معرفي اعضاي سايت

سلام
نام:حسام
نام خانوادگي:حسيني
تاريخ تولد:14/12/1368
محل سكونت:ايران.تهران.منطقه 13
دوم دبيرستان رشته رياضي و فيزيك
فقط به بازي علاقه دارم
بهترين بازي MGS
ورزش:شنا و فوتبال
غذا:پيتزا
مجله:بازيرايانه
عاشق بازيدات قبلي
ديگه چيزي يادم نمياد بگم ...اهان كويچيكه همه ي بچه ها

آخرین ویرایش:
با سلام...

حالا که همه استاد کردن اقا ما هم یه معرفی کامل از خودمون میزاریم...

نام : داود
شهرت : ش.
تاریخ تولد : 1363/05/09
وضعیت تاهل : مجرد
محل تولد : گرگان
شغل : دانشجوی زبان انگلیسی
خواننده مورد علاقه : Evanescence, Linkin Park, Nightwish, P.O.D, S.O.A.D, Hoobastank, Westlife, BSB
سبک مورد علاقه بازیها : فقط Japanese Style RPG باقی سبکها به نظر من خیلی خنک هستند چون اغلب از وجود یک خط داستانی قوی بی بهره هستند.
بازیهای مورد علاقه : Final Fantasy Series, Kingdom Hearts Series, MGS Series, Xenosaga Series, DOT Hack Series, Shadow Hearts Series, Star Ocean Series, Devil May Cry Series, Silent Hill Series
شرکت بازیسازی مورد علاقه : Square-Enix, Konami, CapCom
چهره مورد علاقه در صنعت بازیسازی : فقط و فقط استادان بزرگ Tetsuya Nomura و Hideo Kojima
کاراکتر مورد علاقه : Lady Yuna, Sora, Tidus, Sir Auron, Shion, Kite,Solid Snake
** از فوتبال هم بدم میاد **
کارگردانان مورد علاقه : Kim Ki-Duk, Park Chan-Wook, Akira Kurosawa, Stephen Chow, Steven Spielberg
فیلمهای مورد علاقه : Spring Summer Fall Winter...And Spring, OldBoy,Fighter in the Wind, Running on Karma, X-Men, Spider Man, Final Fantasy VII : Advent Children
بازیگر مورد علاقه : Kim Jung-Hwa, Jim Carrey, Jean Reno
غذای مورد علاقه : خورشت سبزی ، ماکارونی ، کباب ، انواع ساندویچ
کنسول مورد علاقه : فقط Sony PlayStation حالا میخاد PS2 باشه یا PS3 یا PS8
علاقه شدید : فقط Gaming و سینمای اسیای شرقی ( کره - ژاپن - هنگ کنگ)
اهل هیچ گونه دود و دم و یا نوشیدنی دارای الکل نیستم..
از لحاظ دینی هم دین خودم رو دارم و خدای خودم رو... خیلی هم نوکرشم..( زیر پرچم هیچ احدی سینه نمی زنم)
از لحاظ سیاسی هم فقط میگم ایران... نه چپی نه راستی .. فقط خاک مقدس ایران..

چقدر زیاد شد...

Cheers

آخرین ویرایش:
سلام

خوب منم دیگه برم تو بحث معرفی

من مسعود قنواتی به گفته بعضیها مسعود قنوات بچه خوزستان مظهر معرفت و صداقت شهرستان ماهشهر یا بهتره بگم بندر ماهشهر عاشق سخت افزار و گیم وحافظ و آلمان و دکتر شریعتی تیپ خیلی ساده از زندگی تجملاتی متنفرم از سیگار و مشروب و مواد مخدر خیلی بدم میاد که هیچ حالم به هم میخوره حدود 1 سالی هست که متاهل شدمه 29 ساله هستم والا غذا از ماکارونی و قورمه سبزی خیلی خوشم میاد میوه ها هم همه رو میخورم ولی همچین سیب و موز و آناناس بیشتر از همه خوشم میاد فوتبال ایرانی رو نگاه میکنم فقط دوست دارم برو بچ خوزستان قهرمان اهل سینما رفتن نیستم ولی سینما رو دنبال میکنم البته قبلا خیلی حر فه ای تر الان وقتم کمتر عاشق فیلم هفت گلادیاتور ترمیناتور روز استقلال دنی براسکو پدر خوانده
راننده تاکسی و هدف سخت و ماموریت غیر ممکن ......... هستم کسی جلوم رو نگیره اسم کل فیلمها رو میارم بازیگران مورد علاقه زیادن مثل رابرت دنیرو آل پاچینو مارلون براندو(خدابیامورز)نیکلاس کیج مریل استریپ جانی دپ تام کروز و براد پیت ژان کلود وان دام و......... بگو همه دیگه
مثل پرهام دیوونه نیستم که هفته پیش 100 هزار تومان دی وی دی خرید رنگ مورد علاقه هم سبز سیاه آبی و سورمه ای سفید خوب از شهرهای ایران عاشق ماهشهر بندر عباس هستم از شمال هم خیلی خوشم میاد ولی فقط برای تفریح استان خوزستان هم خیلی دوست دارم بچه های خودمونن از کمپانیهای ژاپنی خیلی خوشم میاد از آمریکایها فقط با اکتیویژن حال میکنم و
عاشق متالگیر تیکن و رزیدنت اویلم تو تیکن رودست ندارم حتی در تمام دنیا(آقا نگین خالی بندیه) بازیهای سوم شخص رو بیشتر دوست دارم عاشق سبک اکشن ادونچر هستم و فایتینگ هم بی اندازه دوست دارم سولید اسنیک زندگیمه( فیلم هندیه) عاشق علی(ع) هستم من خدمتگزارشم الان در حال حاضر تو شبکه اینترنت کار میکنم amd همه چیزم هست و من همون
solidsnake هستم لقبهای زیادی دارم مثل mpp آقای کوجیما گودلی قنوات بندر و ازاین حرفها
خیلی نصحیت میکنم عاشق دوستی خالصانه هستم بابا خسته شدم گیر دادیها آقا یادم رفت بگم لاغرم حتی از مارمولک هم لاغرتر وزنم هم 65 هستش قدم هم 180 خوبه ولم کنید دیگه :cheesygri

نام: سید محمد رضا
نام خانوادگی : ابوالقاسمی
محل تولد: تهران- شمیران
شماره شناسنامه: 4666
تاریخ تولد:12/8/1362
تحصیلات : ندارم (هفت هشت کلاس بیشتر نخوندم)
قد:180
وزن:120 (از این نظر رکورد دار هستم)
رنگ :قرمز
نویسنده مورد علاقه:الکساندر دوما
تیم مورد علاقه :پرسپولیس(داخلی) -میلان -لیورپول (خارجی)
خواننده:ایرانی: ابی-گوگوش-داریوش-خارجی :اگه راستشو بخواهید کسی رو نمی شناسم
بازیگر :ایرانی :زن لیلا حاتمی -مرد اکبر عبدی
بازیگر خارجی:زن Milla Jovovich -مرد ارنولد
شغل: فعلا میوه فروش (در ضمن بازار خیلی گشاده)
در ضمن از تمامی سبکهای بازی خوشم میاد واز سری بازی رزیدنت اویل و دویل مای کرای خیلی خوشم میاد.

اقا من فقط به تكه اي از هاليوود نگاه كردم كه بزرگترينش هم هست.الان مدت هاست كه فيلم هاي بزرگي رو نديدم.هر چي بوده به لطف جلوه هاي ويژه و ژانر هاي اكسن و تخيلي و علمي بوده.وگرنه هاليوود شاهكار هاي بسيار بزرگي رو داره كه اوج هنر سينما رو نشون ميدن.مثلا يكيش همين فيلم هيت(مخمصه ترجمه شده) كه يه شاهكاره و خيلي فيلم هاي ديگه.اما تو اين يكي دو سال من فيلم باب ميلم پيدا نكردم.الان ديگه مد شده همه از روز كميك بوك ها فيلم مي سازند : اسپايدر من ، بت من ،هالك، فانتستيك فور و ...

سلام

wow سامان جان...به این می گن بیو گرافی...خیلی باحال بود.از قبلی هم باحال تر بود.راستی این کارت باعث میشه همه مدیران دیگه از جمله علی آقا بیان و بیوگرافی خودشونو بذارنن.ایول خیلی باحال بود

دوستان همه بچه ها خوشحالم بازم دور هم جمع شدیم خوشحال میشم بازم مثل سایت قبلی گفتن اسمشو نبر رفیق باشیم
راستی هنوز که علی اقا چیزی نگفته اقا کنامی هم چیزی نگفت دیگه کی ها بودن

سلام
بعد از چند ماه دوباره همه بچه های خوب و صمیمی سایت دور هم جمع شدند و از این بابت خیلی خوشحالم. ولی از یه طرف هم خیلی ناراحتم چون امسال کنکور دارم. ( حلالم کنین ! )
اسم : آریا
تاریخ تولد : 25/8/1366
محل تولد : تهران
محل زندگی : تهران
قد : 178
وزن : 85 !
موبایل : Sony Ericsson S700
عشق نقاشی و ساختن پازل ( منظورم پازلهای 1500 تیکه و بالاتر هست ها ! ) { خیلی حال میده }
عشق ماشینهای Ford Mustang GT , Audi TT , ....
غذای مورد علاقه : فقط و فقط پيتزا
غذای غیر مورد علاقه ! : کله پاچه و سیرابی شیردون و فسنجون و بادمجون و ....
عشق فیلم مخصوصآ فیلمهای تخیلی و کارتونهای Pixar .
رکورد دیدن یه کارتون هم برای The Incredibles هست با 7 بار !
موسیقی فیلم : Batman ( حتمآ گوش کنین )
موسیقی بازی : Halo 1&2 ( این یکی رو هم حتمآ گوش کنین )
رنگ : آبی
تیم ایرانی : استقلال
تیم خارجی : آلمان و بایرن مونیخ
ترتیب کنسولهای مورد علاقه :
PS3 > REV > XBOX 360
PS2 > Dream Cast > PS1 > Sega Genesis > Atari > XBOX > PC
سبک بازی : FPS , Racing و بازیهای HL2 , Halo 2 , Burn Out 3 , GT4
خواننده ایرانی : هیچی !
خواننده خارجی : راسموس و System Of a Down .
بازیگر ایرانی : رضا کيانيان و پرويز پرستويي
بازیگر خارجی : مل گيبسون و مريل استريپ
وبلاگ ( دیگه توش نمی نویسم ) : http://gamesmania.blogfa.com
وضعیت فعلی : پشت کنکوري ( هنوز توي جو کنکور نرفتم ! )
موفق و پيروز باشین.

آخرین ویرایش:
اسم :امین
تاریخ تولد : 2/4/1367
شماره شناسنامه :821
محل تولد : نیوکاسل انگلستان
محل زندگی : کرمانشاه
قد : 187
وزن : به تو چه !
موبایل : ؟؟؟؟؟؟

غذای مورد علاقه : فقط و فقط پيتزا
غذای غیر مورد علاقه ! : کله پاچه و سیرابی شیردون ....
رنگ : آبی
تیم ایرانی : استقلال
تیم خارجی : انگلیس و چلسی و منچستر
ترتیب کنسولهای مورد علاقه :only pc

سبک بازی : FPS , Racing و بازیهای HL2 & splinter cell : chaos theory
خواننده ایرانی : اندی بد نیست !
خواننده خارجی : راسموس و System Of a Down .
بازیگر ایرانی : پرويز پرستويي
بازیگر خارجی : وین دیزل و بازیگر نقس نیو تو ماتریکس

وضعیت فعلی : پشت کنکوري ( هنوز توي جو کنکور نرفتم ! )
شرمنده دیگه حسه نوشتن نبود کپی پیست کردم و بعدش تصحیح کردمش
موفق و پيروز باشین.

محل تولد : نیوکاسل انگلستان

محل زندگی : کرمانشاه

smile.gif
اين دوتا چه سنخيتي با هم داره امين جان.....اين كجا و آن كجا!!!

نوشته شده توسط behzadr:
smile.gif
اين دوتا چه سنخيتي با هم داره امين جان.....اين كجا و آن كجا!!!
هیچ سنخیتی که ندارن ولی خوب من اونجا متولد شدم یعنی وقتی که پدر مادرم برای تحصیل (بابام یعنی)رفته بودن اونجا منم اونجا به دنیا اومدم و وقتی هم درسشون تموم شده برگشته شهر خودش :mrgreen:

سلام .ديدم همه كامل توضيح دادن منم حسوديم شد...

اسم:بهزاد

فاميلي:رشيديان

متولد:29/12/61 شيراز.ساكن مشهد

غذا:همه جورشو پايم(مخصوصا چرب باشه)

ورزشكارم هستم خفن(بدنسازي و شنا و كوهنوردي و بيليارد و.....) هيچ وقت سلامتي رو با هيچ چيز ديگه اي عوض نكنيد.چون مي دونم در اين سن سلامتي و روان انسان دست خودش هست

وزن :73 قد:170

ميزان دروس :كارشناس كامپيوتر (در حال حاضر دانشجو هستم تو راه آهن ولي انصرافم رو رد كردم)

زن :اوني كه تجربه كرده بي زحمت برا بقيه هم توضيح بده

زندگي:زياد سخت نمي گيرم

خواننده مورد علاقه :بيشتر الان رفتم طرف خواننده مورد علاقه علي آقا.

سبك بازي :همه جوره الا استراتژيك

كنسول :همه جوره الا xbox

تيم فوتبال:اول ايران و بعد پرسپوليس از تيم هاي خارجي ميلان و مادريد

كشور :عاشق ايران و تاريخ گذشته اونم(برا همينم دارم دانشگاه رو ول مي كنم كه برم يه كارهايي بكنم.اگه شد بعدا مي گم)

بازيگر خارجي:عاشق مونيكا بلوچي و باندراس

بازيگر داخلي بايد اقرار كنم به جز آقاي پرستويي و شريفي نيا و همچنين آقاي مشايخي هيچي!!!

فيلم مورد علاقه:بستگي به حال و زمان داره...

خدا:بدون اقرار بودنش رو دوست دارم و آرامش خاطرم هست(هر موقع مي ترسم بيشتر حسش مي كنم)

مرگ:هيچ ترسي ازش ندارم

من فكر ميكنم از اين تاپيك بشه يا فال روانشناسي باحال گرفت....نه؟

چون ميشه با روحيات اكثر سنين راحت يه تست روانشناسي درست كرد...

من علی رضا هستم 18 سال سن دارم عاشق بازی هستم شغلم هم فعلا بازی کردن است
دیگه کم کم باید برم سربازی :neutral: بیشتر سبک ها هم بازی میکنم از سبک RPG خیلی خوشم نمیاد در تهران زندگی میکنم و خوشحالم که دوباره بچه های باحال بازی دات کنار هم جمع شدند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or