معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

METALGEAR74 عزیز تا می تونی باید آب رو از وسایل اکترونیکی دور کنی چون چه خود آب و چه رطوبت حاصل از آب بسیار خطرناکن
همون 12v کنی خیلی بهتره
silent_hill54 عزیز بیشتر این عکسها که گذاشتی یا نمایشین یا برای مسابقات اورکلاک هستن و فکر نکنم 360 به این کارا نیاز داشته باشه یه 12v و شولدر درایو کفایت می کنن
بچه ها چندتا عکس باحال از Case mode ها پیدا کردم گفتم بزارم
GreenXbox.jpg

PerpXbox.jpg

RedGreenXbox.jpg

BlueXbox2.jpg

RedXbox.jpg
موفق باشید

سلام به همه دوستان

چند روزی بودش که به خاطر درس و دانشگاه حسابی سرم شلوغ بودش
توی این چند روز بیکار هم نبودم، یک مژده رو هم بدم که مراحل پایانی یک پروژه کاری هستش
که به زودی اون رو قرار میدم. که میتونه به سوالات زیادی پاسخ بده.

درود برهمه و همشهری عزیز خلیل.اگه ممکنه آدرس محل کار یا محل سکونتت رو بذار.چون من یه 360 سه چراغ شده و یه دونه کرک نشده دارم.آدرستو بذاردی بد نمیشه.

دوست عزیز نیازی نبود که این موضوع رو در تاپیک مطرح کنید
فقط یک Pm برای من ارسال میکرد.
لطفا نامه های خصوصی خودتون رو چک کنید.

MEHDIMDI مهدی جان
منم با صحبت های شما کاملاً موافق هستم و اونها رو تاکید بیشتر میکنم

تبریک میکنم که شیوه جدید Shroud Mod را اجرا کردید
همین طور به شما Mohammad Aloneboy محمد جان .

amir_clk500 امیر جان
در مورد بریدن قاب من سه حالت مختلف رو نشون دادم حال شما دوست داری
کدوم رو اجرا کنی.

ولی در مورد بریدن کامل اون دو x من خودم همین کار مد نظرم هستش.
در مورد چیزی که مهدی جان گفتند که برای X-Clamp کردن بعداً مشکل به وجود میاره
درسته ولی سه شیوه برای X-Clamp کردن وجود داره که یکی از شیوه ها با بریدن کامل قاب دیگر
قابل اجرا نیست ولی دو شیوه دیگه امکان پذیر هست ولی باز هم میشه اون شیوه ای
که دیگه قابل اجرا نیست رو بازم انجام داد ولی کمی درده سر داره ولی قابل اجرا هستش.

silent_hill54 عزیز
تصاویری که گذاشتید فقط سیستم ابی اون خوبه که خریدن و یا درست کردن اون هزینه داره
من خودم یک مدت روش فکر کردم ولی به مرحله اجرا ساختن که رسدیم به خاطر خرج بالا
کار رو متوقف کردم.

بقیه تصایور چیز خاصی نیستند که بشه روی اون فکر کرد برای Cooling

METALGEAR74 عزیز
چرا اصلا توی یخچال نمیزارید قسمت یخ دون
میدونید این کار چه صدمه ای میزنه اگه رطوبت حاصله از یخ های کنار کنسول
به داخل کیس وارد بشه ممکنه به اون اسیب بزنه.

+++++++++++++++++++++++++++++

ویرایش مجدد

نکته ای رو دیدم که دوستان باید به آن خیلی توجه داشته باشند
سرد کردن محیط برای خنک نگه داشتن کنسول هستش
سرد کردن به صورت طبیعی و دمای معمولی کار بسیار خوبی است ولی سرد کردن
بیش از حد میحط عواقب خیلی مخربی برروی کنسول دارد.

------------------------

هرگز کنسول خود را در فریزر یا آب هوای خیلی سرد قرار ندهید، بعضی از افراد فکر می کنند
که می توانند دمای بیش از حد کنسول خود را پایین آوردن بیش از حد دما از بین ببرند که در
حقیقت انجام چنین کاری موجب بوجود آمدن مشکلات بزرگتری می شود.

Device های الکترونیکی کنسول شما از موادی ساخته شدن است که تحمل حداکثر و حداقل دمایی را دارد، دمای فضای اتاق دمایی طبیعی است ولی سرمای بیش از می تواند موجب
مشکلات بسیاری همانند گرمای بیش از حد ( Over Heating ) و همچنین اختلالات دمایی بین
کنسول گرم و هوای سرد می تواند موجب ایجاد میعان و کنسول را در حالت بدتری قرار می دهد.

میعان خیلی سریع اتفاق می افتد اگر کنسول شما Over Heating شده باشد به دلیل اختلافات
دمای خیلی زیاد می باشد.

----------------------

ولی در کل پایین آوردن محیط تا حدی خوب است بیش از آن جزء خطر، عواقبی ندارد.

موفق باشید

تا بعد حق نگهدار

آخرین ویرایش:
سلام بچه هامن تصميم گرفتم فنهاي دستگاه مو 12 ولت كنم -بايد دو تا ترانز بگيرم يا يكي كافيه -ترانز بايد چند وات باشه- سيمهاي فن مثبت و منفي داره اگه داره كدوم مثبت كدوم منفي؟

سلام بچه هامن تصميم گرفتم فنهاي دستگاه مو 12 ولت كنم -بايد دو تا ترانز بگيرم يا يكي كافيه -ترانز بايد چند وات باشه- سيمهاي فن مثبت و منفي داره اگه داره كدوم مثبت كدوم منفي؟

میل خودتونه .اگه خواستید دو اداپتور بگیرید : 2 تا 500 میلی امپر کافیه ولی اگه خواستید یه اداپتور باشه 1 امپر خوبه.
اداپتور هم باید 12 ولت باشه.(دوست عزیز بهتره برای خرید اداپتور دنباله جنسه ارزون نرید.چون بیشتره این اداپتور ها اعدادی که روشون نوشته دروغه. واسه 12 ولت اداپتوری که قیمتش حدود 5 تومنه خوبه .)
در ضمن فن 360 طوری طراحی شده که فقط به یه سمت حرکت میکنه .شما اگه جایه مثبت و منفی رو اشتباه بزنید فن کار نمیکنه . یک نکته که خیلی مهمه اینه که در هنگام کار کردن فنها سیمها نباید باهم اتصال کوتاه داشته باشن.

در ادامه بحث راجع به دمای محیطی که کنسول در اون قرار داره من دمای کنسولو در چند درجه مختلف تست کردم (البته این تست با توجه به 12 ولت بودن و shorud divider بودن کنسول انجام شده)که نتیجه میشه گرفت که کنسول در دمای 17 به پایین (بین 17 تا 5 ) دمای بسیار مناسبی داره . همچنین دمای22 درجه به بالا موجب بالا رفتن بسیار شدید و غیر عادی دمای کنسول میشه . . اختلاف دما کنسول در اون دو حالتی که گفتم حدود15 درجه بود :eek: پس سعی کنید حتی الامکان کنسولتونو در جایی قرار بدید که دمای اون از 20 بالاتر نره.
این رو هم اضافه کنم که گذاشتن کنسول در دمای مناسب و استفاده از روشهای کولینگ مکمل همدیگن( هر کدوم به تنهایی تاثیر کمی داره) و ترکیب این دو مورد دمای کنسولتونو بحدی پایین میارن که دیگه نگرانی از بابت گرمای کنسول نخواهید داشت ، در واقع گرمایی رو در کنسولتون احساس نمیکنید که بخواهید نگرانش بشید .

آخرین ویرایش:
کمک

با سلام من امروز یک الیت فالکون خریدم وقتی وصل کردم 3 چراغ داد بازم روشن خاموش کردم بازم 3 چراغ داد بعدش فهمیدم که ÷اورش شل بود به نظر شما خراب شده البته الان سالمه

اقا من يك سوالي دارم!
امروز دستگاه رو ساعت 4 بازي كردم و گذاشتم كنار رفتم ساعت 7 : 30 بود نشستم! كه ييهو ديدم سه چراغ داد!!!!!!!!!!!! خاموش كردم دست زدم پشتش فيش تلويزيون! جا بود بعد دوباره روشن كردم.
ميتونه براي چي باشه؟ تا قبل از اين كه خاموش كنم! سه بار چراغ قرمزش روشن شد! خاموش شد حالا نميدونم ادامه داشت يا نه ولي زود خاموش كردم!
به نظرتون چرا اينجروي شده؟ بعدش يك ساعتي باهاش بازي كردم!
silent_hill54 عزيز ! يك باركي توربين هواپيما مي بنديم روش اصلا يك درصد هم امكان نداره داغ كنه!
والا ...

آخرین ویرایش:
دوست عزیز تا سه چراغ رو زیارت نکردی زودتر اون فنها رو از روی هتسینکها بردار .
ميشه بگيد چه ربطي داره ؟ حتما ماكروسافت توش دوربين گذاشته بعد ميفهمه كه ما دستكاريش كرديم.
من اون فن ها رو طوري گذاشته ام كه باد رو به سمت داخل(به سمت هيتسينك) هل بده. پس خللي تو كار فن اصلي xbox ايجاد نميكنه.:love::love::love::love::-"

ميشه بگيد چه ربطي داره ؟ حتما ماكروسافت توش دوربين گذاشته بعد ميفهمه كه ما دستكاريش كرديم.
من اون فن ها رو طوري گذاشته ام كه باد رو به سمت داخل(به سمت هيتسينك) هل بده. پس خللي تو كار فن اصلي xbox ايجاد نميكنه.:love::love::love::love::-"
دوست عزیز منظور آقا مهدی ایتن بود که اون فن ها می تونن لرزش ایجاد کنن البته فن CPu زیاد خطرناک نیست ولی فن روی GPU خیلی خطرنکه
بازم تصمیم با خودته
موفق باشید

با سلام خدمت شما
ميخواستم بگم كه
1- مگه هيتسينك gpu رو با تف چسبوندن كه بخواد لرزش بگيره يا خراب بشه؟
2-من خودم امتحان كردم اصلا اين فن 5 ولتي هيچ لرزشي نداره به خصوص اينكه من اصلا فن رو با پيچ يا چسب يا ... نچسبوندم فقط چسب برق زدم.:love::love::love::-"

با سلام خدمت شما
ميخواستم بگم كه
1- مگه هيتسينك gpu رو با تف چسبوندن كه بخواد لرزش بگيره يا خراب بشه؟
2-من خودم امتحان كردم اصلا اين فن 5 ولتي هيچ لرزشي نداره به خصوص اينكه من اصلا فن رو با پيچ يا چسب يا ... نچسبوندم فقط چسب برق زدم.:love::love::love::-"
دوست عزیز آقا مهدی تجربه ی این کار رو داره و کنسولش هم 3چراغ شده به خاطر همین کار
جالبه بدونی که وقتی gpu به حداکثردمای خودش می رسه gpu حتی از تفم شل تر می شه
بازم میل خوده
اگرم می تونی عکس هاتو ویرایش کن صفحه رو خیلی سنگین کردی
موفق باشید

عجب کاری کردی پسر :evil: منم 1وقتی میخاسم اینکارو بکنم ولی حرفای بچه های اینجا پشیمونم کرد !
چند وقته اینجوریه ؟؟

- هر خوبی داشته باشه 1 بدی باهاش هست : اگه 1کی بیاد خونت میخای بگی این کنسولمه !! :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or