مصاحبه ی کامل Biohazard France با سازندگان Resident Evil 6 در Gamescom 2012

hmd2009

کاربر سایت
54124441979402472120.jpg

درود

Biohazardfrance چند روز قبل و در طول نمایشگاه Gamescom 2012 مصاحبه ی را در مورد بازی Resident Evil 6 انجام داده است که در زیر میتوانید متن کامل این مصاحبه را مشاهده کنید!

Biohazardfrance: سرانجام پس از گذشت چهارده سال از اولین حضور شری در رزیدنت اویل 2 ما شاهد بازگشت دوباره ی این شخصیت هستیم چه چیزی باعث شد تا شما شری را به صحنه برگردانید؟ آیا این موضوع به خاطر تمایل فن ها بوده یا اینکه تیم سازنده این تصمصم را گرفته بود؟

Capcom: آوردن شری در بازی نه به خاطر اصرار فن ها بوده و نه فقط به خاطر حضور او در رزیدنت اویل 2 دلیل اضافه کردن شری بیرکین به بازی چیزی فراتر از این عوامل بوده ما قصد داریم تا یک داستان دراماتیک رو به شما ارئه بدهیم و ما بر این باوریم که شری کاملا مناسب این داستان انتخاب شده که فوق العاده است! از طرف دیگر شری اکنون دیگر بالغ و بزرگ شده و ما میتوانیم تا او را در کنار کرکتر جدیدمان یعنی جیک بیارویم آنها تیم واقعا خوبی رو تشکیل میدهند اگه به گذشته ی این دو نفر نگاهی بندازیم میبینیم که وجوح مشترکی بین این دو شخصیت وجود دارد شری که به ویروس G آلوده شده بوده و جیک هم که گذشته اش به بایو تروریسم ارتباط پیدا میکند من فکر میکنم حضور این دو کرکتر کنار هم فوق العاده خواهد بود.

Biohazardfrance: آیا اسراری که در مورد ایدا ونگ در رزیدنت اویل 2 وجود داشته فاش خواهد شد؟ ( برای چه کسی کار میکند و هدف اصلی اش ...)

Capcom: ما قصد نداریم تا تمام اسرار و رموزی را که در مورد ایدا وجود دارد را فاش کنیم. اما شما نگاه اجمالی و مختصر به زندگی شخصی این شخصیت در بازی خواهید انداخت. من فکر میکنم چیزی که در مورد ایدا بسیار مهم است همین خصیصه ی مرموز بودن اوست.

Biohazardfrance: شما در ساخت رزیدنت اویل 6 از چه چیزهایی الهام گرفته اید (در مورد هر دو بخش داستان و گیم پلی) برای مثال از رزیدنت اویل های قبلی یا از فیلم یا سریال خاصی ... در مصاحبه ی قبلی آقای ساساکی اذعان کردند و گفتند که سریال هایی مانند 24 و Heroes در بخش روایت داستانی از مواردی بودند که الهامگر ما در ساخت بازی بوده اند میتوانید نمونه های دیگری را نیز برای ما ذکر کنید؟

Capcom: خب عوامل بسیار زیادی در این مورد تاثیر گذار بوده اند البته دو مورد از سریال ها را که که شما نیز به آنها اشاره کردید اما سریال های جدیدی مثل The Walking Dead و یا کمی قدیمی تر آز آن Lost از جمله سریالهایی بودند که در ساخت این بازی بسیار تاثیر گذار و الهام بخش ما بوده اند مخصوصا به این دلیل که ما میخواستیم بازی بسازیم که تا جایی که امکان دارد کرکتر های زیادی را داشته باشد یکی از موارد مورد علاقه ی من این بود که ما بتواتیم ترس را در عناصر مختلف بازی به شما نشان دهیم. گونه های متفاوتی از ترس در این بازی وجود خواهد داشت ترس در هر سناریو به شکل متفاوتی تعریف شده است و هر سناریو ترس مخصوص به خودش را خواهد داشت به عنوان مثال در سناریو کرس با با پیش رفتن شما در مرحله شما هم تیمی های خود را یکی پس از دیگری از دست میدهید که الهام بخش ما در خلق این صحنه ها فیلم "Alien" بوده است یا شخصیت هایی که در فواصل منظمی در طول فیلم کشته میشوند.

Biohazardfrance: چه تجربیاتی از ساخت رزیدنت اویل 5 بدست آوردید که توانستید از آنها در رزیدنت اویل 6 نیز استفاده کنید؟

Capcom: من یکی از سازندگان رزیدنت اویل 5 بوده ام بوسیله این بازی ما توانستیم سیستم همکاری مشترک را معرفی کنیم و ما سعی کردیم تا با استفاده از این سیستم (حضور پرتنر) بتوانیم شرایط وحشتناک تری را در بازی ایجاد کنیم.اما بعد از عرضه بازی ما بازخورد های زیادی در دریافت کردیم حتی در داخل خودمان ما متوجه شدیم که این سیستم به نحوری عناصر ترس در بازی را از بین میبرد. شما یک پرتنر در اختیار دارید و گاهی از اوقات هوش مصنوعی آن باعث میشود تا مهمات بیشتری نسبت به آنچه شما انتظار دارید مصرف کند. یا جلو تر از شما حرکت کند عاملی که رزیدنت اویل را رزیدنت اویل کرد با وجود پرتنر در بازی کاهش پیدا کرده بود. بنابراین ما نگاه کردیم تا ببنیم کدامیک از ایده ایی که ما در ساخت رزیدنت اویل 5 استفاده کردیم موثر واقع شد و کدامیک از آنها نتوانست تاثیر گذار باشد و در لحظه ی ساخت رزیدنت اویل 6 ما گفتیم اوه ما باید پرتنر را بهبود ببخشیم وجود پرتنر باید یک تجربه ی واقعی را به بازیباز القا کند بنابراین این بار دیگر پرتنر شما مهمات را هدر نخواهد داد و از شما دور نخواهد شد پرتنر شما نقش پشتیبانی بیشتری را در بازی خواهد داشت بنابراین این تجربه بازی همیشه شایسته بازی رزیدنت اویل خواهد بود.

Biohazardfrance: نقش دقیق شما در مراحل مختلف ساخت انیمیشن رزیدنت دمنیشن چه بوده است؟ میتوانید برای ما توضیح دهید که چگونه این فیلم و رزیدنت اویل 6 با یکدیگر ار تباط دارند؟
در رزیدنت اویل دیجنریشن به طور مختصری در پایان فیلم به Tricell اشاره شده بود و ما امیدوار هستیم تا ارتباط بیشتری را بین رزیدنت اویل 6 و دمنیشن نسبت به ارتباطی که بین رزیدنت اویل 5 و دیجنریشن وجود داشت ببینیم.

Capcom: به عنوان یک تولید کننده من از همان ابتدای پروژه با آن در ارتباط بودم و من نقش نظارتی داشتم من اسکریپ را را مطالعه میکردم تا مطمعن شوم که این پروژه با توجه به ارتباطی که با بازی دارد در مسیر درستی حرکت میکند رزیدنت اویل دمنیشن بر روی لیان و ایدا تمرکز دارد و چند سال قبل از رزیدنت اویل 6 اتفاق می افتد در یک جهان اما در دوره ای متفاوت بنابراین ارتباط آن با رزیدنت اویل 6 عمدتا بوسیله ی لیان و ایدا نشان داده خواهد شد. ارتباط های کوچیک دیگری هم با Tricell وجود خواهد داشت که شما باید صبر کنید و با دیدن فیلم به آنها پی خواهید برد.

این یارو میگه ما قصد نداریم تمام رموز بازی رو لوو بدیم:dشما که همه چیزو گفتین باوو:dاینقدر دمو و گیم پلی گذاشتین که ملت دیگه همه ی کاراکترها رو شناختن :dاسلحه ها،تکنیکهای بازی،منوی بازی،شماره کفش لیون:d

اگه پایان بازی تراژدیک باشه دوسش میداریم
مثلا کریس بمیره یا لیون بمیره، یا کریس تو بغل لیون بمیره! یا لیون تو بغل کریس بمیره! یا ایدا بمیره یا شری بمیره ... اینا :دی
کلا هر چیزی باشه جز happy ending ! مثلا صحنه ی آخر یهو عروسی ایدا و لیون رو نشون نده بعد همه ی کاراکترها هم جمع باشن! :| (هر چند از کاپکوم بعید نیست)

مثلا کریس بمیره یا لیون بمیره، یا کریس تو بغل لیون بمیره! یا لیون تو بغل کریس بمیره! یا ایدا بمیره یا شری بمیره ... اینا :دی
کلا هر چیزی باشه جز happy ending ! مثلا صحنه ی آخر یهو عروسی ایدا و لیون رو نشون نده بعد همه ی کاراکترها هم جمع باشن! :| (هر چند از کاپکوم بعید نیست)
مگه فیلم هندی..؟:dدیگه مرد اون زمانیکه ADA تو بغل لیون میمرد و یا استیو تو بغل کلر:(یادش بخیر اویل هم اویلهای قدیم اون موقع یه حسه وحاله دیگه ای بود:(ولی الان بیشتر سعی میکنن کارکترها رو نگه دارن تا بیشتر اویل به خورد ملت بدن:(

Capcom: ما قصد نداریم تا تمام اسرار و رموزی را که در مورد ایدا وجود دارد را فاش کنیم. اما شما نگاه اجمالی و مختصر به زندگی شخصی این شخصیت در بازی خواهید انداخت. من فکر میکنم چیزی که در مورد ایدا بسیار مهم است همین خصیصه ی مرموز بودن اوست.

از این قسمت صحبت‌هاشون لذت بردم، ولی امیدوارم یکم بیشتر به این کرکتر بپردازند، به هر حال جانشینی برای آلبرت وسکره!

پارتنر که تو بازی وجود داره ولی امیدوارم حداقل رو AI پارتنر کار کنند تا مثل نسخه پنجم مغز کرکتر اصلی رو املت نکنه!

دیگه سریال صدا و سیما نیست که :d مطمئناً پایان کار یکی از کرکترها رو میبینیم. اونی که حضورش تو سری بیشتر از همه بوده :d

از این قسمت صحبت‌هاشون لذت بردم، ولی امیدوارم یکم بیشتر به این کرکتر بپردازند، به هر حال جانشینی برای آلبرت وسکره!

پارتنر که تو بازی وجود داره ولی امیدوارم حداقل رو AI پارتنر کار کنند تا مثل نسخه پنجم مغز کرکتر اصلی رو املت نکنه!

دیگه سریال صدا و سیما نیست که :d مطمئناً پایان کار یکی از کرکترها رو میبینیم. اونی که حضورش تو سری بیشتر از همه بوده :d
مطمئنا بازیباز ها که همیشه تو سری حضور داشتن می‌میرن:دی:|
چون Capcom داره بهمون Resident Evil: Gears Of War Editation تحویل می‌ده:|
تنها نقطه‌ی امید مرحله آخر و کلا پایان بازی ـه!!!

مطمئنا بازیباز ها که همیشه تو سری حضور داشتن می‌میرن:دی:|
چون Capcom داره بهمون Resident Evil: Gears Of War Editation تحویل می‌ده:|
تنها نقطه‌ی امید مرحله آخر و کلا پایان بازی ـه!!!

موافقم امیر حسین
اصلا از وقتی گیرز آووار اومد اویل اینجوری شد!!!

---------- نوشته در 09:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:21 PM ارسال شده بود ----------

مگه فیلم هندی..؟:dدیگه مرد اون زمانیکه ADA تو بغل لیون میمرد و یا استیو تو بغل کلر:(یادش بخیر اویل هم اویلهای قدیم اون موقع یه حسه وحاله دیگه ای بود:(ولی الان بیشتر سعی میکنن کارکترها رو نگه دارن تا بیشتر اویل به خورد ملت بدن:(

مرگ استیو توبغل کلیر از زیباترین و تاثیرگذارترین لحظه های کل بازی ها بود به نظر من

---------- نوشته در 09:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:22 PM ارسال شده بود ----------

فقط آیدا نمیره که خیلیا میمیرن!!!

هی یادت بخیر رزیدنت اویل اسم اینارو هم میشه گذاشت اویل هنوز که هنوز ازبازی
اویل 1 2 3 لذت میبرم ولی اینا نمیدونم چی بگم فقط اینو میدونم که رزیدنت اویل دیگه تموم شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or