV در قاب های عادی کمی پاییتر از وسط قرار گرفته
ولی در قاب های HDMI دار بالاتر از نصف قرار داره

اگر زیاد عجله ندارید و وقت کردم حتما چندتا کیس مود خوب قرار میدم برای الگو برداری و تنوع در کار.

راستی فکری برای اون تلق شیشه ای کردید.؟ جنس خاصی مد نظر دارید.؟

یک درخواست هم داشتم از مراحل کار عکس بگیر که خیلی بدرد میخوره برای استفاده
و درک بهتر کار.

++++++++++

مهدی جان گل گفتید
مهدی جان بعداً PM هاتون رو چک کنید ;)

تا بعد حق نگهدار

شما لطف کنید و 20 صفحه اخر این تاپیک رو مطالعه کنید .
------------------------------
خلیل جون متاسفانه کمتر فرصت میشه بیام ، از طرفی بعضی پستها باعث میشه ادم نسبت به خیلی چیزا بیخیال بشه:-" میفهمی که چی میگم ;)
من صفحات آخرو خوندم. اطلاعات پراكنده بود . اگه ميشه ...

آره دوست عزیز احتمال زیاد براش مشکل پیش نمی آد فقط مواظب باش که فالکون باشه حتما
راستش یکم منو ترسوندید
یعنی چی به احتمال زیاد مشکل پیش نمیاد
یعنی موقعgta بازیکردن با ترس یه چشم به چراغش باشه که الان قرمز میشه...وای نهههه
اگه مطمین شم فالکون باشه-با توجه به شرایطم(محیط خنک-حداکثر 3ساعت زمان بازی)
12 ولت لازمه؟

ممنون از جوابتون

مرسی

آخرین ویرایش:
پوریا جان در مورد انتخاب رنگ، رنگ سیاه رنگ حساسی هستش بخصوص بازتاب اون
باید خیلی حوصله به خرج بدید و روی براق کننده اون وقت زیادی بزراید تا بهترین کیفیت ممکنه رو به شما بده
و لذتش رو ببرید.

در مورد نوع و مارک اسپره نمیدونم چی بگم من که توی بدترین شهر ایران زندگی میکنم از نظر اماکانات
اصلا تنوع وجود نداره ولی وضعیت شما فرق میکنه میتونید توی بازار حسابی بگردید و مشاوره خوب بگرید
بگید که برای چه نوع جسنی می خواهید و کمی توضیح کوچیک بدید. حتما نتیجه بخش خواهد بود.

اره یک اسپره رنگ و یک اسپره براق کننده کافیه دیگه بعد از اتمام کار قوطی خالی میشه.
ولی اگه برای اولین وار هستش که میخواید با اسپری رنگ کنید از هر کدوم دوتا تهیه کنید
و روی یک چیزی تست کنید و یادبگرید فن رنگ کردن رو که بعداً ازش استفاده درست کنید.

در مورد کابل HDMI بله تصایور رو که دیدم کمی جا کم هستش
ولی آخرین راه که اگه نشه کار دیگری کرد این رو میشه انجام داد.

این نمونه خروجی AV هستش

xbox_360_connecteur_video.jpg

این هم نمونه خروجی AVI HDMI هستش

360_hdmi_540x405.jpg

و آخرین راه پیشنهادی

360back1copy.jpg

شما کل اون قسمت رو پرش بدید چون خروجی AV در قاب های عادی کمی پاییتر از وسط قرار گرفته
ولی در قاب های HDMI دار بالاتر از نصف قرار داره

اگر زیاد عجله ندارید و وقت کردم حتما چندتا کیس مود خوب قرار میدم برای الگو برداری و تنوع در کار.

راستی فکری برای اون تلق شیشه ای کردید.؟ جنس خاصی مد نظر دارید.؟

یک درخواست هم داشتم از مراحل کار عکس بگیر که خیلی بدرد میخوره برای استفاده
و درک بهتر کار.
آقا خلیل آره باید خیلی روش آدم کارکنه پدرم در اومده یکم کار سختیه باید خیلی وقت رو سمباده کشیش بزاریم دست آدم یکم درد می گیره
نتیجه ی کار خیلی خوبه
الان تقریبا کاره رنگش تموم شده یه طرفش خیلی خوب شده:love: ولی طرف دیگه و فیس پلیتش هنوز کار داره ماشاا.... این براق کننده های ایرانی هم که به هیچ دردی نمی خوره بعضی از مرحله ها رو مجبور شدم 2 تا 3 بار اضافه انجام بدم
آقا خلیل می شه با تینر رنگ بعضی از جاها رو پاک مرد؟
برای بریدنش یسری از ابزار ها رو ندارم باید بگیرم به محض گرفتن ابزارها کار بریدن رو شروع می کنم
در مورد عکسم دوربین دیجیتالی ندارم یه 6300 دارم که خودتون می دونین دوربینش:sick: چه جوریه ولی بازم سعی می کنم چندتا عکس خوب مخصوصا از مراحل بریدن بگیرم
مرسی از اینکه همیشه جوابای مارو می دین
راستش یکم منو ترسوندید
یعنی چی به احتمال زیاد مشکل پیش نمیاد
12 ولت لازمه؟

ممنون از جوابتون

مرسی
دوست عزیز من دستگاهم فاکونه والان با 12ولت و sd دارم روزی حدود 9 ساعت باهاش بازی می کنم و خیلی گرم نمیشه یا بهتر بگم گرم نمیشه
اینم که گفتم به احتمال زیاد براش مشکل پیش نمی آد بخاطر این بود که بالاخره یه وسیله ی برقیه و الکتریکی
نمیشه تضمینش کرد که دیگه حتما خراب نمیشه ولی احتمال خراب شدنش با این روش ها نزدیک صفر می شه ولی صفر نمیشه
موفق باشید

آخرین ویرایش:
12 ولت لازمه؟

متاسفانه این ترس همیشه هست ولی میتونی از 3چراغ شدنش جلوگیری کنی یا اونو به عقب بندازی .منم خودم Falcon دارم کارهاییکه میتونی بکنی 12 ولت و ShroudDivider و خنک کردن محیط نگهداری کنسولت . سعی کن بیشتر از 3 ساعت مداوم هم باهاش بازی نکنی. این Falcon ها دیگه X-Clamp نمیخوان ودر ضمن خودشون رادیات هم دارن و طبق تستی که من کردم قبل از گرم شدن هیت سینک، رادیات واقعا گرما رو از خودش عبور میده و کمک خیلی زیادی به GPU در تعدیل حرارت میکنه این موضوع زمان خاموش کردن کنسول بخوبی خودشو نشون میده( زمانیکه فنها کار نمیکنن).

* یچیزی به ذهن خودم اومد گفتم اینجا بگمش، من فک کنم این قضیه بن شدن با 12 ولت کردن امکانپذیر نباشه و شایعه است و با دلیلی که میارم این امر نشدنی هم هست. دلیلم هم اینکه MS زمانیکه کنسول رو برای بار اول ریلیز کرد از قضیه هک شدن بازیاش که مطمئن نبوده پس عملا هم برای جلوگیری از اون کار خاصی نکرده( فک نمیکرد کنسولش از طریق درایو هک بشه)، یعنی میخوام بگم که MS نمیتونسته و نمیدونسته که برای بن کردن از قطعه ای سخت افزاری (IC)، تو کنسولش استفاده کنه که با نوسان ولتاژ و فیدبک Data اون به سرورش، بتونه طرف رو بن کنه. چون تغییر و مانور (سخت افزاری) روی برد کنسول از راه دور( Live)، غیر ممکن و فقط میشه از طریق نرم افزاری به اون پی برد .
پ.ن: بازم میگم این فقط یه نظریه است و من خودم برای بار اول مطرح کردم ولی بنظر من میتونه تا حدی قابل قبول باشه، تا نظر دیگر دوستان از جمله مهدی و خلیل جان چی باشه .

poorya360 , شما روزي 9 ساعت بازي ميكنين :eek:
من با روزي 1 ساعت , چشمام 3 چراغه ميده :cheesygri
اگه ميشه يكي كمك كنه روي رمهارو چي كار كنم
اينقدر نگين برو صفحه فلان :(( الان تو قسمت اطلاعات تكميلي داره به تعداد صفحات داره به 1000 ميرسه . من صفحات قبل و خوندم ولي نتيجه نگرفتم .

poorya360 , شما روزي 9 ساعت بازي ميكنين :eek:
من با روزي 1 ساعت , چشمام 3 چراغه ميده :cheesygri
اگه ميشه يكي كمك كنه روي رمهارو چي كار كنم
اينقدر نگين برو صفحه فلان :(( الان تو قسمت اطلاعات تكميلي داره به تعداد صفحات داره به 1000 ميرسه . من صفحات قبل و خوندم ولي نتيجه نگرفتم .
دوست عزیز گفتم شاید باورتون نشه :-"
اگه مشهدین بیا با هم بازی می کنیم:biggrin1: خودت از نزدیک ببینی
خوب دستگاهت لانچه یا فاکون یا زفیر؟
اگه لانچه گذاشتن هیت سینک رو رم ها کاری نداره

به این عکس نگه کن این طرف برد 4 تا چیپ رم وجو داره 2تاشون زیر سینک GPU هستن و 2تا دیگه شون بیرون که دورشون دایره مشکی کشیدم
حالا شما باید یه هیت سینک (مثل هیت سینک کارت گرافیک های قدیمی fx5200 تو این مایه ها پیدا کنید که از نظر انداره و شکل با هیت سینک gpu مشکلی نداشته باشن )بعد اونو ببرین و به دو قسمت مساوی تقسیم کنین (اندازه ها به مقداری باشن که بشه گذاشتشون رو چیپ ها) بعد اونا رو با چسب سلیکونی به چیپ و با چسب دوقلو به هیت سینک gpu متصل می کنین
یه چیزی شبیه این تصویر

کار تمومه
موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or