معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

با سلام

برای خاتمه دادن به بحث ارجحیت داشتن استفاده همزمان از اینترکولر و فن 12 ولت در کنسول به این نکته توجه کنید :

در حالتی که کنسول شما با فن عادی کار میکنه و شما از اینترکولر یا سوپر کولر یا هر وسیله دیگه ای با قدرت مکش بیشتر در پشت کنسول استفاده می کنید ، عملا با مکیدن هوا از جلوی فن کنسول باعث بی اثر شدن کار فن کنسول میشید ولی به دلیل مکش هوای بیشتر از داخل کنسول این عمل باعث تهویه بهتر کنسول شما میشود.

در حالتی که شما فن کنسول رو 12 ولت کردید و میخواید از اینترکولر هم استفاده کنید هیچ تاثیری بر تهویه هوا در کنسول شما نداره چون قدرت مکش هوای فنهای 12 ولت کنسول خیلی بیشتر از اینتر کولرها هست به همین دلیل اگر قرار باشه اینترکولر روشن باشه به دلیل ضعیف تر بودن تنها هوای خارج شده از پشت فنهای 12 رو میکشه و تاثیری در جریان هوای داخل کنسول نخواهد داشت .

با توجه به اینکه مایکروسافت میتونه کنسولهای با فن 12 ولت رو شناسایی و بن کنه توصیه میکنم اگر کسی می خواد لایو بازی کنه از راه اول و در غیر این صورت با 12 ولت کردن فنها از راه دوم استفاده کنه.

موفق باشید
فریدون
پس نظر شما اینه که استفاده همزمان این دو تا باهم ضرر داره؟:confused:
در ضمن من متوجه این حرفتون نشدم .... شما می گید اگه فن 12 ولت باشه و اینترکولر استفاده کنید هوای خروجی از پشت فن ها 12 ولتی به بیرون هدایت می شه.... خوب این خوبه چون باعث می شه هوای خروجی از پشت فن ها زودتر از داخل کنسول خارج بشه ؟! می شه یک مقداری بیشتر توضیح بدبد؟

در ضمن من متوجه این حرفتون نشدم .... شما می گید اگه فن 12 ولت باشه و اینترکولر استفاده کنید هوای خروجی از پشت فن ها 12 ولتی به بیرون هدایت می شه.... خوب این خوبه چون باعث می شه هوای خروجی از پشت فن ها زودتر از داخل کنسول خارج بشه ؟! می شه یک مقداری بیشتر توضیح بدبد؟

با سلام

منظور من از گفتن این مسئله این بود که اینترکولر از فن 12 ولت ضعیف تر هستش و هوایی که به وسیله فنهای 12 ولت شده از کنسول خارج میشن دیگه نیازی به مکیدن توسط اینتر کولر ندارند چون دیگه از کنسول خارج شدند!!!
در صورتی که فنها عادی باشند چون مکش اینترکولر در این حالت بیشتره ، هوای جلوی فنهای خود کنسول رو میمکه و عملا فنهای کنسول کاری انجام نمیدند .
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید .

اول دفعه مایکرو سافت بازی کپی شناسای میکنه نه 12v کسی که بازی کپی میزاره پی بن به تنش میمیاله

دوست عزیز ، می دونیم که هر نوع دستکاری در کنسول طبق قوانین مایکروسافت در صورت شناسایی باعث بن شدن اون کنسول میشه. این قوانین شامل 9 ماده و 17 بند هست که زمان اولین اتصال با یک پروفایل به لایو به شما اعلام میشه .
مایکروسافت روی بایوس کنسول شما نرم افزاری رو قرار داده که نقش یه ولت متر ساده رو بازی میکنه و وقتی که شما فن کنشولتون رو 12 ولت میکنید تغییرات کلی ولتاژ در برد کنسول به صورت یه فایل ساده به مایکروسافت گزارش میشه و به همین راحتی بن میشید. این مسئله برای اولین بار توسط یکی از کاربران فروم xbox-scene گفته شد و علت بن شدن کنسولش از لایو بود در صورتی که ایشون هیچ بازی کپی استفاده نکرده بود و کنسولش هم کپی خور نبود !!!
موفق باشید
فریدون

آخرین ویرایش:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقا مهدی
ببخشید یه سوال داشتم
من همه ی کارهایی که شما گفتید کردم به جز گذاشتن فن های اضافه و 12v کردن فن ها
مثلا کانال ها رو جدا کردم و..
آیا این کارا به تنهایی کافیه؟
یا باید فن اضافه کنم و فن ها رو 12v کنم؟

ببخشید یه سوال داشتم
پوريا جان اونا هم كمك مي كنه ولي 12 ولت كردن فن ها اصل كاره ... اضافه كردن فن هم لازم نيست ولي بازم خود آقا مهدي هم بزار جواب بدن ... ايشون استاده مان :love::cheesygri

خشی الان کنسولو روشن کردم
از طرف gpu اصلا باد گرم بیرون نمی آد ولی از طرف cpu یکم باد گرم می آد.
در ضمن خشی جون شما تهران آقا طاهر دارین ما که مشهدیم نداریم البته یه آقا وحید داریم نمی دونم انجام می ده یا نه؟
ولی از مهر برای دانشگاه انشاءا... گوش شیطون کر می ام تهران اگه خدا بخواد کنسولم می ارم
در ضمن یه سوال گردش هوا در کنسول به این صورته
از پایین . بالا هوا وارد کنسول می شه و بعد از رد شدن از روی cpu و gpu از طریق فن ها خارج می شه درسته؟
حالا اگه هوا سرد و تازه بیشتری وارد بشه (از طریق فن )فن بهتر نیست؟

ببخشید یه سوال داشتم

البته خشایار خان جوابتونو دادن ولی بهتون تاکید میکنم 12 ولتش بکن چون بقول خشایار اصل کار همونه، مخصوصا حالا که تونل رو هم جدا کردی .

دستت درد نکنه خشی جان
ولی این 12v کردن کاره خفنیه می ترسم فن هام بسوزه
اگر بخوام 12v کنم چه آدابتوری بگیرم بهتره؟

فنها نمیسوزه البته ممکنه اگه 3 سال عمرش باشه با 12 ولت کردن بشه 2 سال ولی همینی که عمر کنسولو ممکنه از 6 ماه به 1 سال برسونه کافیه:biggrin1:

خشی الان کنسولو روشن کردم
از طرف gpu اصلا باد گرم بیرون نمی آد ولی از طرف cpu یکم باد گرم می آد.
در ضمن خشی جون شما تهران آقا طاهر دارین ما که مشهدیم نداریم البته یه آقا وحید داریم نمی دونم انجام می ده یا نه؟

ولی از مهر برای دانشگاه انشاءا... گوش شیطون کر می ام تهران اگه خدا بخواد کنسولم می ارم
در ضمن یه سوال گردش هوا در کنسول به این صورته
از پایین . بالا هوا وارد کنسول می شه و بعد از رد شدن از روی cpu و gpu از طریق فن ها خارج می شه درسته؟
حالا اگه هوا سرد و تازه بیشتری وارد بشه (از طریق فن )فن بهتر نیست؟
پوریا جان این مسئله کاملا غیر عادیه چون باید برعکس باشه . به شما و تمام دوستانی که Shorud Divider رو اجرا کردن در جدا کردن تونل خیلی دقت کنن که مقوا دقیقا در وسط دو تا فن قرار بگیره و در جای خودش کاملا محکم بشه تا جابجا نشه و باعث اختلال در کار فنها و خدایی نکرده خرابی کنسولتون نشه .
12 ولت کردن هم خیلی سادس شما کافیه کنسولو باز کنید . اموزششوتوی صفحه اول همین تاپیک نوشتم ، البته بهتون هم اصرار نمیکنم ولی بهتره یه خورده اعتماد بنفس داشته باشی .

درسته . دقیقا یکی از اساسی ترین نکات همینه که کنسولتون در صورت امکان در جایی قرار بدین که بهترین گردش هوا رو داشته باشه و خنک باشه مثل کنار پنجره . من خودم کنسولم نزدیک پنجرس و موقعی که میخوام بازی کنم لای پنجره رو یکم باز میکنم که فوق العاده موثره .

پس جریان هوا از فن می آد داخل کنسول؟
منم اتاقم بزرگه و هواش خوبه ولی وقتی می خوام بازی کنم یکم پنجره ی اتاقم رو باز می کنم.
ولی من نگران بهار و تابستونم چونه اینجا خیلی گرم می شه

با سلام

من مشهد هستم و اگر کمکی لازم داشتید و یا مشاوره در زمینه خواصی خواستید می تونید روی من حساب کنید .

موفق باشید
فریدون

با سلام
آقا مهدی من این عکس رو از نت گرفتم تو اینم گردش هوا رو اونجور که من گفتم نشون میده
XCM_add_on_fan_air_flow.jpg

به فن اضافش کار ندارم فقط به گردش هواش
آقا فریدون از کمکایه شما حتما استفاده میکنم ممنون که خودتونو به من معرفی کردین چون تو مشهد هیچ کس رو بجز وحید نمی شناختم.

سلام آقا مهدی
ببخشید یه سوال داشتم من همین الان این عکسو از اینترنت گرفتم
kit-xb360sl-sys_p4_312411.jpg

فکر کنم خنک کننده آبی باشه
چند وقت پیش که اوایل بحثو می خوندم شما در باره اینا توضیح داده بودید اون موقع زنگ زدم به نمایندگی gigabyte در مشهد گهت ما خنک کننده ی آبی گیگابایت دارم اما مال pc آیا می شه از اون برای xbox360 استفاده کرد؟
در ضمن اگر می تونید در باره خنک کننده ای که عکسشو بالا زدم یکم توضیح بدید
مرسی
موفق باشید.

ببخشید یه سوال دیگه من الان کنسولم رو روشن کردم و 15 دقیقه بازی کردم بعد می خواستم بدونم چقدر گرمه دستم رو روی کنسول گذاشتم گرم نبود ولی باد فن ها گرم بود نسبت به قبلا می خواستم بدونم مشکلی بوجود اومده؟
ببخشید که من خیلی سوال میکنم.
موفق باشید.

سلام آقا مهدی
ببخشید یه سوال داشتم من همین الان این عکسو از اینترنت گرفتم
kit-xb360sl-sys_p4_312411.jpg

فکر کنم خنک کننده آبی باشه
چند وقت پیش که اوایل بحثو می خوندم شما در باره اینا توضیح داده بودید اون موقع زنگ زدم به نمایندگی gigabyte در مشهد گهت ما خنک کننده ی آبی گیگابایت دارم اما مال pc آیا می شه از اون برای xbox360 استفاده کرد؟
در ضمن اگر می تونید در باره خنک کننده ای که عکسشو بالا زدم یکم توضیح بدید
مرسی
موفق باشید.

بله میشه استفاده کرد البته باید گیره ها و قطعه ای که روی چیپ قرار میگیره به اندازه چیپ 360 باشه . این خنک کننده ها مربوط به یه وسیله خاص نیست و در اکثر سیستمهای الکترونیکی که مشکل گرمایی دارن و یا میخوان از حداکثر توانشون استفاده کنن ، استفاده میشه . البته این خنک کننده ها خیلی گرونن و برای خریدن به صرفه نیست . اون عکس هم همین خنک کننده هستش که شیلنگها از از یه طرف آب خنک رو میارن روی چیپها و از طرف دیگه اب رو که گرم شده به داخل خنک کننده که بیرون کنسوله بر میگردونن .
بازم میگم که با 12 ولت کردن و روشهای رایج دیگه ، هیچ نیازی به این خنک کننده ها نیست .

پس جریان هوا از فن می آد داخل کنسول؟
منم اتاقم بزرگه و هواش خوبه ولی وقتی می خوام بازی کنم یکم پنجره ی اتاقم رو باز می کنم.
ولی من نگران بهار و تابستونم چونه اینجا خیلی گرم می شه
جریان هوا از زیر و بالای کنسول همینطور سوراخهای جانبی داخل میان و فنها هوا رو از روی هتسینکها به بیرون میکشه . توی فصل تابستون حتما کنسولتون جایی باشه که کولر وجود داشته باشه و حتی الامکان باد کولر در جهت کنسول باشه .
با سلام
آقا مهدی من این عکس رو از نت گرفتم تو اینم گردش هوا رو اونجور که من گفتم نشون میده
XCM_add_on_fan_air_flow.jpg

به فن اضافش کار ندارم فقط به گردش هواش
آقا فریدون از کمکایه شما حتما استفاده میکنم ممنون که خودتونو به من معرفی کردین چون تو مشهد هیچ کس رو بجز وحید نمی شناختم.
اتفاقا اون فن اضافه خیلی مهمه من هم یه فن البته کوچکتر در همون قسمت گذاشتم که توی عکس کنسولم میتونید ببینید اون فن کمک زیادی در رسیده هوا به جلوی هتسینک gpu میکنه چون اون قسمت بعلت فضای کم و ارتباط کم با بیرون و همچنین وجود رمها که خیلی داغ میشن همیشه گرمه .
ببخشید یه سوال دیگه من الان کنسولم رو روشن کردم و 15 دقیقه بازی کردم بعد می خواستم بدونم چقدر گرمه دستم رو روی کنسول گذاشتم گرم نبود ولی باد فن ها گرم بود نسبت به قبلا می خواستم بدونم مشکلی بوجود اومده؟
ببخشید که من خیلی سوال میکنم.
موفق باشید.
شما مگه کنسولتون رو چی کار کردید ؟ بازم میگم اگه shorud divider رو انجام دادید 12 ولت کردن هم خیلی مهمه و اونو هم انجام بدید .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or