معجزه ی جدیدترین درایور Nvidia ، حتما بخونید !!!

اقایون سلام
گرافیک من 6600 جی تی هستش.
تا حالا هم اصلا اپدیتش نکردم. هر چی هم دنبال لینکش میگردم چیزی پیدا نمی کنم.
میشه یکی از شما لطف کنه ولینک جدیدترین درایورش رو برام بذاره.
فقط خواهش میکنم مستقیما لینک اپدیتش رو بذارین:منظورم اینه که وقتی روش کلیک کنم همون صفحه ای باز بشه که از ما جای سیو رو میخواد.
خیلی ممنون

تو پست بالاییت همینو گذاشته بود که . بیا اینم لینک مستقیم

دانلود

ببخشید که اینا رو میپرسم ....نمیدونم دیگه ....
میشه لطف کنین بگین منظور از این واژه ها چیه؟
forceware
catalyst
dhzer0point
یه سوالی هم دارم
اپدیت کردن درایور گرافیک خطری برای خود کارت گرافیک از نظر سخت افزاری نداره؟
منظورم اینه که احتمال داره با اپدیت کردن یه بلایی سر کارت گرافیک بیاد؟

سلام .
اگر بدنبال يه درايور خوب واسه كارت گرافيكتون از سري كارتهاي Nvidia خصوصا سري هاي 6 و 7 ميگردين كه علاوه بر افزايش كارايي و قدرت كارت ، مشكلات مختلفتون رو تو بازيها حل كنه ( منظورم ايرادات در بافتها كه مثلا سياه هستن . سايه ها درست نشون داده نميشن و ... ) اين درايور رو از دست ندين :
Code:
http://files.ngohq.com/ngo/nvodngov19381.exe
لينك بالا رو بگيرين شوت كنين تو يه دانلود منيجر و دانلود كنين حالشو ببرين . ;)
براي اطلاعات بيشتر در مورد اين درايور هم به لينك زير مراجعه كنيد :
http://www.ngohq.com/home.php?page=nvidia

خوب یه درایور جدید اومده مخصوص ویستا

http://down.9down.com/drivers/9752-vista-x86.exe

حالشو ببرید

اخه هنوز درایور کامل برای ویستای نهایی نیومده اینا همشون برای ویستا بتا هستند چون هنوز ویستای نهایی عرضه نشده درضمن اگه میخوای درایور بدی برای دانلود لطف کن نسخه 64 بیتی را بده;)

اخه هنوز درایور کامل برای ویستای نهایی نیومده اینا همشون برای ویستا بتا هستند چون هنوز ویستای نهایی عرضه نشده درضمن اگه میخوای درایور بدی برای دانلود لطف کن نسخه 64 بیتی را بده;)
این نسخه از درایور 64x نداره :biggrin1:

البته خود ويستا كارت گرافيك منو نصب كرده يعني شناسايي شده ولي تو اين درايورها يه خورده امكانات هست كه اونا برام لازم هست.
بچه ها يه چيز ديگه درسته ربطي به اين تاپيك نداره ولي كارت صدام نصب نشده اگه ممكنه اين درايور كارت صدام را پيدا كنيد ويه لينك مستقيم بدين خيلي با حال ميشه Realtek AC 97 Audio A3.72

البته دقت كنيد كه ويستاي من از نوع 64 بيتي ;)
واي كه چه حالي ميده اين محيط 64 بيتي كساني كه cpu اونها 64 بيتي نيست نميتونن از گرافيك عالي ويستا استفاده كنند .

البته خود ويستا كارت گرافيك منو نصب كرده يعني شناسايي شده ولي تو اين درايورها يه خورده امكانات هست كه اونا برام لازم هست.
بچه ها يه چيز ديگه درسته ربطي به اين تاپيك نداره ولي كارت صدام نصب نشده اگه ممكنه اين درايور كارت صدام را پيدا كنيد ويه لينك مستقيم بدين خيلي با حال ميشه Realtek AC 97 Audio A3.72

واي كه چه حالي ميده اين محيط 64 بيتي كساني كه cpu اونها 64 بيتي نيست نميتونن از گرافيك عالي ويستا استفاده كنند .

سلام

اولاً گرافیک چه ربطی داره به 64 یا 32 بیت بودن سیستم
من رو دوتا سیستم متفاوت یکی Dual Zeon و دیگری Pentium IV نصب کردم ویستا رو (برا اولی مسلماً x64 و بر دومی x86)
والا تفاوت گرافیکی نداشت و هر دوشون می تونستن Aero رو اجرا کنن (با توجه به اینکه Aero تو 64 و 32 با هم فرقی نداره و اجرا یا عدم اجراش بستگی داره به کارت گرافیک، در آینده هم شما حتی اگه Core Quad داشته باشی ولی VGA خوبی نداشته باشی شاید حتی نتونی Aero رو فعال کنی، چه رسد به اینکه بخوای باهاش بازی کنی. البته منکر اثر عظیم CPU روی پردازش گرافیکی نیستم که می شه اونو توی Benchmark های متفاوت به وضوح مشاهده کرد ولی ...)

ثانیا
برا درایور صدا
شما خیلی راحت می تونی بری و اقدام به نصب Manual درایور کنی و اونجا خودت از توی لیست درایور ها بری توی درایور های کمپانی Intel برا صدا، و AC 97 اونو انتخاب کنی (البته اگه چیپ Main ت اینتل باشه) ...

شرمنده میدونم ربطی به تاپیک نداره دوست عزیز به این لینک مراجعه کن

http://www.realtek.com.tw/downloads...&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false#AC
قسمت دانلود درایور کارت صوتی Realtek AC 97

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or