شایعه معرفي احتمالي كنسول جديد نينتندو در نمايشگاه E3

• Thread starter Thread starter benjohn
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

benjohn

کاربر سایت
برخي از منابع آگاه اعلام كرده اند كه نينتندو سخت افزار جديدي را در E3 امسال رونمايي خواهد كرد. گزارشگر IGN آقاي پير اشنايدر در پادكست خود گفته است: نينتندو قطعا از سخت افزار جديد خود رونمايي خواهد كرد. هيچ شكي وجود ندارد. اين خبر را من از چندين فرد آگاه و موثق شنيده ام. كسي نيز كه خود سابقا در نينتندو كار ميكرده است نيز اين را به من گفته است. همچنين كسي كه از سمت TP براي كنسول جديد بازي ميسازد.

9d89ba84486c6a701f0ed4c010a15602.jpg

البته از چند و چون سخت افزار اطلاعي در دست رس نيست. آيا با سلف Wii U روبرو هستيم؟ آيا كنسول دستي جديدي در راه است؟ و يا حتي دستگاه پزشك خوانواده؟ كسي فعلا چيزي نميداند.

البته سايت VideoGamer ادعا ميكند كه سخت افزار جديد با بازيهاي Wii U انطباق دارد و همينطور بازيهاي جديدي از آن در E3 قابل بازي خواهد بود.

قبلا هم شايعه شده بود كه نينتندو كنسول هيبريدي ميسازد كه هم بعنوان كنسول خانگي و هم دستي قابل استفاده خواهد بود.

واقعا برای کاربران این سایت متاسفم.
یه پست مفید که جهت اطلاع رسانی هست، بدون تشکر باقی میمونه ولی یه پست اسپم که از روی بچگی و بی سوادی یک کاربر ارسال میشه 4 تا لایک میخوره!!! البته من دنبال این تشکر و چرت و پرتا نیستم، اصلا چه به درد من میخوره... اما کلا سطح علمی کاربران سایت رو نشون میده...
منم از رو بیسوادی لایکش کردم لطفا عفو بفرمایید....

یه پست مفید که جهت اطلاع رسانی هست، بدون تشکر باقی میمونه ولی یه پست اسپم که از روی بچگی و بی سوادی یک کاربر ارسال میشه 4 تا لایک میخوره!!! البته من دنبال این تشکر و چرت و پرتا نیستم، اصلا چه به درد من میخوره... اما کلا سطح علمی کاربران سایت رو نشون میده...

مخصوصا اون پست قبلي شما حتما جز همين دسته قرار ميگيره:|

آخرین ویرایش:
این خبر تکذیب شد! احتمالا در نسل هشتم، نینتندو حضور نخواهد داشت... آخی... :d
Nintendo: No new hardware announcement at E3 2014

الان خیلی خوشحالی؟ :|

- - -ویرایش - - -

اینا چرت و پرت نیست عزیز نشون میده که کاربرا با پست چه کسی بیشتر حال کردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or