بازهم عجولانه تصمیم گرفتید دوباره این پست ها و نقل ها رو بخونید
منم مطالبي كه از خوندن اين تاپيك و جاهاي ديگه بوده رو به بچه ها گفتم و هيچ جا نظر قاطع نداده ام و همه جا سعي كردم از كلماتي چون "به نظر من" استفاده كنم تا يادآوري كنم كه اين "نظر من" هست، همونطور كه پست هاش شماست، چون هنوز هيچ راه قطعي اي براي مشكلات 360 ارائه نشده
قبول که تمام چیزهایی که شما گفتید نظر شخصی خودتون هستش
ولی قبلش کمی در مورد نظرهاتون فکر کنید و قصد منعکس کردن آنها را در تاپیک دارید.
فکر کردید که بعضی از نظرهاتون اشتباه است و با بیان کردن آنها برای مخاطبین خاص و عام ممکن است
ایجاد مشکل در ذهنیت ساخته شده آنها داشته باشه.
در مورد نحوه عنوان کردن نظرهای خودتان باید بگم، نمی شه این طوری بیان کرد
اول نوشت که این نظر من هستش : و غیره... .
و در این غیره هرچیزی که فکر میکنم به مخاطب و مخاطبین تاپیک بگه و در آخر نوعی موضوع تغییر کنه
که دیگه از فرم نظر خارج بشه.
در مورد نظرهای من، بنده اول سعی کردم ایده بدم آن را پرورش میدم و بعد در تاپیک مطرح می کنم
و بعد از بحث و بررسی ایده تبدیل میشه به یک نظر که میتوان آن را به کسانی که در تاپیک سوال می کنند
و بسته به سوال جواب ( نظر ) داده می شود.
حتی اگر نظرتون اشتباه باشه و باعث معیوس شدن مخاطب باشه و به جزء سردرگم کردن اون نباشه چی.
باور کنید منی که کنسول ندارم و فقط قرار است که بخرم با حرف های شما کمی....
چون هنوز هيچ راه قطعي اي براي مشكلات 360 ارائه نشده
بنده که عرض کردم شما مواردی که در موردشون اطلاعات دارید رو بدون پروا بیان می کنید.
کسایی هستند توی همین سایت که 1.5 ساله که کنسول دارند و مشکلی براشون پیش نیامده است.
شخصاً خودم کسی رو میشناسم که 1 سال از خرید دو کنسولش گذشته و هیچ دستکاری نکرده و با سلامت
کامل مشغول بازی کردن روی دو کنسول خود هستش.
همونطور كه قبلا بحث شد، مشكل سه چراغ به صورت قدم به قدم شروع ميشه و وقتي به 3چراغ شدن برسه ممكنه شما فقط كنسول رو يك روزي تازه روشن بكنين ولي به سرعت سه چراغ بشه (فكر ميكنم خودتون آشنا هستين چرا و نياز به نقل قول اون پست هايي كه در مورد سرب در لحيم بود، نباشه)
بله در این موضوع شکی نیست که کمی زمان لازم است که Solder ها دفرمه و اکسید بشند.
موضوع بیان شده توسط شما و موردی که من بیان کردم در مورد برد های فالکون بودش
تا الان هم برد فالکون خیلی وقت هستش که در بازار امده و شاید و اگر ها از سرش دیگر رد شده.
اگر هم اتفاقی هم افتاده باشه باید بررسی بشه که کنسول در چه شرایطی قرار داشته.
من با توجه به پاسخي كه اينجا گرفتم اين جواب رو دادم.
http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=649313
جوابي كه اين دوستمون به سوالات من داده رو بخونين و ببينين كه چه جوابي دادن، ضمن اينكه چون سايت معتبري هست، جواب ايشون كامل بوده كه بعد از چندين bump من، باز هم كسي پاسخي نداده و همينطور اين مطلب كه بچه هايي از اين سايت كه هنوز سه چراغ نشدن، مادربرد Zephyr دارن، مثله مدير Lich King.
اون مطلبی که قرار دادید رو بعداً وقت کردم میخونم.
ولی مثالی که زدید از اشکان سوال کنید درباره درجات کیفیت ساخت برد و فرق بین زیفر و فالکون و فرق
این دو برد با لانچ.
وقتي يك سري نظريه براي يك مساله اي مطرحه و كاربر نهايي بايد با توجه به نظرات داده شده و عقل/نظر خودش براي خودش تصميمي بگيره.
بله حق با شماست انتخاب نهایی با خود کاربر هستش.
ولی اگر قرار باشه هر کسی هر چیزی در اینترنت و یا در جایی دید آن را تبدیل به نظر کند در صورتی که این نظر
قدیمی باشد و دارای اشکالاتی باشد و در بعضی از موارد پایه و اساس آن درست نباشد
و به کاربر انتقال شود و در آخر گفته شود که این یک نظر است.
مخاطبی که باشد فکر میکنید حق و درستی کلام در این نظر است.
سرماي بيش از حد براي كنسول خوب نيست و همونطور كه گرماي بيش از حد بد هست، يكي از نظراتي كه اعلام شده اينه كه اگر كنسول از حد خودش سردتر هم بشه، ممكنه به سه چراغ برسه براي همين خيلي دستكاري تو كنسول رو توصيه نميكنن. مايكروسافت هم بعد از 2 سري مادربرد فكر كنم اينو مثله شما فهميده كه كنسول مشكل گرمايي داره، پس چرا نميومده تو آخرين مدل خودش (فالكون) كلي فن اضافه كنه؟
چون نميخواد تغييرات دمايي شديد داشته باشه.
توصیه میکنم که بازم هم نقل و جواب بنده را بخوانید.
موضوع مورد بحث بنده قرار دادن فن های ایشان بود.
قرار دادن فن سرما ایجاد نمی کند که بخواهد اختلافات دمایی در کنسول ایجاد کند
فن فقط در گردش هوا نقش دارد اگر هوای محیط گرم باشد گرمایی کمتر از محیط وارد کنسول می کند.
و بلعکس .
يكي از نظراتي كه اعلام شده اينه كه اگر كنسول از حد خودش سردتر هم بشه، ممكنه به سه چراغ برسه
این نظریه نیست. حالت طبیعی است که وجود دارید.
براي همين خيلي دستكاري تو كنسول رو توصيه نميكنن
کیا توصیه نمیکنند ( چه نوع دستکاری )
مايكروسافت هم بعد از 2 سري مادربرد فكر كنم اينو مثله شما فهميده كه كنسول مشكل گرمايي داره، پس چرا نميومده تو آخرين مدل خودش (فالكون) كلي فن اضافه كنه؟
چون نميخواد تغييرات دمايي شديد داشته باشه.[/B]
MS از همان اول این اگاهای را داشت که کنسول کیفیت ساخت پایینی دارد
نیازی نیست که کلی فن نصب کنند این کاربران هستند که قصد دارند با نصب فن های زیاد در تهویه کنسول
کمک کنند در صورتی که قرار دادن فن برروی کنسول ( غیر اصولی ) فقط اختلالات جریان هوا به وجود می آورد
و عملکرد برعکس دارد و دمای کنسول بالا می رود و باعث بروز مشکلاتی میشود.
فکر کنم تا الان دیگر واضح شده باشد که فن های غیر اصولی فقط اختلالات گردش هوا بوجود می آورد
و نه اختلافات دمایی که بخواهد دما هوای وارد شده را زیر 13 درجه ببرد ( الا محیط این مقدار دمایش پایین آمده باشد ولی در دمایی طبیعی اتاق این اتفاق رخ نمی دهد.
راهي سراغ دارين كه كسي 100% سه چراغ نشه؟ نه! راهي كه دارين "تا به امروز" شايد باعث سه چراغي نشده باشه ولي كسي در مورد 1دقيقه بعد چيزي نميتونه بگه و راه هايي كه هستن، ممكنه ضررشون بيشتر از سودشون باشه و همه اينو در طول زمان ميفهمن،
هیچ چیزی در عالم صددرصد خالص نیست جز کسی که خودش جای حق نشته.
کنسول 360 بخصوص سری اول مثل یک قلب ضعیف هستش که باید بهش رسیدگی شود
میشه کاری که این قلب در یک شرایط چندین سال کار کنه و میشه نوعی زندگی کرد که این قلب از کار بی افتد.
البته قلب فالکون کیفیت بیشتری نسبت به سایر سریهای قبلی خود دارد.
در مورد ضرر شیوه ها باید عرض کنم که بعضی از این شیوه ها مدت ها است که انجام شده
و ابداع اونها مال این چند وقت اخیر نیست که نخواد از پروسه تست و ازمایش عبور نکرده باشه.
چرا پس براي PS3 همچين مشكلي نيست؟ يك نفر هم شكايتي نداشته با اينكه ميدونم سخت افزار به شدت پيچيده تري داره.
باز هم مربوط میشه به رقابت های شدید این دو کمپانی برای لانچ کردن محصولات و کنسول خودشون بوده
که MS فشارو عجله به خرج داده و کنسولی با کیفیت ساخت پایین و اشکالات متعدد ساخته است
سونی نه .
پس اين موضوع "واضح" نيست و بايد به صورت شفاف ذكر بشه براي بقيه كاربرا.
در قالب نظر و یا چیز دیگه
از اين نوع پاسخ گويي اونم به دوستي كه ازشون تو صفحات اين تاپيك مطلب ياد گرفتم
شما لطف دارید نسبت به بنده
من فقط درس هایی ( اطلاعات ) که یاد گرفتم توی این سایت رو دارم پس میدم
در آخر اينكه من قصد و نيّتم خير بوده و هست، اگر كسي رو ناراحت كردم
در این شکی نیست واقعاً میگم و شما کسی رو ناراحت نکردید اگر کسی ناراحت بود تا الان کلامی میگفت
بنده هم که این موضوعات رو عنوان کردم فقط خواستم در کیفیت کار و روند تاپیک کمکی کنم.
و سعی نکنیم روی حد و گمان شاید اما اگرها و نظریه پیش بریم.
تا الان سعی شده ایده ه ها رو توسط دوستان عملی کنیم و نتیجه اون رو بگریم چه در کوتاه مدت چه در بند مدت.
اگر كسي رو ناراحت كردم، صميمانه عذر خواهي ميكن
اصلا نیازی به عذر خواهی کسی نیست اینجا کسی برای کوبیدن همدیگر نیامده اند.
بنده رو هم که میبینید این پست رو زدم چند روزی درگیر بودم برای اماده کردن اون مطلب که توی سایت قراردادم، بودم
و الان هم دارم کار میکنم روی دو موضوع دیگر که تمام وقتم رو گرفته و نتوانتسم به این تاپیک مثل همیشه سربزنم و گرنه همچین پستی نمیزدم
و در روال عادی خود تاپیک موضوع رو درست می کردم.
در آخر این ای دی یاهو مسنجر بنده هستش Police110sir
خوشحال میشم که بیشتر با شما اشنا بشم.
موفق باشید
تا بعد حق نگهدار شما