معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

سلام .
من دو تا سوال داشتم که ممنون میشم پاسخ بدین :

1 - من میخوام یه فن کوچیک بغل هارد کنسول بزارم . میخواستم ببینم ایا این کار تاثیر داره ؟ مهدی جان شما خودت این کار رو کردی میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدی ؟ ممنون .

2 - من فن کنسولم رو 12v کردم . اگر من 2 تا فن Pc هم عقب کنسول بزارم باعث بیشتر خنک شدن کنسول میشه یا نه ؟ من یه جا خوندم ( فکر میکنم تو همین تاپیک بود ) این کار بیشتر باغث اختلال میشه تا خنک شدن !! اگه میشه در این مورد هم توضیح مختصری بدین .

ممنونم .

1- من قبلا این کا رو کرده بودم ولی اون فن خیلی ضعیفه و باید فن قویتری واسش گذاشت . البته از اون قسمت خیلی نمیشه توقع کارایی زیادی داشت . شما اگه بتونی بغل کنسول (شبیه کنسول خودم) اون فنها رو بذاری خیلی موثره باور کنید من گرم شدن کنسولم رو احساس نمیکنم .
2- بهیچ وجه فن پشت کنسول نذار . اون فنها توانایی فنهای 360 رو در حالت 12 ولت ندارن در نتیجه موجب اختلال میشن.

1- من قبلا این کا رو کرده بودم ولی اون فن خیلی ضعیفه و باید فن قویتری واسش گذاشت . البته از اون قسمت خیلی نمیشه توقع کارایی زیادی داشت . شما اگه بتونی بغل کنسول (شبیه کنسول خودم) اون فنها رو بذاری خیلی موثره باور کنید من گرم شدن کنسولم رو احساس نمیکنم .
2- بهیچ وجه فن پشت کنسول نذار . اون فنها توانایی فنهای 360 رو در حالت 12 ولت ندارن در نتیجه موجب اختلال میشن.

ممنون مهدی جان از پاسخت .
پس اگه یه فن نسبتا قوی جای هارد بزارم تاثیر خواهد داشت ؟
برای اینکه بغل کنسول فن بزارم باید مقداری از بدنه کنسول رو ببرم دیگه نه ( میشه یه عکس مربوط به این قضیه لطف کنی ) ؟
پس من کلا گذاشتن فن PC برای عقب کنسول رو بیخیال میشم . راستی قراره تا چند روزه دیگه این روش shorud divider رو هم روی کنسولم اعمال کنم . مقوایی که برای این کار استفاده میشه نوعی خاص هست یا نه معمولیه ؟

ممنون .

ممنون مهدی جان از پاسخت .
پس اگه یه فن نسبتا قوی جای هارد بزارم تاثیر خواهد داشت ؟
برای اینکه بغل کنسول فن بزارم باید مقداری از بدنه کنسول رو ببرم دیگه نه ( میشه یه عکس مربوط به این قضیه لطف کنی ) ؟
پس من کلا گذاشتن فن PC برای عقب کنسول رو بیخیال میشم . راستی قراره تا چند روزه دیگه این روش shorud divider رو هم روی کنسولم اعمال کنم . مقوایی که برای این کار استفاده میشه نوعی خاص هست یا نه معمولیه ؟

ممنون .

نظر من رو اگه میخوای بغل هارد نذار زیاد کارایی نداره .
این قسمتها بیشترین کارایی رو داشتن (بنابر تجربه )

حتما shorud divider رو انجام بده و مقوای داخل تونل پلاستیکی رو طوری بچسبون که اولا دو تا فن رو کاملا مجزا کنه (دقیقا بین فنها قرار بگیره ترجیحا با چسب به وسط دوتا فن بچسبونش) در ثانی کاملا محکمش کن که جابجا نشه و مشکلی واسه فنهاایجاد نکنه(خوب بچسبونش)
یادم رفت ، مقوای معمولیه البته خیلی ضخیم هم نمیخواد باشه یه چیزی مثل مثل کارت پستال . در ضمن کاملا روی هتسینک جفت بشه مخصوصا از بغلها با چسب نواری بچسبونش به هتسینک . درزها یادت نره (دقیق به عکسهایی که گذاشتم دقت کن ).

آخرین ویرایش:
این جوری که دیگه نمیشه دستگاه رو خوابوند
اگه بیفته چی؟

اگه کسی کنسولشو مجبوره بخوابونه اون فن بزرگه رو نذاره هر چند که میشه پایه بذاری زیرش و اون فن رو هم گذاشت . فقط کسایی که محدودیت جا داره کنسولشونو افقی میذارن وگرنه عمودی خیلی خوشگلتره .
بیفته یعنی چی؟ خب بلندش میکنیم :laughing:

داقون نمیشه؟;)

نه :biggrin1:

سلام
تو عکس بالا پشته کنسول یه فنه حالا در این صورت چ طوری میشه کنسول رو برش زد

منظورتون رو متوجه نمیشم :confused
------------------------------------
پ . ن :همین الان شبکه cinema frisson داره یه فیلم نشون میده دقیقا شبیه بازیه dead rising ، یادش بخیر .

آخرین ویرایش:
فکر نکنم این کارا خیلی ضروری باشه من تو همون ماه اولی که گرفتم یعنی بهمن 85 دیدم دستگاه داغ می کنه همون موقع ها تو این سایت یکی از بچه ها یه چیزی یاد داد منم همون کارو کردم. فکر کنم آیدیش rainbow بود دستش درد نکنه .دستگاهو افقی گذاشتم 4 تا فن گذاشتم پشتش هوا رو بدن بیرون 3 تا هم بغل هوا رو می دن تو از اون موقع گرماش یک پنجم هم کمتر شد هنوزم بزنم به تخته دستگام سه چراغ نشده البته دو سه بار فریز شد ولی با ریست کردن همون موقع هیچ مشکلی براش پیش نیومد اون فریز ها مال افزاسش حرارت نبوده احتمالا دستگامم مال 2006/6 هست

فکر نکنم این کارا خیلی ضروری باشه من تو همون ماه اولی که گرفتم یعنی بهمن 85 دیدم دستگاه داغ می کنه همون موقع ها تو این سایت یکی از بچه ها یه چیزی یاد داد منم همون کارو کردم. فکر کنم آیدیش rainbow بود دستش درد نکنه .دستگاهو افقی گذاشتم 4 تا فن گذاشتم پشتش هوا رو بدن بیرون 3 تا هم بغل هوا رو می دن تو از اون موقع گرماش یک پنجم هم کمتر شد هنوزم بزنم به تخته دستگام سه چراغ نشده البته دو سه بار فریز شد ولی با ریست کردن همون موقع هیچ مشکلی براش پیش نیومد اون فریز ها مال افزاسش حرارت نبوده احتمالا دستگامم مال 2006/6 هست

بله ایشون فرزاد بود که دیگه فکر نمیکنم اون کارا رو ادامه داده باشن . اون موقه 12 ولت کردن و shorud divider رو کسی بلد نبود و یا اینکه جرات نمیکردن انجام بدن . اون موقع حتی 99% بچه های سایت جرات باز کردن کنسولشونو نداشتن .
شما مختاری هر طور که دوست داری عمل کنی . ایشا ا... کنسولت 100 ساله دیگه واست عمر کنه

آقا من دستگام رو 12 ولت کردم به نظرتون اینترکولر رو وصل کنم بهش یا نه؟ ( قبلا یک اینترکولر خریده بودم) در ضمن این رو بگم که بعد از سه چراغ قرمز اینترکولر رو براش خریدم

آقا من دستگام رو 12 ولت کردم به نظرتون اینترکولر رو وصل کنم بهش یا نه؟ ( قبلا یک اینترکولر خریده بودم) در ضمن این رو بگم که بعد از سه چراغ قرمز اینترکولر رو براش خریدم
خیلی ها این سوال رو کردن و چندین بار هم بچه ها گفتن که وقتی 12 ولت میکنین دیگه اینترکولر وصل نکنین چون نه تنها سود نداره بلکه باعث میشه تهویه ی 360 به خوبی انجام نشه!

خیلی ها این سوال رو کردن و چندین بار هم بچه ها گفتن که وقتی 12 ولت میکنین دیگه اینترکولر وصل نکنین چون نه تنها سود نداره بلکه باعث میشه تهویه ی 360 به خوبی انجام نشه!
یک سئوال . دیروز اینترکولر رو وصل کردم به دستگاه قدرت هوای خروجیش حدودا 2 برابر شد. و وقتی خاموشش می کردم و یا اینترکولر رو جدا می کردم قدرت هوای خروجیش نصف می شد. نظرتون چیه؟

یک سئوال . دیروز اینترکولر رو وصل کردم به دستگاه قدرت هوای خروجیش حدودا 2 برابر شد. و وقتی خاموشش می کردم و یا اینترکولر رو جدا می کردم قدرت هوای خروجیش نصف می شد. نظرتون چیه؟

با سلام

برای خاتمه دادن به بحث ارجحیت داشتن استفاده همزمان از اینترکولر و فن 12 ولت در کنسول به این نکته توجه کنید :

در حالتی که کنسول شما با فن عادی کار میکنه و شما از اینترکولر یا سوپر کولر یا هر وسیله دیگه ای با قدرت مکش بیشتر در پشت کنسول استفاده می کنید ، عملا با مکیدن هوا از جلوی فن کنسول باعث بی اثر شدن کار فن کنسول میشید ولی به دلیل مکش هوای بیشتر از داخل کنسول این عمل باعث تهویه بهتر کنسول شما میشود.

در حالتی که شما فن کنسول رو 12 ولت کردید و میخواید از اینترکولر هم استفاده کنید هیچ تاثیری بر تهویه هوا در کنسول شما نداره چون قدرت مکش هوای فنهای 12 ولت کنسول خیلی بیشتر از اینتر کولرها هست به همین دلیل اگر قرار باشه اینترکولر روشن باشه به دلیل ضعیف تر بودن تنها هوای خارج شده از پشت فنهای 12 رو میکشه و تاثیری در جریان هوای داخل کنسول نخواهد داشت .

با توجه به اینکه مایکروسافت میتونه کنسولهای با فن 12 ولت رو شناسایی و بن کنه توصیه میکنم اگر کسی می خواد لایو بازی کنه از راه اول و در غیر این صورت با 12 ولت کردن فنها از راه دوم استفاده کنه.

موفق باشید
فریدون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or