خب...شاید با تغییر کردن ظاهری ID م شاید بعضی ها من رو نشناسند.من همون
هستم...
حالا که ID م مقداری تغییر کرده بهتر است دوباره خودم را به شیوه ی سینا ، کامل معرفی کنم.
نام : حامد
نام خانوادگی : فعلا"
هنرفر است ولی در آینده می شود
فرجاد
قد : 183
وزن : سه سال پیش 75 بودم.
متولد ؛ صادره از ؛ بزرگ شده و ساکن : اهواز
اصلیت : شهری در اطراف اصفهان با نام قدیم سده و قسمت ورنوسفادران اش
شماره شناسنامه : رند است ، 13321
رنگ مورد علاقه : آبی آسمانی ( لاجوردی )
سبک مورد علاقه : تقریبا" بیشتر بازیهای PS2 با سبک های مختلف شون را بازی کردم ولی از بین همه ی سبک ها RPG ، ادونچر کلاسیک و اکشن سوم شخص رو بیشتر دوست دارم و مثل سینا توی نخ بازی بیادماندنی هستم.
شاهکار خلقت : Final Fantasy VII ، Winning Eleven 3 ، The Legend of Zelda
بازی های بیاد ماندنی : Star Wars : Knight Academi , Knights of The Old Republic II ، Half Life 2 ، شاهکارهای Tim Schafer از فول تروتل گرفته تا سایکوناتز ، DMC 1,3 ، RE 2,4
سری بازی های مورد علاقه : Devil May Cry ، Winning Eleven ، RE
کنسول مورد علاقه : PS2 - GC - DS - NES - Genesis - PSone
دیگر موارد مورد علاقه : کتاب Da Vinci Code - مجموعه فیلمهای جنگ ستارگان جورج لوکاس ، کمیک استریپ های مارول ، مجموعه داستانهای هری پاتر ، فیلمهای ضد جنگ ( جوخه نظامی ، این مردمان خوب ، ... )
وضعیت تاهل : مجرد
مذهب : مسلمان شیعه
تیم مورد علاقه : باشگاه های ایران = استقلال تهران ، باشگاه های خارجی = اینترمیلان ، آرسنال و بارسلونا ، تیم ملی = ایتالیا ، آرژانتین و هلند
ID توی بازیدات: Pourya20
ID قبلی داخل بازی سنتر : حامد
خواننده ی مورد علاقه : ایرانی ها = همایون خرم ، محمد اصفهانی ، فرزاد فرزین ، فریدون آسرائی ، محسن یگانه ، کوروش ، شادمهر عقیلی ( حیف شد این جوون با استعداد ) خارجی = Green Day
غذای مورد علاقه : تقریبا" از چیزهایی هم که بدم میومد الان خوشم میاد بطور عجیبی ... آمربی ، کالاجوش ، کله پاچه ، پیتزا ، همبرگر و ...
فیلم مورد علاقه : ارباب حلقه ها ، جنگ ستارگان ، سفرهای ستاره ای ، سری هری پاتر ( فقط بخاطر اما واتسون )
بازیگر مورد علاقه : استیو مک کوئین ، جان وین ، مارلون براندو ، مایکل مدسن ، لیبی تانر ، اوما تورمن ، جود لا ، آل پاچینو ، روبرت دنیرو ، وین دیزل ، براد پیت ، مت دیمون و ...
کارگردان : جان فورد ، فرانسیس فورد کاپولا ، سرجئو لئونه ، آکیرا کوروساوا ، استیون اسپیلبرگ و ...
وضعیت کنونی : پشت کنکور بر جای مانده !
-----------
پ.ن: این پست پونصدمین پست من توی بازیسنتر هست