معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

سلام خدمت دوستان عزیزم
عرضم به خدمتتون که من یه xbox360 arcade تولید اواخر 2009 با برد جاسپر دارم!
همون اوایل که خریده بودمش گاهی اوقات وقتی بعد از چند روز می خواستم روشنش کنم 3 چراغ قرمز میداد!منم خاموشش میکردم و یه بار فیش پاور رو در میووردم و باز میزدم سرجاش,روشن میشد و به خوبی کار میکرد!تو این یک سال و نیمی که دارمش حدودا 4-5دفعه این مشکل پیش اومد و من همون کار رو تکرار میکردم!تا همین چند روز پیش باز این مشکل پیش اومد منم طبق روال همیشه فیش رو در اوردم و باز سر جاش زدم ولی مشکل حل نشد و باز چراغ قرمز میداد!بعد از اون تا دیروز چند بار که امتحان کردم روشن میشد و به خوبی کار میکرد گه گاهی هم همون مشکل 3چراغ قرمز پیش میومد و هرکاری میکردم رفع نمیشد!دیروز عصر بردمش پیش یه تعمیر کار حرفه ای,تا که دید برد دستگاهم جاسپر هست بدونه اینکه بازش کنه گفت احتمال 90% عیب از ادابتورت هست!!گفت xbox های با برد جاسپر احتمال اینکه مشکل از gpu شون باشه در حد 5%!حالا من موندم چیکار کنم!؟
به نظر شما عیب از ادابتوره؟
باید بگم که از امروز صبح هرگاه که روشنش کردم به خوبی کار کرده!
راستی تو این 1سال و نیمی که دارمش زیاد باهاش بازی نمیکردم به طور میانگین هفته ای 15 ساعت شایدم کمتر!
خواهشا بگید باید چیکار کنم؟عیب از gpu نیست؟اگه همینطور باهاش بازی کنم به دستگاه اسیب نمیرسه؟!
دوست عزیز تعمیرکار شما درست گفته این مشکل خیلی احتمالش کمه که مربوط به دستگاه باشه
به نظرم از این دو حال خارجنیست یا اداپتورت مشکل داره یا اینکه ولتاژ برقی که به اداپتور میرسه ناگهان پایین میاد
برای فهمیدن هم کافیه موقعی که سه چراغ میشه ببین چراغ اداپتورت چه رنگی میشه احتمال 95 درصد اداپتورته

کد خطا رو چه طوری بدست بیارم؟

---------- نوشته در 04:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:43 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز تعمیرکار شما درست گفته این مشکل خیلی احتمالش کمه که مربوط به دستگاه باشه
به نظرم از این دو حال خارجنیست یا اداپتورت مشکل داره یا اینکه ولتاژ برقی که به اداپتور میرسه ناگهان پایین میاد
برای فهمیدن هم کافیه موقعی که سه چراغ میشه ببین چراغ اداپتورت چه رنگی میشه احتمال 95 درصد اداپتورته
وقتی چراغ قرمز میشه چراغ اداپتور نارنجی میشه!حالا از چیه دوست من؟

کد خطا رو چه طوری بدست بیارم؟

---------- نوشته در 04:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:43 PM ارسال شده بود ----------

وقتی چراغ قرمز میشه چراغ اداپتور نارنجی میشه!حالا از چیه دوست من؟
احتمال بسیار زیاد اداپتورته
شما اگه اداپتور دیگه ای در دسترس دارین باهاش تست کنین
برای گرفتن کدهای خطا هم موقعی که دستگاه سه چراغ شد دکمه اجکت و وایرلس روی پنل جلوی دستگاه رو همزمان فشار بدید برای اطلاعات بیشتر برید اینجا
http://forum.bazicenter.com/thread14734/

احتمال بسیار زیاد اداپتورته
شما اگه اداپتور دیگه ای در دسترس دارین باهاش تست کنین
برای گرفتن کدهای خطا هم موقعی که دستگاه سه چراغ شد دکمه اجکت و وایرلس روی پنل جلوی دستگاه رو همزمان فشار بدید برای اطلاعات بیشتر برید اینجا
http://forum.bazicenter.com/thread14734/
پس من کد خطا رو نسبت به روش دو بدست میارم.

آخرین ویرایش:
سلام من ایکس باکس با برد فالکون دارم از 3 ماه پیش دستگاه فریز میکرد و وسط بازی گیر میکرد و دو بارم همون موقع 3 چراغ داد من ولش کردم از یک هفته پیش دوباره راش انداختم کار میکرد و مشکلی نداشت ولی از دیشب دوباره شروع کرد وسط بازی گیر کرد و اول دو چراغ دادبعد ارور E71 داد بعدش ارور E79 داد و بعدش بعدشم کلا سه چراغ شده و دیگه بالا نمیاد چجور میشه این همه ایراد رو با هم پیدا کنه؟! الان کاری میشه انجام داد و الان ایراد دستگاه قابل تشخیصه و تعمیره یا کلا از بین رفته؟!

دوست عزیز من با روش دوم که بعد از 3 چراق قرمز کلید وایر لس رو میگیریم و اجکت رو میزنیم و 3 باره دیگه اجکت رو میگیریم و ول میکنیم امتحان کردم و کد خطا رو بدست اوردم!کد 0002 هستش که تو توضیحات این خطا رو <مشکل خط اتصال شبکه معرفی کرده>
حالا باید چیکار کنم دوستان؟خواهشا راهنمایی کنید!

خیر 0002 به خاطر نرسیدن برق کافی به CPU هستش.
لطفا قبل از پرسیدن سوال کمی بگردید. من چندین بار جواب این سوال رو با عکس محل خرابی داده ام.

خیر 0002 به خاطر نرسیدن برق کافی به CPU هستش.
لطفا قبل از پرسیدن سوال کمی بگردید. من چندین بار جواب این سوال رو با عکس محل خرابی داده ام.
واقعا شرمنده ولی نمیدونم شما کجا به این سوال جواب دادید!
میشه بگید خرابی از کجاست و باید چیکارش کنم؟ممنون از لطفتون
همین الان تا صفحه 120 رو چک کردم قربان,فقت تو صفحه 125 یه بنده خدایی این خطا رو مطرح کرده بود که بهش جوابی داده نشده بود.

آخرین ویرایش:
هومن جان تو ایکس باکس از 2005 تا اخرین مدل فت ها من یه چند مدل هیت سینک دیدم هم برای جی پی یو هم سی پی یو.کدومشون برای بهتر جذب کردن گرما کاربردی ترن؟؟؟

روی GPU اون هیت سینکی هستش که لوله داره و همیشه همونطوری بوده. روی CPU یه مدل از فالکون به بعد گذاشتن که یه حالت آلومینیومی داره. اونا گرما رو خیلی بهتر رد میکنن.

سلام دوستان من این ارور رو دارم
0110 خطای RAM, علت این مشکل اتصال لحیم پل شده روی تراشه RAM است.
حالا باید چیکار کنم؟خودم میتونم درستش کنم این رمه کجاست ؟نکنه زیر ورقه های استیله؟اونارو چه جوری باز کنم به نظر خیلی سخته باز کردنش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or