bayern_vahid
Loyal Member
دوست عزیز تعمیرکار شما درست گفته این مشکل خیلی احتمالش کمه که مربوط به دستگاه باشهسلام خدمت دوستان عزیزم
عرضم به خدمتتون که من یه xbox360 arcade تولید اواخر 2009 با برد جاسپر دارم!
همون اوایل که خریده بودمش گاهی اوقات وقتی بعد از چند روز می خواستم روشنش کنم 3 چراغ قرمز میداد!منم خاموشش میکردم و یه بار فیش پاور رو در میووردم و باز میزدم سرجاش,روشن میشد و به خوبی کار میکرد!تو این یک سال و نیمی که دارمش حدودا 4-5دفعه این مشکل پیش اومد و من همون کار رو تکرار میکردم!تا همین چند روز پیش باز این مشکل پیش اومد منم طبق روال همیشه فیش رو در اوردم و باز سر جاش زدم ولی مشکل حل نشد و باز چراغ قرمز میداد!بعد از اون تا دیروز چند بار که امتحان کردم روشن میشد و به خوبی کار میکرد گه گاهی هم همون مشکل 3چراغ قرمز پیش میومد و هرکاری میکردم رفع نمیشد!دیروز عصر بردمش پیش یه تعمیر کار حرفه ای,تا که دید برد دستگاهم جاسپر هست بدونه اینکه بازش کنه گفت احتمال 90% عیب از ادابتورت هست!!گفت xbox های با برد جاسپر احتمال اینکه مشکل از gpu شون باشه در حد 5%!حالا من موندم چیکار کنم!؟
به نظر شما عیب از ادابتوره؟
باید بگم که از امروز صبح هرگاه که روشنش کردم به خوبی کار کرده!
راستی تو این 1سال و نیمی که دارمش زیاد باهاش بازی نمیکردم به طور میانگین هفته ای 15 ساعت شایدم کمتر!
خواهشا بگید باید چیکار کنم؟عیب از gpu نیست؟اگه همینطور باهاش بازی کنم به دستگاه اسیب نمیرسه؟!
به نظرم از این دو حال خارجنیست یا اداپتورت مشکل داره یا اینکه ولتاژ برقی که به اداپتور میرسه ناگهان پایین میاد
برای فهمیدن هم کافیه موقعی که سه چراغ میشه ببین چراغ اداپتورت چه رنگی میشه احتمال 95 درصد اداپتورته