METALGEAR74
کاربر سایت
به نظر شما اگه دور دستگاه يخ بزاريم براي سرد كردن دستگاه خوبه؟ اينجور لازم نيست فنها رو 12 ولت كني.
درود برهمه و همشهری عزیز خلیل.اگه ممکنه آدرس محل کار یا محل سکونتت رو بذار.چون من یه 360 سه چراغ شده و یه دونه کرک نشده دارم.آدرستو بذاردی بد نمیشه.
سلام بچه هامن تصميم گرفتم فنهاي دستگاه مو 12 ولت كنم -بايد دو تا ترانز بگيرم يا يكي كافيه -ترانز بايد چند وات باشه- سيمهاي فن مثبت و منفي داره اگه داره كدوم مثبت كدوم منفي؟
پس سعی کنید حتی الامکان کنسولتونو در جایی قرار بدید که دمای اون از 20 بالاتر نره.ميشه بگيد چه ربطي داره ؟ حتما ماكروسافت توش دوربين گذاشته بعد ميفهمه كه ما دستكاريش كرديم.دوست عزیز تا سه چراغ رو زیارت نکردی زودتر اون فنها رو از روی هتسینکها بردار .

دوست عزیز منظور آقا مهدی ایتن بود که اون فن ها می تونن لرزش ایجاد کنن البته فن CPu زیاد خطرناک نیست ولی فن روی GPU خیلی خطرنکهميشه بگيد چه ربطي داره ؟ حتما ماكروسافت توش دوربين گذاشته بعد ميفهمه كه ما دستكاريش كرديم.
من اون فن ها رو طوري گذاشته ام كه باد رو به سمت داخل(به سمت هيتسينك) هل بده. پس خللي تو كار فن اصلي xbox ايجاد نميكنه.![]()
دوست عزیز آقا مهدی تجربه ی این کار رو داره و کنسولش هم 3چراغ شده به خاطر همین کاربا سلام خدمت شما
ميخواستم بگم كه
1- مگه هيتسينك gpu رو با تف چسبوندن كه بخواد لرزش بگيره يا خراب بشه؟
2-من خودم امتحان كردم اصلا اين فن 5 ولتي هيچ لرزشي نداره به خصوص اينكه من اصلا فن رو با پيچ يا چسب يا ... نچسبوندم فقط چسب برق زدم.![]()