معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

سلام.من دچار 3چراغ شدم.اهوازهستم.یه تعمیرکار به اسم آقا مجید هست که میگه واست تعمیر میکنم و واست یه هتسینگ اضافه میکنم تا 3ماهم تضمین میکنم 24ساعت بازی کن آخ نمیگه.میخواستم بدونم نظر بچه هایی که واردن چیه؟بدم تعمیر کنه یا نه؟شرمنده اگر سوالم ربطی به تاپیک نداره ولی خواهشن یه جوابی بدید که من از سردرگمی در بیام و بدونم چه کار کنم.با تشکر از همه.

سلام.من دچار 3چراغ شدم.اهوازهستم.یه تعمیرکار به اسم آقا مجید هست که میگه واست تعمیر میکنم و واست یه هتسینگ اضافه میکنم تا 3ماهم تضمین میکنم 24ساعت بازی کن آخ نمیگه.میخواستم بدونم نظر بچه هایی که واردن چیه؟بدم تعمیر کنه یا نه؟شرمنده اگر سوالم ربطی به تاپیک نداره ولی خواهشن یه جوابی بدید که من از سردرگمی در بیام و بدونم چه کار کنم.با تشکر از همه.

این که میگه هیتسینک اضافه میکنم، احتمالا از روی یه 360ی که GPUش هیت سینکه اضافه داره، هیتسینکه رو بلند کرده و میخواد بذاره برای شما.
از این موضوع یه نتیجه ای میگیریم:
ایشون توی کارشون وارد نیستن!!! :mad:
اگه وارد بودن اون 360ی که هیتسینک اضافه هم داشت (و طبیعتا کمتر گرم میشد و اگه خراب میشد، احتمال درست کردنش هم بیشتر بود) رو میتونستن درستش کنن و بدن دست صاحبش!!! :biggrin1:
(ولی خداییش استدلال رو حال میکنی؟؟؟! از هیت سینک اضافه نتیجه گرفتم که نمیتونه خوب درستش کنه)
ایشون هم بیخود تضمین کرده ن!
حتی Microsoft هم نمیتونه تضمین کنه که کنسولهای تعمیریش چقدر کار میکنه.
شما بفرستش پیش طاهر جان یا یه شخص قابل اعتماد ;)
اگه براتون مقدور نیست، خودتون دست به کار بشید!
این همه راهنما و فیلم توی وب ریخته. بالاخره طاهر جان و بقیه دوستان که این کار رو میکنن مثل شما انسان هستن!!! آدم فضایی که نیستن!! :laughing: البته تجربه شون خیلی بیشتره و این هست که اونها رو تعمیر کار حسابی کرده.
البته تصمیم نهایی با شماست ;)

درضمن میشه بگید کنسول شما چه مدلی بود و تاریخ ساختش مال کی بود؟
ممنونم :love:

سلام.کنسولم پرمیوم بود.تاریخ ساختشم 2006/6.آخه بهم گفت ضمانت کتبی میکنم واست.اگه تعمیرش کنم چند میخرنش ازم ؟چند بفروشمش خوبه؟مرسی که جواب سوالمو دادید.

سلام.کنسولم پرمیوم بود.تاریخ ساختشم 2006/6.آخه بهم گفت ضمانت کتبی میکنم واست.اگه تعمیرش کنم چند میخرنش ازم ؟چند بفروشمش خوبه؟مرسی که جواب سوالمو دادید.

من که میگم بده تعمیرش کنه شاید یه چیزی بلده که انقدر مطمئن حرف میزنه . اگه درستش کنی نهایت 300 بخرنش البته اگه نگی تعمیرش کردم (هر چند نامردیه):sick: .بصورت خراب هم 150 تومن میخرنش;)

آقايون ميخواستم ببينم نظرتون درباره اين چيه !!! :blushing:

2hd0k7k.jpg

آخرین ویرایش:
میبینم که از خودتون اختراع در میکنید :laughing: محمد جان اون فن جلوی سی پی یو رو بردار توی کار فن خود کنسول ممکنه اختلال ایجاد کنه . اون فن روی هتسینک اضافه باد رو به کدوم جهت هدایت میکنه ؟ بهتر نبود یه خورده تمیز تر کار کنی;) ؟ داخل تونل رو با مقوا تقسیم کردی؟
بهر حال جالب بود ; دستت درد نکنه :love:
---------------------------
دوستان عکسها رو کم حجم بزارن تا سریعتر لود بشه .

میبینم که از خودتون اختراع در میکنید :laughing: محمد جان اون فن جلوی سی پی یو رو بردار توی کار فن خود کنسول ممکنه اختلال ایجاد کنه . اون فن روی هتسینک اضافه باد رو به کدوم جهت هدایت میکنه ؟ بهتر نبود یه خورده تمیز تر کار کنی;) ؟ داخل تونل رو با مقوا تقسیم کردی؟
بهر حال جالب بود ; دستت درد نکنه :love:
---------------------------
دوستان عکسها رو کم حجم بزارن تا سریعتر لود بشه .

با تشكر .
اون فن روي cpu رو گزاشتم كه باد بين اون يكي روي gpu رو بده بيرون . البته طي ساعت ها تفكر و تعقل :laughing: به اين نتيجه رسيدم .
بادو ميده تو از بالا . چون عجله اي بود بعدا درسش ميكنم .
داخل تونل هم اون مقوا رو گزاشتم .
حالا اصلا مي ارزه كه بچه ها اين كارو انجام بدن . دستگاه من كه هالو هست و فكر نميكنم لازم باشه . ;)

با تشكر .
اون فن روي cpu رو گزاشتم كه باد بين اون يكي روي gpu رو بده بيرون . البته طي ساعت ها تفكر و تعقل :laughing: به اين نتيجه رسيدم .
بادو ميده تو از بالا . چون عجله اي بود بعدا درسش ميكنم .
داخل تونل هم اون مقوا رو گزاشتم .
حالا اصلا مي ارزه كه بچه ها اين كارو انجام بدن . دستگاه من كه هالو هست و فكر نميكنم لازم باشه . ;)

این مد یکی از بهترین روشهای ارائه شده برای ایجاد تهویه بهتر واسه 360 ته که در عین سادگی بسیار کارامده و ثابت شده واسه تموم کسانیه که سری در 360 دارن .
محمد جان اون فن روی هتسینک اضافه بنظرم باید باد رو بده بیرون چون در غیر اینصورت گرمای هتسینک رو توی کنسول پخش میکنه که زیاد جالب نیست البته برای بیرون دادن هم باید یه فکری واسه خروجش از کنسول بکنی (یه چیزی شبیه کاری که من رو کنسولم کردم) .
بهر حال هر چه محیط خنکتر و تهویه بهتری واسه هر وسیله الکترونیکی ایجاد کنیم بهتره مخصوصا 360 که گرمای زیادی تولید میکنه و در ضمن این کارها تا وقتی کنسولتون مشکلی واسش پیش نیاد زیاد مهم نشون نمیده ولی وقتی افسوس میخوریم که دیگه ....

سلام .
من دو تا سوال داشتم که ممنون میشم پاسخ بدین :

1 - من میخوام یه فن کوچیک بغل هارد کنسول بزارم . میخواستم ببینم ایا این کار تاثیر داره ؟ مهدی جان شما خودت این کار رو کردی میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدی ؟ ممنون .

2 - من فن کنسولم رو 12v کردم . اگر من 2 تا فن Pc هم عقب کنسول بزارم باعث بیشتر خنک شدن کنسول میشه یا نه ؟ من یه جا خوندم ( فکر میکنم تو همین تاپیک بود ) این کار بیشتر باغث اختلال میشه تا خنک شدن !! اگه میشه در این مورد هم توضیح مختصری بدین .

ممنونم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or